Zaloguj się

View Full Version : Loot z Najsilniejszych Bossów na Rooku -.-

Sasha Rookslayer
24-07-2011, 18:17
Witam, przez ostatnie 3-4 Dni ubiłem około 40-60 Demon Lord Rookerów i w tym czasie około 70 Demon Rookerów, jedynie co poleciało z tych 'Bossów, mówie teraz o DLR', to: 5x Giant Sword i kilka Aoli, żal... A przed Czwartek Leciały prawie Ciągle Fire axe, gsy i Aole, a nie jak Teraz... Raz na Rok -.- Wtedy leciały Też Dsmy, Sle itp... Ale Dsm i Sl to jakośpo 10h Huncenia Bossów.. Z Demon Rookerków to nie wspomne Loota, same P Ammy i Czasem Aol -.- TO ma być Loot z Bossów, na których się Expi Dla LOOTA -.-!?
Napisałem Kilka razy Raport z tego Powodu, że nic nie Leci, a Administracja jak Zwykle Swoje: Masz Pecha, nie masz Szczęscia itp, itd... Dużo Osób Hunci te Bossy np. Bloodrook, Crusader Rts, Specker, Marik Power itp. I Każdy może potwierdzić, że loot został zmiejszony w 100% i Prosze, by Administracja nie pisała, że nie mam Szczęscia, bo czasem Tak jest, bo w to nikt już nie uwierzy... A na Acc Maker pisze czarno na białym, że (Starlight wypada często, no napewno... ;) )

Tutaj Dam Kilka Screnów (dowdów na to, że gówn* z tego Bossa leci.. ):
1)http://i55.tinypic.com/32zjiok.jpg

2)http://i55.tinypic.com/2441ead.jpg

Moge Więcej Screenów robić i wrzucać jak nie wierzycie, że z tego Bossa nic nie leci. Nie chce by co chwile coś leciało typu: Z co 2 Sl i dsm -.- Tylko Tak jak kiedyś, że np. Uwalisz Troche ich i dopiero Dsm#Sl a nie NIC -.-
Pytanie do Administracji: PO CO WY CIĄGLE ZMIENIACIE TEGO LOOTA Z DEMON LORD ROOKERA TO JA NIE WIEM...

Z Dark Priestes tak samo, jest to Najsilniejszy Boss na Rooku, Solo się go nie da Zabić tylko z Ekipą... Ponad 3 Osoby muszą być, które ihają blokera i walą z burst, bije się tego Bossa ponad 15 minut i Gówn* Też wypada...
Nie mówcie, że mamy pecha to loota bo wiem, że tak nie jest. W Ciągu 2 miesięcy zabiłem około 50 Księzniczek i loot: 7 truskawek, sl, blue gem... A powinno wypaśc wiele, owiele wiecej... -.-

PS. PROSZE BY LUDZIE Z MAINA SIĘ NIE WYPOWIADALI I CI LUDZIE, KTÓRY NIE ZNAJĄ ROOKA -.-

Dzięki, czekam na odpowiedz od Administracji!

TeDoo
24-07-2011, 18:24
o kurde po tych screenach widać że lot w choler* do dupy ://
Niech go troszke zwiekszą ale nie aż tak że w 2h można lotnac 2 sl'e ;s ale tak o 5-10% mogli by zwiększyć częstotliwość wypadania przedmiotów

Alfons
24-07-2011, 18:28
Szasza wierze w Ciebie moze kiedys Ci sie uda:****

Ciasny Wiesiek
24-07-2011, 18:47
Sasha ale sam piszesz raporty / tematy , że nam ( czyt. ) Bloodrook / MI ( specker ) / Nolia itp leci za dobrze leci z Bossów ;/ A jak siedzisz z Crusaderem po xx h na nim i nic nie leci to płaczesz nie kumam Cię w ogóle weź się ogarnij ......

