View Full Version : Dlaczego jestem waszym Panem i W?adc??
Odpowiedz na pytanie zadane w tytule tematu.
Często się nad tym zastanawiam, dlaczego macie mnie za Boga i po co mnie czcicie? Jest to miłe z waszej strony, doceniam wasze starania.
Pozdrawiam,
Wasz Pan i Władca - Drah Master.
NaPółEtatu.
25-07-2011, 19:42
mnie chyba rozumiesz, prawda?
Franco de la Pucio
25-07-2011, 19:44
Jako osoba patrząca na Twoje zachowanie z obiektywnej strony, muszę stwierdzić, że jesteś zadufanym w sobie, niedojrzałym typem, który ma jeszcze mleko pod nosem. Nie wiem po co wstawiasz na tibijskie forum swoje wypasione fotki, skoro chuj one każdego obchodzą, chyba, że chcesz wyrwać jakąś (nie)sexy 14stke uzależnioną od Tibii.
Tyle ode mnie, bez odbioru.
Szybki jak szyba
25-07-2011, 19:52
@up
Przecież on specjalnie to robi żeby wkurwiać tibijskie dzieci bo one już klawiatury łamią jak widzą, że nowe foty dodał, zwykłe prowo ot co. Nie podobają ci się jego fotki to tam nie wchodź w ten temat no chyba, że nałogowo wchodzisz w każdy bo spędzasz aktywnie wakacje z forum.
@t
cray nie żyje
@up
skad masz kolora range?
@top
nie wiem
Masz bardzo fajniuśkie włoski :)
Azbest on de tour
25-07-2011, 20:22
pozdrawiam i polecam ten styl prowokowania
Ja po tych fotkach widze, ze jestes pierd*** narcyzem ;x Nie wiem jak cie rodzicie wychowali D: albo w jakim towarzystwie sie obracasz :] Sztuki walki ? Hmm.. cale zycie byc bitym i kopanym to juz ci nie pomoga. Przykre :/
Ciasny Wiesiek
25-07-2011, 21:25
Jak dla mnie i kolegów up jesteś zwykłym prostakiem który za wszelką cenę chce zwrócić na siebie uwagę :/ Matoł / imbecyl i tyle ;)
Leszcz który dodaje fotki z " MMA " A tak naprawdę podajesz pewnie ręczniki i robisz im zdjęcia :]
Aż szczerze aż strach się Ciebie bać :) buraku huehuehuehue
A no i jeszcze jedno Mój pies jak widział Twoje fotki / Twój pysk to się o własną budę rozje**** huehuehueheu
KePuczasta
25-07-2011, 21:29
Jako osoba patrząca na Twoje zachowanie z obiektywnej strony, muszę stwierdzić, że jesteś zadufanym w sobie, niedojrzałym typem, który ma jeszcze mleko pod nosem. Nie wiem po co wstawiasz na tibijskie forum swoje wypasione fotki, skoro chuj one każdego obchodzą, chyba, że chcesz wyrwać jakąś (nie)sexy 14stke uzależnioną od Tibii.
Tyle ode mnie, bez odbioru.
Przybijam, ale racja z tym ze w prostacki sposob probowal wywolac nowa spine na 4um
Ja widzę twoje fotki to aż zal mi się Ciebie robi normalnie przychodzi mi myśl wysłania sms o treści "pomagam" żeby takich jak ty było coraz mniej. Z tego co widać to twoi rodzice robiąc Cie nie postarali się zbytnio, a na tych swoich treningach to robisz za jelenia przynieś, podaj, pozamiataj i to chyba tyle w tym temacie.:p:p:p:p:p
Jak dla mnie, to ktoś tu uprawia pseudo-prowokację, a wy dajecie się najzwyczajniej w świecie trollować.
Τettmeier
25-07-2011, 21:41
Jak dla mnie, to ktoś tu uprawia pseudo-prowokację, a wy dajecie się najzwyczajniej w świecie trollować.
A ty najzwyczajniej w świecie nabiłeś posta. Będąc na miescu Sherlocka dałbym Ci warna. xd
@top
Nie jesteś moim panem i władcą, co najwyżej giermkiem cipeczko : PPP
Kowal'2.0
25-07-2011, 21:45
Moim nie jestes przykro mi :( zawiodles sie?? Ubolewam nad tym skocz z mostu to Ci ulzy w cierpieniach :)
Nie jesteś Bogiem! Uświadom to sobie!
Nie ma krzty boskości w tobie! To wiedz!
KaZeK Banned v1.
25-07-2011, 22:00
Nie wierzę w Boga, siemcia.
Hmm... jak dla mnie? jesteś zwykłym ścierwem zwracającym na siebie uwagę...
