View Full Version : Bug z domkiem :C
Witam.
Mój kolega chciał kupić domek, ale pisze, że ma już domek, ale nie ma. Kupiłem go za niego i jak chce z nim trade to tak własnie mi pisze. Jego nick to Christopher, mój Darioo Rooker, nie da się jako¶ zrobić żeby przepisać na niego bez używania aktu? On nie ma pacc'a.
adrian0093
24-07-2011, 18:43
Możliwe, że na tym samym KONCIE [nie postaci, a na koncie] np. na main/rook ma jaki¶ inny domek. Jeżeli tak nie jest, może to oznaczać jedynie jedno - zbyt niski poziom, aby posiadać własny domek.
On nie ma żadego domku wła¶nie i ma 111 lvl a na domek rook trzeba 30 więc nie wiem o co chodzi :C
Witam.
Mój kolega chciał kupić domek, ale pisze, że ma już domek, ale nie ma. Kupiłem go za niego i jak chce z nim trade to tak własnie mi pisze. Jego nick to Christopher, mój Darioo Rooker, nie da się jako¶ zrobić żeby przepisać na niego bez używania aktu? On nie ma pacc'a.
innej opcji nie ma :| dales sam sobie odpowiedz
@mozna zamknac
¶lepy?......................
On nie ma żadego domku
Może nie wie, że ma. Kupił chara, a na mainie może gdzie¶ posiada na jakim¶ zadupiu mało wart± chatkę o której sprzedawca nie wspomniał.
No to zgło¶ to "wyżej"... Ale musi mieć domek na jakiej¶ postaci z tego samego konta.... :confused:
John Cena
25-07-2011, 11:33
napisz do administracji może co¶ pomog±
Franco de la Pucio
25-07-2011, 14:26
Napisz maila do Santano i zapytaj się go, gdzie masz swój domek.
Sprawa załatwiona. To nie był żaden bug. Po prostu domek był przypisany do innej postaci na koncie.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.