Sasha Rookslayer
24-07-2011, 18:53
Specker, ja pisze Raporty, że wam LECI?
Aha, Dobry Joke :P
Specialnie kiedyś napisałem, że napisze Raporcik, bo wam Sl polecial, a wgl nie napisałem :D

elmO.
24-07-2011, 19:56
Trochę żałosne już prędzej byś zlotał broche z Apo niż na rooku jakieś 'rary' ja bym poprawił trochę lota w końcu nie każdy może uwalić te bossy ^^

Noe aka Capitan
24-07-2011, 19:59
Wypowiem się wprost siedziałem również 4 dni na DRL .. przez 2 dni spadło mi raptem 3 sle a później to katastrofa... na 15 drl ubitych przeze mnie spadło mi 2x aol i c legi.. pisałem w tej sprawie do tygrysa ale niestety odpowiedz była że loota nie można zwiększyć

P.S siedziałem przynajmiej po 8-9godzin dziennie :)

Widocznie masz pecha. Loot już lepszy być nie może.

Bysio
24-07-2011, 20:11
Może niech od razu z każdego leci sl. Przestańcie raz leci lepiej raz gorzej.

Uzumari xD
24-07-2011, 20:22
A w dupie mają admini twój loot.. Jak widzę te domki na rooku gdzie mają xkcc to mnie *** bierze..
kiedyś jak się miało 200cc to było się kimś.. a teraz? macie noobki hockey nawet! Kiedyś tego nie było..
Apo i tak już schodzi na psy.. A ty spiepszaj z tym lootem, jestem za tym żeby jeszcze tego loota zmiejszyc. Ciągle bohy ta? po prostu zal.

Ps.
Wtedy leciały Też Dsmy, Sle itp... Ale Dsm i Sl to jakośpo 10h Huncenia Bossów.. 10 h tak?? Co ty kur** życia nie masz?? Czy wszędzie z lapkiem chodzisz?

Franco de la Pucio
24-07-2011, 20:30
I bardzo dobrze, że rzadko coś z niego leci. Masz xx kcc na rooku i jeszcze ci mało?

Sasha Rookslayer
24-07-2011, 21:02
Noe nie lootną tyle Sli, lootną 1x
Ale ludzie mówie kurw* żeby nie leciały Sle co chwile, tylko tak np. Co 25 Dlr A respi się co 20 min 1 dlr to kurw* w 10 min chyba nie lootne Nie?
Po Hooy wy Ludzie tutaj piszecie, jak i tak macie wyjeban* czy coś loota na Rooku czy nie. Czekam na kogoś z Administrajci, aż coś Powie.