Ale szczerzę to jebie na to co ty tam piszesz bo dla mnie jesteś nie królem a chujem ;)
Zarexoholik?
25-07-2011, 22:28
Masz bardzo bujną wyobraźnię. Jesteś bugiem, nie bogiem. :)
Sensimila <3
25-07-2011, 22:40
Niektórzy nie zrozumią tego co napisałeś.
#T
Chciałbyś być : /
Tumanbuga
25-07-2011, 22:45
Nie ma to jak pisać z wczutą pod prowo :D.
Pozdrawiam,
Wasz Pan i Władca - Tumanbuga.
Mikiel Gorące Wersy Płoną
25-07-2011, 22:59
nienawidze cie bo nie bylo cie w piątek na wfd wiem ze deszcz padał ale to nic
nie znam cie, ale wygladasz mi na pedzia.
poco dajesz fotki na forum OTSa? zaloz sobie nasza-klase :p
azbest pocisniety czekam na odp:mad:
Jest mi bardzo przykro z powodu, że tak mi ubliżacie ;c nie wiem co ja teraz pocznę.
nienawidze cie bo nie bylo cie w piątek na wfd wiem ze deszcz padał ale to nic
Mordko wiesz jak jest, na treningu ręczniki i woda kolegom same się nie podadzą.
jaja, kolegą same sie wody nie podadzom ;3
kłade na ciebie przysłowiową lachę ;)
Dexterro
26-07-2011, 09:51
Wskaznik beki 83%.
Idz Zeliku poszukaj sobie znajomych bo patrzac na twojego facebooka stwierdzam, ze ich nie masz. Pojdz expic w tibii marny leszczu. Teraz mozesz sie cieszyc bo wypowiedzialem sie w twoim temacie wiec fejm. Wkoncu zaznasz troche slawy. A, zapomnialem dodac zrobiles tatuaz wiec jestes pedziem, a to, ze sprowadzasz najki z USA to tylko oznacza, ze w Polskich sklepach nie obsluguja ludzi takich jak ty... A zdjecia z raperami zapewnia Ci fundacja Polsat bo ludzie wysylaja smski. Hehehd ale pocisk
azbest nie rzyje :confused::confused::mad:
Dexterro
26-07-2011, 11:19
zabiłem go <zakłopotany>
Dla mni ty je zwykły prowokatur. Dej se spokuj i pośpij se łod kołderką. Już azbyst je lepszy od ciyebie. Nie żech tylko mi tu mów, że jest kul to mi si srać chcę. Jak by co potrzebował tyż mo pw ze mnom. Jednak żo myślo, żo z matkom to ty sie dogodosz. Wybocz al tako prawdę powiodom. Bydź pozdrowiony.
KozaQ ZiooM
26-07-2011, 13:32
Ja widzę twoje fotki to aż zal mi się Ciebie robi normalnie przychodzi mi myśl wysłania sms o treści "pomagam" żeby takich jak ty było coraz mniej.
Ja wysłałem, nie pomogło...
ale wygladasz mi na pedzia.
Potwierdzam.
_top
te swoje zdjęcia możesz dodawać na
www.wiocha.pl
bo tutaj nikogo to nie obchodzi;<
Dzięki przyjaciele za wsparcie i za dobre słowa na otuchę! zawsze wiedziałem, że mogę na was liczyć!
Dalej ubóstwiajcie mnie tak jak do tej pory, jestem wam wdzięczny za wszystko, kocham was - wszystkich.
Dobra a tak to nieźle wkurwiasz ludzi niektórych na forum. Dać wam dobrą rade? Jak chcecie pojechać Draha to nic nie piszcie. Bo sądząc po jego postach to ma wyjebane XDD.
Ciasny Wiesiek
26-07-2011, 20:17
Dobra a tak to nieźle wkurwiasz ludzi niektórych na forum. Dać wam dobrą rade? Jak chcecie pojechać Draha to nic nie piszcie. Bo sądząc po jego postach to ma wyjebane XDD.
My tym bardziej mamy w niego wyjebane :] Jest pie***** kretynem :) Który robi z tibijskiego forum Naszą klasę/ fb huehueheueu Matoł
Kurdo. Szkodo, żo nie skopiowalom se jego zdjecio z jego siusiorem i przerobić żem nie przerobił, byłobyy bekowo. Pozdriowiom śląsoków i góroli.
Beka z Twoich postów jak gimby robią napinki haha XD.
Możesz śnić by być moim panem, a sny się nie spełniają ; ( cry kurva cry
wybacz, moim panem nie jesteś : |
ale po co wy sie tak spinacie jak po to on założył ten temat?xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.