View Full Version : Urge - ma?e zmiany.
Franco de la Pucio
27-07-2011, 13:51
Witajcie.
Proponuję delikatnie zmodyfikować potwora, jakim jest Urge.
http://www.tibia-wiki.net/images/Yeti.gif
Po pierwsze. Szybkość. Ze względu na wyjątkowo wolne poruszanie się tego potwora (a raczej człapanie się), expienie na Urge, na ank jest przez to bardzo uciążliwe, zatem proponuję, aby tą prędkość zwiększyć.
Po drugie. Loot. Jest to typowy potwór do loota, zatem... dlaczego prawie nic z niego nie leci? Expiąc na podwójnym respie na magic można w godzinę zloocić max. sl, blessedke i pare warlordów. W tym czasie na um poszłoby z 8 g axów i parę blessedek. Proponuję zwiększyć loot z Urge.
Po trzecie. Nowy resp. Jak wiemy, są tylko dwa respy Urge na serwerze - na magic oraz na ank. Na magic jest za mało Urge, natomiast na ank bardzo niewygodnie się je bije. Proponuję dodać nowy resp, lub zmodernizować obecne.
Wszystkie 3 dobre ;]
Jestem na tak !
Turok Rookslayer
27-07-2011, 13:58
Tak samo jak Didek. Wszyskie 3.
John Cena
27-07-2011, 14:12
tak jak up też 3 propozycje...........
Lethornek
27-07-2011, 14:43
TYGRYS JUŻ PISAŁ ŻE NIE BĘDZIE ZMIENIAŁ POTWORA, KTÓRY JEST NA APO PRAKTYCZNIE OD POCZĄTKU, ZAMIAST URGE LEPIEJ ZROBIĆ NOWE POTWORY.
Temat do zamknięcia,
Tricolore
27-07-2011, 14:50
TYGRYS JUŻ PISAŁ ŻE NIE BĘDZIE ZMIENIAŁ POTWORA, KTÓRY JEST NA APO PRAKTYCZNIE OD POCZĄTKU, ZAMIAST URGE LEPIEJ ZROBIĆ NOWE POTWORY.
Temat do zamknięcia,
Nowych potworów jest multum, bezsensu robić kolejnego monstera podobnego do Urge... Jeżeli ładnie poprosimy Tigera to napewno wprowadzi modyfikcje owemu potworkowi.
Wszystkie propozycje są bardzo dobre i śmiało mogę napisać ,że jestem na tak. Jest jedno ale... zwiększenie loot'u... Takie posunięcie powoduje ,że Urge musi być silniejszy co za tym idzie zadawane przez jego obrażenia muszą zostać zwiększone.
Jestem za modyfikacją tego potwora.
Co do szybkości jestem jak najbardziej za, potwór porusza się strasznie wolno i trudno na nim wbijać poziom, robić cokolwiek. Sprawa loota - rzeczywiście loot jest słaby i wymagana poprawy, co do nowych respów Urge / przeróbek teraźniejszych - jestem za.
Wszystkie trzy opcje są dobre. Choć mało prawdopodobne aby zostało to zrobione.
Kamilio 2.0
27-07-2011, 15:29
Jestem za 3 opcjami, nikt tam nie expi, mysle, ze gdyby dodali te zmiany, to inne respy byly by troche mniej przeludnione.
Jestem jak najbardziej na tak , wszystkie 3 propozycja sa dobre :)
G_R_U_L_I_X
27-07-2011, 17:06
Jestem za tym aby dodac potwora "Ghost Urge" tak jak z kingami.
Zarexoholik?
27-07-2011, 19:11
Całkowicie nieopłacalny mob. Zgadzam się ze wszystkimi propozycjami. A ten labirynt na ank to porażka. xd
W koncu ktos pomyslal !!!!!!! Oczywiscie jestem za 3 propozycjami :)
KePuczasta
27-07-2011, 21:16
Wszystkie 3 propozycje popieram i jestem calkowicie "za" tym pomyslem -.^
Kimus The Master
27-07-2011, 21:27
Szybkość-TAK
Loot-TAK
Nowe respy-TAK!