Wrzucam tutaj kolejne Looty: Tym Razem Fire Axe i Giant Sword O.o

18:23 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, platinum amulet, 17 coconut, noble armor, 3 platinumcoin, 14 platinum coin
18:24 Demon Rooker: two-handed sword, double axe, 33 gold coin, 1 platinum coin, 29 gold coin
18:24 Demon Rooker: 75 gold coin, 1 platinum coin, 15 gold coin
18:51 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, platinum amulet, noble armor, 1 platinum coin, 7 platinumcoin
19:45 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, noble armor, 2 platinum coin, 29 platinumcoin
20:02 Demon Rooker: 81 gold coin, 2 platinum coin, 70 gold coin
20:02 Demon Rooker: 20 gold coin, 2 platinum coin, 35 gold coin
20:13 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, platinum amulet, devil helmet, fire axe, noble armor, 2platinum coin, 5 platinum coin
20:18 Demon Rooker: golden sickle, 9 gold coin, 2 platinum coin, 38 gold coin
20:18 Demon Rooker: 5 gold coin, 1 platinum coin, 44 gold coin
20:30 Demon Rooker: devil helmet, 76 gold coin, 2 platinum coin, 53 gold coin
20:36 Demon Lord Rooker: boots of haste, double axe, platinum amulet, devil helmet, giant sword, 3 platinum coin, 32 platinum coin
20:50 Demon Rooker: 90 gold coin, 6 coconut, 1 platinum coin, 17 gold coin
20:51 Demon Rooker: 5 small emerald, devil helmet, 90 gold coin, 8 coconut, 2 platinum coin, 27 gold coin
21:01 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, noble armor, 2 platinum coin, 2 platinumcoin
21:09 Demon Rooker: two-handed sword, 22 gold coin, 1 platinum coin, 79 gold coin
21:10 Demon Rooker: 19 gold coin, 2 platinum coin, 64 gold coin
21:23 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, noble armor, giant sword, 2 platinum coin,13 platinum coin
21:42 Demon Rooker: two-handed sword, 4 talon, 26 gold coin, 2 platinum coin, 39 gold coin
21:42 Demon Rooker: golden sickle, 37 gold coin, 1 platinum coin, 29 gold coin
21:46 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, 3 coconut, fire axe, 2 platinum coin, 13platinum coin
21:58 Demon Rooker: 3 talon, 49 gold coin, 4 coconut, 2 platinum coin, 82 gold coin
21:58 Demon Rooker: 37 gold coin, 2 coconut, 2 platinum coin, 16 gold coin
22:11 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, noble armor, 1 platinum coin, 20 platinumcoin
22:14 Demon Rooker: white knight, platinum amulet, 51 gold coin, 2 platinum coin, 54 gold coin
22:14 Demon Rooker: 96 gold coin, 2 platinum coin, 93 gold coin
22:29 Demon Rooker: 70 gold coin, 2 platinum coin, 55 gold coin
22:30 Demon Rooker: white knight, 89 gold coin, 4 coconut, 2 platinum coin, 61 gold coin
22:34 Demon Lord Rooker: devil helmet, 11 coconut, 2 platinum coin, 9 platinum coin
22:45 Demon Rooker: 19 gold coin, 2 platinum coin, 41 gold coin
22:46 Demon Rooker: double axe, devil helmet, 51 gold coin, 1 platinum coin, 76 gold coin
23:07 Demon Rooker: 89 gold coin, 1 platinum coin, 56 gold coin
23:08 Demon Rooker: 2 talon, 84 gold coin, 1 platinum coin, 70 gold coin
23:21 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, 14 talon, 4 platinum coin, 21 platinum coin
23:43 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, 17 coconut, noble armor, 1 platinum coin,11 platinum coin
00:08 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, 9 talon, 8 coconut, giant sword, 2 platinum coin, 18platinum coin

Janki
24-07-2011, 21:08
Noe nie lootną tyle Sli, lootną 1x

Sam Noe napisał, że lootnął 3 SL w 2 dni.

1SL = 1kcc.

2dni = 3 SL = 3kcc rook = 300kcc main !

Ciasny Wiesiek
24-07-2011, 21:42
1x SL = 800cc rook = 80kcc main :)

No są ludzie co skupują kasę ale jest ich również coraz mniej :D

Bysio
24-07-2011, 23:26
Ale jesteś cool nabijając tego posta... chłopie czytaj ... cały dzień siedział na DLR i nic nie spadło nawet je***ne dsm ... więc nie nabijaj tak bez sensownych postów.

Nie chodzi tu o nabicie posta (nabija się w innych działach ;]). Chodzi o to że płaczecie z powodu słabego lota. Masz pecha zero sl'i jesteś dzieckiem szczęścia to z każdego ci poleci. I to jeszcze kto płacze Sasha pewnie najbogatsza osoba na rooku. Zastanówcie się co piszecie.

@Sasha.Rookslayer

Ale zrozum to raz masz szczęście raz nie. Na mainie tez tak mailem 3 dni loot fantastyczny potem ze 4 dni praktycznie zero loota. Z kim bym nie gadał miał tak samo potem znowu było ok. To zależy od farta. Zobaczysz za kilka dni.

Sasha Rookslayer
24-07-2011, 23:32
@UP.

