View Full Version : Depozyt dla konta
Siemka. Po pierwsze szukałem takiej propozycji i nie znalazłem :( Może była i to przeoczyłem. Tak czy siak proponuję, aby wprowadzić jedno, wspólne depo dla wszystkich postaci z całego konta. Myślę, że nie trzeba, by było ciągle przesyłać parcelem jak się coś chce przełożyć na inną postać. Oczywiście postacie z main i rook oddzielnie.
Turok Rookslayer
29-07-2011, 21:00
Zdecydowanie jestem na nie. Na Rooku gdyby się miało złączyć, był by to koszmar, ponieważ prawie każdy gracz posiada 2 x noob chary z pełnymi depami ihów.
Jestem na nie , czy to az tak potrzebne ? Japierdole.. parcela wam sie nawet wysylac nie chce..
Ryśku xD
29-07-2011, 21:12
Nie , na rooku by każdy sobie by przekładał eq na noob chary ;p
Myślę że jest to nie potrzebne...
na 99% nie da sie tego zrobic,poza tym daloby sie brac itemy z maina na rooku ;p
Jestem na nie !
@up Przeczytaj ostatnie zdanie :d
Oczywiście postacie z main i rook oddzielnie.
Karpek II
29-07-2011, 21:28
Musieliby wtedy zwiekszyć pojemność dp. Niektórzy mają kilka charów na jednym koncie i byłby burdel w chuj.
Beznadziejna propozycja, jestem na nie.
Jestem na nie, bo jak np. ktoś zbiera dużo śmieci, włoży do depo z noob chara to główna postać nie ma co włożyć ;[p
Na chuj Ci to?... Masz pracele więc?
NIE!
Franco de la Pucio
29-07-2011, 21:36
Całkiem spodobała mi się Twoja propozycja.
Jestem na tak.
haha, ja mam 6 postaci na koncie gdzie 4 z nich maja full depo, wyobrazasz sobie te setki plecakow w 1 depo??
Wg. mnie to dobry pomysł. Jestem na tak.
Lethornek
29-07-2011, 23:08
Nie wiem czy wiesz ale depo ma ograniczoną pojemność do której się mieści 40+ pełnych plecaków, w których są pełne plecaki więc dla całego konta to trochę mało...
Jestem na nie. Ponieważ już każdy wygody szuka na OTS'się Trzeba się pomęczyć żeby np. eq przełożyć, i tak za łatwo jest...
Nie mam pojecia co to da.
Masz parcele, kumpli[?].
To nie jest takie potrzebne.
Na nie.
Elitarny
30-07-2011, 00:25
Bzdura , niech zostanie tak jak jest po co Komus 1 dp na acc?
szewczenko
30-07-2011, 03:09
To juz lepiej dodac kuriera i zostawic npc od parceli jako poczta i kurier zawsze by dochodzil, a tansza poczta raz tak raz nie i nie ze nie do odzyskania, ale zamiast parcela dostawalbys awizo i musial leciec do innego miasta:)
To juz lepiej dodac kuriera i zostawic npc od parceli jako poczta i kurier zawsze by dochodzil, a tansza poczta raz tak raz nie i nie ze nie do odzyskania, ale zamiast parcela dostawalbys awizo i musial leciec do innego miasta:)
kolejna fantastyczna propozycja z twojej strony ;]
Mi nawet podoba się ta propozycja ze wspólnym dp. Jestem na tak.
Zarexoholik?
30-07-2011, 08:42
Tylko po co? Od tego masz jedno depo na postać, żeby wszystko pomieścić. Masz ograniczenia w postaci ilości przedmiotów jakie mogą być zmieszczone na danym charze. Musieliby to zmieniać, a moim zdaniem jest to całkowicie zbędne.
..:KoMBoj:..
30-07-2011, 08:54
Widze żeś cwany... dostaniesz bana na 1 postaci, a miales all w dp logujesz na 2 postac z konta i all masz... ; o
Oczywiste że jestem na nie. ... -.-
Może jeszcze jedno eq na wszystkie chary? :\ Jestem na nie. Jak dla mnie to niepotrzebne.
John Cena
30-07-2011, 11:04
Jestem na nie,propozycja bez sensu
Hahha Nie
dużo osób trzyma na paru postaciach dużo rzeczy jak mu się nie mieści
tak samo dostaniesz delete masz tam dużo kasy robisz new konto zabierasz all i sellasz na allegro xD
DOBRA A ogólnie nawet tak się zrobić nie da
<Magiczny>
30-07-2011, 11:46
Trudno Ci zrobic mc i przelozyc? Jest to zbedne i jak niby chcesz zrobic to na wszystkie postacie jak pojemnosc do to 40 kratek ?:\
NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.