1-tak
2-TAK
3-TAK!!!
Wolę twoje propozycje niż szewczenki:)
<Magiczny>
28-07-2011, 13:59
Wszystko dobrze przemyslane. Praktycznie nikt tam nie expi, bo nic nie leci i slaby exp.
Jestem na TAK.
@Do autora
Powiem Ci, że bardzo dobre propozycje dajesz. Jak najbardziej mi się podoba Twoja propozycja. Może wtedy ludzie zaczęliby expić na Urge.
1st Busiaczek
28-07-2011, 16:00
To prawda, ja już nie mam siły tam expić przy takich szybkościach, wolniejsze od umów..
Poza tym loot jest beznadziejny i resp tylko na magic dobry chyba.
PS:nie dobry ale najlepszy z wszystkich.
Franco de la Pucio
31-07-2011, 22:39
Tak btw. Rzuciłem przed chwilą okiem na wyniki ankiety. Na 5 przeciwnych osób 3 nie mają nic wspólnego z mainem. Wtf?
Dementor
31-07-2011, 23:13
Jestem oczywiście za wszystkimi propozycjami. Widać, że są one przemyślane i na pewno się przydadzą. :) Plus dla pomysłodawcy, oby tak dalej. :D
Orson_Pall
31-07-2011, 23:28
Temat do zamknięcia,
To zmieni Mortiis, jaki problem.
@topic: 3 razy tak
Witajcie.
Proponuję delikatnie zmodyfikować potwora, jakim jest Urge.
http://www.tibia-wiki.net/images/Yeti.gif
Po pierwsze. Szybkość. Ze względu na wyjątkowo wolne poruszanie się tego potwora (a raczej człapanie się), expienie na Urge, na ank jest przez to bardzo uciążliwe, zatem proponuję, aby tą prędkość zwiększyć.
Po drugie. Loot. Jest to typowy potwór do loota, zatem... dlaczego prawie nic z niego nie leci? Expiąc na podwójnym respie na magic można w godzinę zloocić max. sl, blessedke i pare warlordów. W tym czasie na um poszłoby z 8 g axów i parę blessedek. Proponuję zwiększyć loot z Urge.
Po trzecie. Nowy resp. Jak wiemy, są tylko dwa respy Urge na serwerze - na magic oraz na ank. Na magic jest za mało Urge, natomiast na ank bardzo niewygodnie się je bije. Proponuję dodać nowy resp, lub zmodernizować obecne.
jak sie nie podoba to nie epxij na nich tylko idz na umy ;[[[[ na ugre sie expilo jak jeszcze c arrow spadal ;]
Nic nie zmieniać nic nie dodawać nie lepiej nowe potworki ?
nawet nie wiesz co dodadzą w update
Loot-Tak
Respy-Tak
Szybkośc TAK !!
Wtedy by się expiło na urge a nie ciągle na UM :< Z lootem 321367 g axe 15235 blessedki i niezliczona ilośc warlordów i sl'i
Lagga v3
01-08-2011, 20:44
ostatnio byłem na urge z 1h , zlociłem 2 sl :o
Jestem za wszystkimi trzema punktami ; p
Bardzo dobry pomysl. Wszystkie 3 opcje! Jestem na tak
W update będzie dużo nowych potworków Elfy itp
więc po co dodawać i zmieniać takiego potworka który jest tak długo .
nawet nie wiesz co w update dodadzą Nie ; ))_
Wszystkie 3 zmiany bardzo dobre!
Jestem za wszystkimi 3-ma.
Na tak.
Franco de la Pucio
01-08-2011, 22:21
W update będzie dużo nowych potworków Elfy itp
więc po co dodawać i zmieniać takiego potworka który jest tak długo .
Bo jest beznadziejny? Po co mają dodawać nowe monstery, skoro można dopracować obecne? Nie grasz na mainie, to się nie udzielaj.
szewczenko
02-08-2011, 00:18
Juz sie zaczelo zdradzanie szczegolow:(kumple widac i itemki pewnie a co tam....jestem na nie, z tym lootem dobre, ale predkosc nadaje realizmu NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.