Chłopie, nie chodzi mi to, by leciał SL, DSM itp... Ciągle z Demonów, ale raz na 10h by lepiej było jak leciał, tak jak było to przed piątkiem... Bo teraz to nawet Crown Legs nie lecą, nie płacze, bo nie mam kasy, ale chce by cos leciało, bym miał 'satysfakcje', że cos poleciało i żeby mi się chciało siedziec na tym Syfie... Bo jak kurw*a nic nie leci, to się nie opłaca na tym siedziec, wkońcu to jest Boss to powinno coś lecieć.

Czekam na odpowiedz od Kogos z Administracjii!

Caverin
24-07-2011, 23:38
Zrobic resp DLR co 35 minut i zwiekszyc wypadanie itemow.
Na 1 wyjdzie ale nie beda plakac.

.Voorlon.
25-07-2011, 02:07
No przyznam szczerze ze nie jest to miodzio, ale jak ja gralem na rooku to chyba ubilem 30 demon rookerow i only aol : ), a poszedl Mti i sl lootnal :d

To zalezy od szczescia :d

#top
po ch*j Ci wiecej kasy ? :D

TuK!
25-07-2011, 02:51
No i co płaczesz, nie zawsze jest dobry loot najwyraźniej masz pecha.
life is brutal, nie będziesz mieć zawsze farta, raz zyskujesz raz tracisz :)

Evolion
25-07-2011, 08:54
HEhs! :D
Jak patrze na teksty typu "nie płacz", albo "w porównaniu do maina..." to mi się żal robi <głównie właścicieli samych tekstów> :)

Baaaardzo skomplikowane równanie matematyczne ;)
Zadanie pominąłem, za dużo tego było.

20+3+2= 25

60x25=1500
1500/60= 25 [h]

SL=800 cc

Rook-Main
1-100

800x100=800 000 [cc]
800 000 cc=800 sc= 80 kcc

80 kcc przez 25 h
80/25= 3,2 [kcc]
(licząc oczywiście w okolicznościach lootnięcia sl`a)

@TOP
A tak z własnego doświadczenia.
Ubiłem już prawie 400<dsquest> i szczerze mówiąc poleciało mi z nich 4 c legi, ok. 10 aol i 10 f axe.
PECH?

Co do DRL ostatnio z tych "rarków" poleciał mi DSM i C LEGI.
Tyle ode mnie :D
Pozdro, Bloodrook _/

Też chętnie bym poznał opinię GM`a

@edit
O k*rwa, ale się rozpisałem Xd

.:Edzio:.
25-07-2011, 10:20
Specker, ja pisze Raporty, że wam LECI?
Aha, Dobry Joke :P
Specialnie kiedyś napisałem, że napisze Raporcik, bo wam Sl polecial, a wgl nie napisałem :D

Można by tu przytoczyć wspaniałe przysłowie "im starszy tym głupszy" aż boje się Ciebie spotkać za 2 lata.

top/
i dobrze ze zmniejszyli bo siedząc 10h można było dropnąć 3 sl'e , a tak to max.2 przy dużym szczęściu będą. po 2 gdy wam polepszą lota do nic nie napiszecie na forum (jakieś 4 miechy temu z darków , zamiast masy aoli zaczęły lecieć częściej k legi). Sasha akurat TY jesteś ostatnią osobą która powinna płakać o brak kasy, najwyżej kogoś kolokwialnie mówiąc opierdolisz. pozdrawiam

Kamilio 2.0
25-07-2011, 11:25
Nie wiem co na ten temat sadzic, nie wbilem tak wysokiego lvla na rooku, zeby chodzic na owe bossy, ale widzac te ssy, to naprawde lot jest ciulowy. Przynajmniej 1-2 sle lotly lub dsmki to gicior, no ale z 2 strony moze miales pecha.

palobo
25-07-2011, 12:08
@UP.

