View Full Version : Plusy i Minusy
Propozycja polega na tym aby za każdy post można było przyznawać minusy jak i plusy oczywiście nie dawało by to żadnego wynagrodzenia w reputach
http://i51.tinypic.com/b5k0ib.png
Turok Rookslayer
25-07-2011, 20:40
Podoba mi się ten pomysł, jestem na tak ...
@ Przez przypadek zaznaczyłem nie.
Domcio Old
25-07-2011, 21:19
nawet nawet propozycja ;p jakies urozmaicenie na forum by bylo
Jestem na tak ;p .
KePuczasta
25-07-2011, 21:24
Jestem na tak... W taki sposob mozna by wyrazic zdanie na styl wypowiadania sie osob korzystających z forum...
Jestem na tak.
Nie jest to potrzebne, nic by to nie dawało, ale zawsze jest jakaś satysfakcja z tego, że nasz post wydaje się najlepszy ;) Mała szansa na wprowadzenie, niestety już ;)
John Cena
25-07-2011, 21:46
Jestem jak najbardziej na tak ale czy to administracja wprowadzi wątpie
A ja jestem na nie, bo uważam że jest to zbędne.
Wiem że nie wpływałoby to na reputację, ale jest reputacja.
Jeśli chcesz podziękować - dajesz reputację, jak nie to jej nie dajesz :p
VIP'y mają bodajże możliwość dodawania ujemnej reputacji :D
Up^^
na profilu by pisało kto ile ma za wszystkie posty minusy a ile plusów zawsze był by plus bo za posta można raz podziękować a reputację możesz dawać dożywotnio i ogólnie nikt już nie dogoni tych złotych gwiazdek bo bardzo ciężko
Zarexoholik?
25-07-2011, 22:09
W sumie to dobre rozwiązanie, ale i tak dzieciaki, które padną w grze za każdy post dadzą minusa.
Też mi się podoba :)
Oczywiście jestem na TAK, będzie można pośmiać z deadsow itp :)
Ogólnie bardzo dobry pomysł, ale nie zda egzaminu na tym forum.
Ludzie, którzy się nie lubią będą sobie dawać ujemne punkty. Jak dla mnie odpada.
@Lagga v3
W temacie nie chodzi o reputację tylko o punkty dodatnie lub ujemne dodawane do posta.
Dementor
26-07-2011, 01:09
Jestem oczywiście na tak, lecz kolega up ma rację... To zależy w jakich dane osoby są stosunkach... Czy dadzą plusa, czy minusa...
Lagga v3
26-07-2011, 07:04
Ludzie, którzy się nie lubią będą sobie dawać ujemne punkty. Jak dla mnie odpada.
Widzę , że ktoś oprócz mnie o tym pomyślał .
Jestem na tak pod warunkiem , że administracja potwierdzałaby ujemną reputację i czy nie jest ona za byle gówno .
NaPółEtatu.
26-07-2011, 10:06
ale jeden konkretny argument - PO CO?
nie rozumiem, co komu da, że dostanie łapkę w górę
Τettmeier
26-07-2011, 11:00
Dla mnie tak. Przecież taki Zarex by się załamał jakby miał po 20 ujemnych łap za każdy post w dziale muzyka i wreszcie zacząłby się wypowiadać z sensem.
Jestem na Tak zawsze by to była jakaś nowa konkurencja ; d
nie wszyscy by pisali takie beznadziejne posty
ale ci którzy się nie lubią zazwyczaj będą dawać ujemne
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.