View Full Version : Hunting Spear ROOK !!
Proszę administracje o nie usuwanie tematu !!
Chodzi o item Hunting Spear http://www.armia.toproste.pl/items/obrazki/hs.gif
Moja propozycja polega na tym, aby dodać temu itemkowi trochę ataku żeby miał ~~35 i 10-15% criticala, i zwiększyć szanse trafienia monstera z niego.
Wiadomo.. na rooku tego itema z anhi 1 już praktycznie nikt nie bierze bo się nie opłaca bo wolą sobie sprzedać uha za ~700 cc.
Może po dodaniu czegoś ciekawego do niego zwiększyła by się jego wartość i więcej osób by go używało ...
@Proszę o nie pisanie zbędnych i bez sensownych postów ...
Proszę o opinie administracji !!
Jestem za, ale czy to cos zmieni? i tak gracze beda expic z axa/sworda/cluba, no chyba, ze na bossy typu ksiezniczka.
Żeby nie dublować wiesz zawsze tak będzie, że będą expic z axe/sword/club ale bronie dystansowe przydatne będą :)
Owszem można zwiększyć jego siłę ale zapomnij o jakimkolwiek criticalu , już ten rook wygląda jak main nie a nie o to chyba chodzi , nie?
Noe aka Capitan
30-07-2011, 19:50
W sumie uważam to za dobre bo wtedy można było by faktycznie tego używać jako broń dystansową i skillować distance fighting oraz expić np na darkach :D
tak ,teraz ten item to tylko ozdoba... i nei ma najmniejszego sensu uzywanie go :[
Sasha Rookslayer
30-07-2011, 19:53
Myślę, że to dobry pomysł.
Nikt tej broni nie użyła, chyba, że do skilowania.
Dobrze, by było, gdyby powiększyć w niej Atak ;)
Jak najbardziej na Tak :D
Masz racje,ta speara jest zdecydowanie za slaba,powinni ja ulepszyc,a napewno ludzie zaczeliby jej uzywac ;s
btw.
TAK
Kamilio 2.0
30-07-2011, 20:11
Jestem za, ale czy to cos zmieni? i tak gracze beda expic z axa/sworda/cluba, no chyba, ze na bossy typu ksiezniczka.
Za, wlasnie robilem anni i wzialem tego hs tylko dlatego, ze gosc chcial go kupic za 7sc do domku.. A na dwie ekipy jak szlismy to same uhy i tylko ja hs..:) Atak tego przedmiotu jest do dupy, jest uzywany tylko jako skiller..
Mimo iż nie gram na rooku propozycje uważam dobrą. W końcu ktoś zacząłby brać ten item, który przydałby się na najazdach.
Jestem na tak.
Mysle iz jest to bardzo dobra propozycja poniewaz ten itemek jest w ogole nie uzywany w takim razie po co zostal dodany ten item ? Jestem na TAK.
Jestem na tak. Ale tylko zwiększyć atak. Bez dodawania jakiegoś criticala.
Jestem na tak, ale bez criticala pamiętajmy że to wciąż rook:D
Lethornek
30-07-2011, 23:12
Ten item nie powinien się pojawić na rookgardzie wcale więc ciesz się że jest taki jaki jest.
Jestem na nie.
#edit
Itak lepiej bić z burstów bo ma 100% celności + czasem double hit ;] Lepiej zrobić niekończącego się bursta xd
Szczerze już za PÓŹNO na takie zmiany więc już broń jest trochę i nie można tego zmieniać zbyt długo jest.
mogą zrobić podobną broń z wyglądem innym oczywiście
i będzie do zdobycia spośród czterech broni
Axa/Sword/Dist/Club
ScA POSIADA 50 atak to wszystkie bronie mogą mieć od 40 do 45 ataku.
+ jakiś cristal ale nie wiadomo co dodają w update II
ale na roku nic by nie było bez jakiejkolwiek propozycji
Jestem na TAK. Ale nie dodawać jakieś zjebanego criticala przecież to jest rook :confused:
Fuck przez przypadek zaznaczyłem NIE :/
bardzo dobry pomysl ale bez criticala !