Chłopie, nie chodzi mi to, by leciał SL, DSM itp... Ciągle z Demonów, ale raz na 10h by lepiej było jak leciał, tak jak było to przed piątkiem... Bo teraz to nawet Crown Legs nie lecą, nie płacze, bo nie mam kasy, ale chce by cos leciało, bym miał 'satysfakcje', że cos poleciało i żeby mi się chciało siedziec na tym Syfie... Bo jak kurw*a nic nie leci, to się nie opłaca na tym siedziec, wkońcu to jest Boss to powinno coś lecieć.

Czekam na odpowiedz od Kogos z Administracjii!

Bo jakby wszystkim ciągle leciało, to lecieliby na bossy, bo z nich fajnie leci.

@topic

Bossy mają to do siebie, że możesz męczyć się z nim 1h, paść 12378 razy, a spadnie gówno guzik z pętelką. To odnośnie Dark Princess.

A co do DRL - zabijasz je jak chcesz, prawdopodobnie bez większych problemów. Tak właśnie powinno być (podobnie jak z pathfinderami na mainie) - im mob staje się pospolitszy, tym loot jest gorszy.
Elo.

@Down

Tak czy siak stratny tam na bank nie jestes.

Sasha Rookslayer
25-07-2011, 12:11
@UP.

Bez żadnych problemów?
Mylisz się: 16:02 You see a dead human (Vol:8).Martwa Sasha Rookslayer. Zabita przez a demon lord rooker.

Mr Fsza
25-07-2011, 13:32
przecież samym fire axe odrobiło ci się za ihy
robiąc taska i zabijając 666 demów zarobiłem około 3kcc
ktoś tam up napisał że 2 sl lotnoł w 2 dni więc dobry lot nie ma co narzekać

a crus to noob dość że ma całe gh w crown legach które na demach lotnoł
i jeszcze mu mało .
ty też masz sporo kasy z demów xD
nie będę udawał bo sam mam c legi w domku z demów i parę dsm i sl i tanieje to wszystko jak c legi

WY TO CHCECIE aby coś z każdego leciało aby dziennie zarabiać 1kcc na tym dla mnie z demów lot jest w sam raz albo nawet za dobry tyle w temacie :)

przecież ile kasy zarobiliście na tych demach zmniejszyli lota i już wam źle

a jeżeli faktycznie to mogą zmniejszyć wypadanie sl / dsm bo stanieją jak crown legi a dodać coś innego za te dwie itemki tyle

Aru$
25-07-2011, 14:08
przecież samym fire axe odrobiło ci się za ihy
robiąc taska i zabijając 666 demów zarobiłem około 3kcc
ktoś tam up napisał że 2 sl lotnoł w 2 dni więc dobry lot nie ma co narzekać

a crus to noob dość że ma całe gh w crown legach które na demach lotnoł
i jeszcze mu mało .
ty też masz sporo kasy z demów xD
nie będę udawał bo sam mam c legi w domku z demów i parę dsm i sl i tanieje to wszystko jak c legi

WY TO CHCECIE aby coś z każdego leciało aby dziennie zarabiać 1kcc na tym dla mnie z demów lot jest w sam raz albo nawet za dobry tyle w temacie :)

przecież ile kasy zarobiliście na tych demach zmniejszyli lota i już wam źle

a jeżeli faktycznie to mogą zmniejszyć wypadanie sl / dsm bo stanieją jak crown legi a dodać coś innego za te dwie itemki tyle
Zgadzam sie z Fszą. Loot powinnien być zmienniony, ale na słabszy. Macie pełno kasy z loota i ciągłe pretęsje. Niestety wam się nigdy nie dogodzi.

