Tricolore
26-07-2011, 22:19
SIEMANKO ;D
Ostatnio miałem wiele przeżyć (okradł mnie jedyny kolega na [B]20 kcc, powtarzam jedyny ,bo innych już nie mam i pewnie nie będę miał :< co za tym idzie nie mam już kolegów forrever alone :<<, zapłaciłem jakim¶ nieznanym typom za rozmowe telefoniczn± pojazd in the everus ,która miała na celu dodaniu mi fejmu,lecz stało się inaczej... pojechali¶cie po mnie jak po burej suce ;<<<< przez was trafiłem do zakładu psychiatrycznego zespołu dzieci niewydolnych do powikłań braku szarych komórek wewnętrznego pr±cia i dysmózgii nieuleczalnej spowodowanej dyslekcj± patologicznej anemii i grzybicy stóp.) mimo to powróciłem na forum i CHCE WYZWAĆ NA POJEDYNEK BOGA I NIEBOGA ŻELUSIA DRAHUSIA NA RINGU MMA.
Ja reprezentuję matrial arts box a on ju jitsu. Zamieszczam sonde!
DLA DRAHA MAM NADZIEJĘ ŻE ODPOWIESZ I SPOTKAMY SIĘ NA RINGU!
TERMIN WALKI NIEPOTWIERDZONY! TRZYMAJCIE WŁOSY ŁONOWE W NAPIĘCIU!
PS. krajon nie żyje ;/
INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI MÓJ LEKARZ POZWOLIŁ MI NA POWRÓT DO RINGU!
UWAGA ZNOWU Z OSTATNIEJ CHWILI,
JAKO IŻ KRAJON ZMARTWYCHSTAŁ TO ON BĘDZIE SĘDZIˇ GŁÓWNYM, UWAGA POSZUKUJEMY JESZCZE SĘDZIÓW LINIOWYCH I BOCZNYCH!
JESZCZE RAS Z OSTATNNIEJ CHWILI
DO KRAJONA
OKI DZIENKI
UWAGA UWAGA TERMIN WALKI USTALONY! WARSZAWA OKĘCIE 31 SIERPNIA!
Ostatnio miałem wiele przeżyć (okradł mnie jedyny kolega na [B]20 kcc, powtarzam jedyny ,bo innych już nie mam i pewnie nie będę miał :< co za tym idzie nie mam już kolegów forrever alone :<<, zapłaciłem jakim¶ nieznanym typom za rozmowe telefoniczn± pojazd in the everus ,która miała na celu dodaniu mi fejmu,lecz stało się inaczej... pojechali¶cie po mnie jak po burej suce ;<<<< przez was trafiłem do zakładu psychiatrycznego zespołu dzieci niewydolnych do powikłań braku szarych komórek wewnętrznego pr±cia i dysmózgii nieuleczalnej spowodowanej dyslekcj± patologicznej anemii i grzybicy stóp.) mimo to powróciłem na forum i CHCE WYZWAĆ NA POJEDYNEK BOGA I NIEBOGA ŻELUSIA DRAHUSIA NA RINGU MMA.
Ja reprezentuję matrial arts box a on ju jitsu. Zamieszczam sonde!
DLA DRAHA MAM NADZIEJĘ ŻE ODPOWIESZ I SPOTKAMY SIĘ NA RINGU!
TERMIN WALKI NIEPOTWIERDZONY! TRZYMAJCIE WŁOSY ŁONOWE W NAPIĘCIU!
PS. krajon nie żyje ;/
INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI MÓJ LEKARZ POZWOLIŁ MI NA POWRÓT DO RINGU!
UWAGA ZNOWU Z OSTATNIEJ CHWILI,
JAKO IŻ KRAJON ZMARTWYCHSTAŁ TO ON BĘDZIE SĘDZIˇ GŁÓWNYM, UWAGA POSZUKUJEMY JESZCZE SĘDZIÓW LINIOWYCH I BOCZNYCH!
JESZCZE RAS Z OSTATNNIEJ CHWILI
DO KRAJONA
OKI DZIENKI
UWAGA UWAGA TERMIN WALKI USTALONY! WARSZAWA OKĘCIE 31 SIERPNIA!