View Full Version : Usuwanie postaci.
Witam jak wiadomo postać kasuje się po 2 miesiącach (wiem, że nie jest tak zawsze). Według mnie czas po jakim postać jest kasowana powinna wzrosnąć do 6 miesięcy. Dlaczego? Czasami wyjedzie się na całe wakacje. Przeprowadzka? Różnie może być a szkoda straconej postaci.
NightShade
28-07-2011, 17:08
Jak najbardziej za, moim zdaniem 4 miesiące powinny wystarczyć.
No w sumie jestem na tak, właśnie przez całe wakacje rok temu gdy jeszcze nie miałem tutaj konta na forum tak mi się stało..
Ktoś jedzie na wakacje na 6 miesięcy? Przeprowadzka? Daj koledze passy czy komuś tam, niech loguje co jakiś czas. Po problemie.
Ja nie wiem w czym wy macie problem... ;d Ja czesto nie loguje kilka miechow na konto i nadal je mam... Co prawda konto daaawno robione, ale to chyba nie ma znaczenia??
Myślę, że jeżeli napiszesz do administracji, że jedziesz na wakacje bądź się przeprowadzasz to zablokują Ci tak postać, że nie ostanie usunięta.
Jak dla mnie niech jest tak jak jest.
John Cena
28-07-2011, 17:52
Jestem na tak,różnie bywa
NaPółEtatu.
28-07-2011, 18:30
Myślę, że jeżeli napiszesz do administracji, że jedziesz na wakacje bądź się przeprowadzasz to zablokują Ci tak postać, że nie ostanie usunięta.
Jak dla mnie niech jest tak jak jest.
dokładnie, trzeba się zaangażować bardziej
Myślę, że To dobry i przydatny pomysł, gdyż ludzie wyjechali sobie na wczasy nad morze na przykład. Później logują się w Wrzesniu a Tu konta nie ma i lipa. ;)
Też jestem na tak, z opcją 4 lub 6 miesięczną. Też nie logowałem się na postać od paru miesięcy mimo tego, że miałem farta i jej nie usunięto wolałbym na następny raz mieć poczucie bezpieczeństwa.
Jak dla mnie jest okej z reszta wystarczy napisac do Administracji zeby Ci po prostu zablokowali Ci postac na dany okres jak wspominal wyzej Pan Splaxor :)
Ja jestem za.
Moim zdaniem każdy może zapomnieć o tym fakcie, najlepiej wydłużyć okres logowania, do 4 miesięcy. W ten sposób więcej postaci przetrwa ;)
<Magiczny>
28-07-2011, 20:22
Mysle, ze jest to zbedne, bo chyba znajdziesz czas na 1 logniecie w srodku wakacji...
Nie.
Helyezze
28-07-2011, 20:25
Mysle, ze jest to zbedne, bo chyba znajdziesz czas na 1 logniecie w srodku wakacji...
Nie.
Czas-tak, ale chyba nie wozisz komputera ze sobą ??
topic
Obojętnie
Domcio Old
28-07-2011, 21:31
nom ja jestem za poniewaz okres 2 miesiecy to np ktos wyjedzie na jakis oboz i dupa nie ma postaci :< wiec powinni to przedluzyc jakos nawet do tych 6 miesiecy :P
Elitarny
28-07-2011, 21:33
Dobra propozycja , kazdy moze miec jakis problem :p:p
Lethornek
28-07-2011, 21:52
Możesz się zalogować u kolegi lub dać komuś postać na jakiś czas, można też zagadać do Santano że nie będziesz się logował przez jakiś czas ;) poza tym postać da się odzyskać, Vojska nie logował ponad rok, tyle że miał bana.
Jestem za ponieważ ludzie mają np szkoła poza rodowym miastem albo coś w tym stylu i nie może się zalogować.4 misiące (bajka).
Uważam że 4 miesiące starczą ;d
#
Po części tak
Turok Rookslayer
29-07-2011, 08:45
Jak kolega up (:
4 miesiące spokojnie starczą ... A jak nie to chyba masz kolegów, którzy dadzą na Tibie wejsc...
Opcja szukaj nie boli... Tutaj jest podobny temat, nieco niżej niż Twój - KLIK (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=96356)
Po co to zmieniać, skoro i tak nie usuwamy tych postaci po dwóch miesiącach nie logowania się? Niektóre postacie są już nawet kilka lat:D
Może jednak gdy będziemy mieli usuwać, to się zmieni na te 6, czy 4 miesiące, choć i tak nie widzę sensu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.