Sasha Rookslayer
25-07-2011, 17:41
WPW, napisałem wtedy Raporta, ponieważ DSM I SL leciał dosłownie co chwile... Ale kiedy to było? ;l Dawno temu, teraz siedze na tym Gówni* i nic kompletnie nic nie looci, postawiłem dać ostatnie screeny z Loota i już więcej na tym Syfie nie siedzieć:

12:50 Demon Lord Rooker: two-handed sword, double axe, 14 coconut, noble armor, 3 platinum coin, 19 platinum coin
13:14 Demon Lord Rooker: two-handed sword, double axe, devil helmet, noble armor, 2 platinum coin, 10 platinum coin
13:40 Demon Lord Rooker: double axe, devil helmet, 4 platinum coin, 19 platinum coin
14:37 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, 6 coconut, 4 platinum coin, 6 platinum coin
15:05 Demon Lord Rooker: two-handed sword, double axe, devil helmet, fire axe, 3 platinum coin, 12 platinum coin
15:34 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, platinum amulet, devil helmet, 17 coconut, noble armor,giant sword, 4 platinum coin, 5 platinum coin
16:03 Demon Lord Rooker: two-handed sword, double axe, platinum amulet, devil helmet, fire axe, noblearmor, 3 platinum coin, 10 platinum coin
16:26 Demon Lord Rooker: two-handed sword, 3 small emerald, devil helmet, 15 talon, noble armor, 3 platinum coin, 29 platinumcoin
16:48 Demon Lord Rooker: boots of haste, two-handed sword, double axe, devil helmet, noble armor, 1 platinum coin, 3 platinumcoin

+ wbiłem taska, zabijając 100 Demon Lord Rookerków i żaden DSM I SL nie spadł -.-

16:48 Udało Ci sie wykonac zadanie! Udaj sie do NPC Urlich i powiedz mu o tym!

Droda Administracjo nie wiem Po co wy wgl tego Bossa zrobiliście?
Boss jest po to, by na NIm zarabiać a tutaj wgl nie widze zarobku i po jaką cholere ciągle zmieniacie z niegoo LOOTA ;l? Zróbcie wkońu normalny z tego loot, a nie ciągle zmieniacie i Wam to nie wychodzi...

Jeszcze dam Loota z Najlepsza Bossa na Rooku, którego się bije 15 minut ;l
14:27 Dark Princess: adori gran, knight legs, spikesword, 58 burst arrow, 44 burst arrow, 4 orange, 2 pears, 4 platinum coin, 3crystal coin
15:26 Dark Princess: boots of haste, knight legs, stone skin amulet, 95 burst arrow, 56 burst arrow, 4 small diamond, 3 orange, 3pears, 3 banana, 9 platinum coin, 3 crystal coin

Na ponad 50 ubitych loot: Starlight, 7 Truskawek, Blue Gem...
To się nazywa Loot z najlepszego Bossa, bez kitu (nie chodzi mi o to by ciągle wypadały Full Eq, ale żeby coś leciało -.- )

Tyle mam do powiedzenia i Nadal czekam, aż KTOŚ Z ADMINISTRACJII COŚ TUTAJ NAPISZE.

Dziękuje.

Janki
25-07-2011, 18:08
Wyrażę ostatni raz swoje zdanie w tym temacie.
Co do zwiększenia loota itemów typu SL, DSM, Crown Legs jestem jak najbardziej na nie. (Rzadziej = lepiej w końcu to rary).
Żeby chodzenie na te bossy miało sens proponuje wprowadzenie do loota lub zwiększenie częstotliwości wypadania itemów wartych od kilku do max. 40cc.
Takich jak rh, vampka, f axe, bs, steel boots, itp. itd.

Lethornek
25-07-2011, 18:10
Hahahahhaha Sasha i jego PISIOR kolega Crusader siedzą 24/7 na DLR i teraz płacz że zły loot !!! Błąd ! Ja zabiłem 3x DLR i miałem 2 aole, f axe i SL, dziś zabiłem rano 1 i spadły c legsy więc proszę o ignorowanie postów gimbusa czyt. Sashy.

