View Full Version : Darmowy pacc
Można by wprowadzić dla każdego gracza darmowy pacc np w każdy pierwszy dzień miesiaca, albo w każdy pierwszy dzień tygodnia o określonej godzinie np. od 20:00 do 21:00. Co wy na to?
szewczenko
26-07-2011, 23:35
albo gratisa usunac, a w jego miejsce zrobic anni III i tam bylby do zdobycia
Ciasny Wiesiek
27-07-2011, 00:15
Szewczenko Ty lepiej chodz co pierwszy piątek do spowiedzi i co niedzielę do kościoła :) będziesz miał Anihi III heuheueeu
Zarexoholik?
27-07-2011, 00:40
NIE. Aż tak ciężko kupić pacca, którym będziesz mógł się cieszyć znacznie dłużej? Masz 3 dni darmowego pacca by cię zachęcić do kupna i wystarczy.
Niee aż taki drogi to on nie jest..
Kamilio 2.0
27-07-2011, 09:14
No ja pier*ole, ale wy odpier*alacie maniane z tymi pakami, byla propozycja pacc za 1.22/3.66 no omG i teraz darmowy pacc, jest darmowy na 3 dni i 3 dni po zalozeniu konta.
masz 6 dni darmowego,więcej nie trzeba :)
#
nie
John Cena
27-07-2011, 11:08
Pacc kosztuje 11zl sms,a w grze z 10kcc to nie jest aż tak dużo jestem na nie
Można by wprowadzić dla każdego gracza darmowy pacc np w każdy pierwszy dzień miesiaca, albo w każdy pierwszy dzień tygodnia o określonej godzinie np. od 20:00 do 21:00. Co wy na to?
Po założeniu postaci masz 3 dni PACC. Jeśli Ci się skończy, a kieszonkowego ciągle brak, na stronce po zalogowaniu się do swojej postaci wchodzisz w dział "Gratisy" i uaktywniasz 3dniówkę.
Nie.
Świetny pomysł! Jeśli wykonasz już anni III, wtedy po użyciu PACCa którego zdobyłeś zostajesz przeniesiony do tzw. "Komnaty koncertów", w której musisz przebiec jak najszybciej na drugą stronę do teleportu, biegnąc przez CAŁĄ MASĘ GFB uderzających w ciemnościach! Po wejściu w teleport znajduje się Anni IV, po wykonaniu którego dostajesz 'Piece of GM', w którego klikasz i teleportujesz się do Anni V, w którym (....) po wykonaniu Anni XIX możesz spokojnie udać się do NPC i zostać GMem.
Nie... Kupienie pacc to nie problem :confused:. Jak nie sms to przelew :). Ja i tak zawsze kupuje za KC ;)
Turok Rookslayer
27-07-2011, 12:03
Nieee. Szkoda Ci 11 zł ? Albo tych 10kcc ?
Nie a ogólnie nie da się dać komuś pacca na 1 godzine minimum 1 dzień lub do restartu
pacc na tibi to podstawa ; > nie
Lethornek
27-07-2011, 13:32
Pacc itak jest tani a jeśli go kupisz za kcc to już całkowicie...
Nie jest to potrzebne..
#t
Nie.
Pacc nie jest drogi wiec mozna go spokojnie sobie kupic. Jestem na NIE!
<Magiczny>
27-07-2011, 14:29
Pacc kosztuje zaledwie 11zl i nie jest az taki drogi...
NIE.
Jestem na nie.
Zaraz po założeniu konta masz 3 dni Premium Account, oraz dodatkowe 3 dni, które możesz aktywować w dowolnej chwili. Jak myślisz, dlaczego na serwerze są kody PACC/ PACC runy?
Co byś zrobił z tym pacc'iem raz w miesiącu przez 1h? Nic. Jestem na nie.
Domcio Old
29-07-2011, 13:59
toc to wgl niepotrzebne jest :< 1 godzina pacc w miesiacu ;D ;/ oczywiscie jestem na nie.
Masz po zalozeniu konta pacc 3 dni i w gratisach pacc 3 dni :< a pozniej jesli ci sie to skonczy to sobie kup przelewem pacc 45 dni za 12 zl
mategan1234
08-08-2011, 12:15
Nie i koniec kropka :P
Ja również jestem na NIE.
Pacc nie jest aż taki drogi !
Serwer utrzymać z czegoś trzeba, a właśnie o to chodzi, że konto PREMIUM ma małe ułatwienia. (Mowa tu o SL , Nowe expowiska itp.).
Masz w grze na start 3 dni PACC, do tego w gratisie kolejne 3 dni co daje Ci prawie TYDZIEŃ darmowego PACC'a!
Jestem na nie, 10 zł przelewem na 45 dni PACC to nie jest wcale dużo.
Sky Masters
15-08-2011, 13:57
A dla mnie smieszna propozycja i smieszna osoba go napisała . Oczywiscie ze jestem na NIE
Karpek II
15-08-2011, 14:14
Co za typ. xdddddddddddd
#t
Jestem na nie, bo PACC na APO to grosze. Na dodatek masz dużo opcji na kupienie go i darmowe 3 dni na początek założenia konta.
KePuczasta
15-08-2011, 15:08
NIE, jesli nie stac cie na kupno pacc za kcc to popros rodzicow o doladowanie konta(hmmm... albo sam zarob)... 11,- to wcale nie tak duzo... -.-
Elitarny
15-08-2011, 16:06
NIe , brak sensu w tej propozycji , chcesz kmiec pacc , wiedziec jak to jest miec pacc to go poprostu kup :D :):)
To już przesada, jest na początku darmowy PACC, przez 3 dni, a jeżeli aktywujesz kolejne 3 dni będzie 6 i to jest i tak dużo, a poza tym PREMIUM nie jest aż tak drogie i można sobie kupić przelewem lub SMS.
Też jestem na nie. Masz darmowe dni pacc na start. Chcesz więcej kup. Ciesz się ze pacc tu nie kosztuje tyle co na real tibi ;]
Darmowy PACC masz przy założeniu konta, a serwer też trzeba jakoś opłacać, dlatego pomysł bez sensu.
Jestem na nie! Ta propozycja nie ma sensu!!!
Na nie.
Każde nowo założone konto otrzymuje 3 dni PACC na początek.
Każde konto bez PACC może jednorazowo aktywować 3 dni PACC gratis.
(Każdego dnia może skorzystać z tej opcji maksymalnie 50 osób).
Za pierwszy zamówiony PACC otrzymasz 3 dni gratis
(nie dotyczy zakupu Run PACC).
Łącznie jest 9 dni premium gratis...
- 3 dni po założeniu konta.
- 3 dni dla konta facc jednorazowo
- i 3 dni po zakupie po raz pierwszy pacc'a...
Ty jeszcze chcesz darmowego w każdy pierwszy dzień miesiąca? Nie przesadzasz za bardzo? Może od razu zróbmy pacc za free i wszyscy będą happy, prawda?
Tylko na jak długo? 2,3 miesiące zanim serwer upadnie, bo nie będzie pieniędzy, aby go utrzymać? Pomyśl troszeczkę... A utrzymanie takich serwerów i firmy naprawdę sporo kosztuje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.