@Up
Bohy i platinum amulet jest w prawie każdym DLR więc za ihy się zwraca, jedynie co można dodać to c shieldy, dragon lance, great halberd dość często i ewentualnie, fire sword bardzo rzadko.

1st Plutek
26-07-2011, 19:17
co jak co to loot z bosow ogolnie nie wazne czy na mainie czy na rooku to poprostu loot jest hujow*

Sorry za double ale wlasnie teraz o tej godzinie z 3 DLR: f axe, aol i sl wiec sasha ty chyba maszpecha jednak...

Evolion
27-07-2011, 11:05
@up
Oczywiście komu na respa wszedłeś i kto Tobie go zwolnił?
...
@top
z 450 Demon Rookerów żaden sl.
Nie narzekam, ale powinno coś dropnąć :)

Elitarny
29-07-2011, 12:13
Logiczne ze nie beda Ci lecaiły rar itemy ciagle : ) To było by za proste ;)

Kilonek666
31-07-2011, 17:31
Jak na rooku był najazd, i dali dark princess to od razu spadły c legi. Nie jestem pewien, czy tak słabo się dropi...

Denim
08-08-2011, 14:34
Przecież to rook to wiadomo że musi być ciężko z lotem i ze wszystkim

Soi
08-08-2011, 14:54
Sasha, prosze cie... Widza wszyscy ile masz kasy w domku, ile Crus ma c legow/dsm/sli w domku i nie gadajcie, ze loot jest zly! Za same sle w domku crusa mozna by ubrac w full eq kilka charow! A juz o dsmach/ c legach nie wspomne. Zaraz zaloguje na rooka policze all dsm/c legi/ sle przelicze na kase main i ci powiem jacy wy biedni jestescie, ok? :) LOOT JEST DOBRY I TAK JEST MASA KASY !!!

Wnorekkk
08-08-2011, 15:11
Jak Ci loot nie odpowiada z tego potwora, to po chuj na nim siedzisz?
Co chwile spada Ci jakiś f axe/gs/aol to i tak źle?
Loot jest dobry, a nawet możnaby było jeszcze odrobinkę go zmniejszyć.

Drunkusik v.2
08-08-2011, 15:34
OMG chyba to jest specjalnie...
Jakby ciagle wypadaly jakies DSM to co by to mialo za sens...
Rzeczywiscie loot tragedia co 15 minut Sasha cos Ci spadalo z tego bossa -.-

Sasha Rookslayer
08-08-2011, 15:36
Ludzie i co z tego ile mam itemów, ile mam kasy, ile mam domków i wgl?
Po co wy takie Pierdoły piszecie, poprotstu siedzialem na tym Bossie, ponad 5 dni dziennie po jakieś 7-11 Godzin i wgl nic nie leciało, dlatego założyłem ten Temat, by się dowiedzieć, czy loot został zmiejszony czy jaki Pies.
Ale do Tej pory się nic nie Dowiedziałem, bo nikt z Administracji nadal tutaj ani jednego słowa nie napisał, wiec czekam nadal, jak ktoś z Administracjii napisze, który się zna i który sobie porobi kilka potworków i zobaczy jaki jest loot i da odpowiedz, wtedy można zamknąć Temat. Zrobiliscie przecież Tego Bossa by coś leciało, się zarabiało na nim, a nie, nic nie leciało...

Ps. Po Hooy wy ludzie się wypowiadacie z Maina to ja nie wiem.
Chcecie sobie nabić Posty czy jaki Pies, po co na co, to ja nie wiem.
Tyle mam do powiedzenia.

Lethornek
08-08-2011, 15:53
Loot jest bardzo dobry i nic nie trzeba powiększać, wczoraj zabiłem jednego i spadł dsm, którego oczywiście Sasha chciał ukraść ;] Dziś zabiłem dwa, spadł SL, dość często spada fire axe czy giant sword. Nic nie trzeba zmieniać.

Franco de la Pucio
08-08-2011, 16:00
Ps. Po Hooy wy ludzie się wypowiadacie z Maina to ja nie wiem.
Chcecie sobie nabić Posty czy jaki Pies, po co na co, to ja nie wiem.
Tyle mam do powiedzenia.

A po chuj ty się wypowiadasz w mainowych tematach, skoro gówno masz z mainem wspólnego? Masz makabrycznie dużo kasy, prawdopodobnie najwięcej na apo i jeszcze narzekasz. Propsy.

Soi
09-08-2011, 11:13
Ludzie...
Wypadnie ci sl (800cc) i za to kupisz 1600 bp ihow?? (bp ih 5k)
Ile ci idzie bp ihow na jednego ?? mysle, ze max 1 bp..
to za jednego sla mozesz ujebac przyjmijmy 1k DLR gdzie przy 1k ci spadnie na 100% sl + pelno innych itemow. Nie ma o czym gadac, gdybys wychodzil na - bys tam nei siedzial, a jak odrazu chcesz wychodzic po kilka sc dziennie na + to sorry, nie ten serwer.. :<

Haxuro
09-08-2011, 21:40
Po zdjęciach widać, że jest trochę za słaby, można zwiększyć o 5% jeżeli się administracja zgodzi, żeby nie było tak za łatwo.

LoranE
11-08-2011, 13:25
@sasha

Od początku jak zacząłeś się an tym forum udzielać nic tylko płacz, pretensje, roszczenia.

Kupujesz itemki za śmieszne pieniądze, a sprzedajesz o wiele za dużo niż chodzą normalnie i jeszcze Ci mało.. expiąc kiedyś przez 2h na bk zloociłem ledwo 4cc, podczas gdy inni wynosili po prawie 20 i jakoś nie płacze.

Jeżeli Ci się nie podoba loot to idź na slimy... Albo nie bo jeszcze założysz topic aby na jednego zabitego zielonego potworka spadało x666 c-legs bo waćpan chce zarobić.

Jestem na nie, nie zmieniać loota, ani czasu respawnu.

@edit
weź sobie pograj w inne gry MMORPG (Lineage II, Cabal, WoW) i zobacz co tam znaczy lootowanie rarów, mówię o oryginalnych serwerach, albo na RL Tibii, jak pójdziesz na cały dzień na Hero i spadnie Ci 3x c legi to już jest cud, a Ty robisz problem o DLR

Arab
24-08-2011, 18:46
Noo na ss'ie widać, że gó*no leci ;D
Ale przecież Tobie kasy nie brakuje więc się nei przejmuj XD!

http://imageshack.us/photo/my-images/846/54264ktorelepsze.gif/

Sabziro
26-08-2011, 10:30
Loot na stronie jest już "trochę" nie aktualny. Jak zwykle loot zmieniają ale twierdzą, że nie chociaż każdy głupi potrafi odróżnić 1cc który wypadał za każdym razem od pustego lota(to tylko przykład) Administracja nie potrafi zapanować nad wzrostem itemów i dlatego potem lota obcinają jak się da... Nie potrafią raz a dobrze ustawić lota tylko z początku leci bardzo dużo potem nagle przebudzenie, że coś za dużo i ciach loota potem jednak za bardzo i znowu coś zmieniają i znowu źle aż w końcu jest tak, że to co kiedyś było super staje się nieopłacalne.

Stonerek
26-08-2011, 10:39
Choroba jasna, beznadzieja.
Sasha kup mi Przystojniaczka na urodziny.

Saru
26-08-2011, 10:47
Szasza wierze w Ciebie moze kiedys Ci sie uda:****

hahah :D
Ja tez tak myśle , kiedyś Ci się uda ! XD

@topic
moim zdaniem dobrze , przynajmniej nie będzie tyle kasy na rooku , jak i na mainie .

Tygrys
13-09-2011, 12:18
Dobrze, coś pozmieniam, coś poprawię z tych najsilniejszych potworów...