Zarexoholik?
31-07-2011, 02:36
Ja to miałem na mainie i ze 138 distem często miałem missy. Syf jakich mało. Jestem za poprawieniem ataku, bo ten przedmiot jak na razie jest bezużyteczny.
Jestem na tak chociaż sądzę, że i tak nie zwiększy to liczby użytkowników tej broni.
@Skoro będzie się bardziej opłacało bo hity będą lepsze i częściej wchodzić to powinni się znaleźć gracze którzy będą go używać :)
Juz wystarczy, ze 800 lvle biegaja,niewiem trzeba miec chyba cos na bani by taki lvl wbic, brak dziewczyny:confused: NIE
Wyjdź z tego forum proszę Cie ! idź najlepiej napisać kolejną bezsensowną propozycję i nie nabijaj bezsensownych postów ! http://img230.imageshack.us/img230/236/angryc.pnghttp://img827.imageshack.us/img827/3852/wowcc.pnghttp://img844.imageshack.us/img844/6877/wtfcv.png
@edit
Po przemyśleniach proponuje bez criticala !!
Uwazam ze propzycja jest zbedna. Osoby braly ten przedmiot tylko po to aby sprzedac na mainie lecz po wprowadzeniu ripper lance osoby przestaly brac ten przedmiot.
Jestem na nie
John Cena
31-07-2011, 11:36
Zaznaczyłem nie,dużo osób zabiera to na maina i sprzedaje a na rooku to z tego i tak nikt nie wali .
1st Plutek
31-07-2011, 11:42
Nie robmy z rooka maina, chociaz juz i tak prawie jest, ale to bylo do przewidzenia ze po dluzszym czasie beda takie lvle, tyle kasy i takie items ale sa bursty, power bolty i niepotrzebny jest critical zwlaszcza do broni na rooku...
@top
Jestem na NIE!
Arcano Druid
31-07-2011, 11:45
Jestem na TAK celosc owego speara powinna byc zwiekszona bo i tak kazdy z axe ciska ;p
Turok Rookslayer
31-07-2011, 19:55
Zdecydowanie jestem na tak. Praktycznie nikt nie bierze hs z ani1, ponieważ przedmiot jest nie opłacaly.
Lagga v3
31-07-2011, 20:39
Kiedyś h spear był sporo warty chociażby na main... zmieniło się to niestety po wprowadzeniu ripper lance . Po tym czasie h spear stało się zbędnym itemem . Proponuję dodać mu atak lub po prostu zmienić nagrodę na inną .:)
już zbyt późno na takie zmiany tak jak napisał Fsza lepiej zrobić quest i do wyboru trudny quets oczywiście xd
Jestem na nie. Nie warto.. Lepszy pomysł ma Lethornek bo burst się bardziej przyda :O.
Podismen's
04-08-2011, 14:25
Nie ale można dodać nową broń i quest axa/disc/club/sword ? ; D i nowa taka broń by była z 4 z 1 do zdobycia
Zbyt duże uławienie, każdy z was używa broni typowej dla knighta. Jestem na nie.
Cadeon Teghas
05-08-2011, 14:15
Tak, Tak, Tak!! Ja na 64 lvlu z 21 distem biję z niego max po 40-46 i to i tak rzadko trafiam z niego. Gdzie z dar war axe bije po 90-115 majac 22 axe. HS jest całkowicie zapomniany. Nikt z niego nie bije.
/\ wlasnie przydalo by sie poprawienei ataku hs wtedy mozna by np huncic we 2 silniejsze potwory ta bron to hunting spear a do huncenia on sie nei nadaje :>
Takanori~
05-08-2011, 15:07
Jestem na nie, a cena zalezy od graczy na rooku ... Jezeli wszyscy sprzedawali go na o 100cc drozej cena wkoncu podnisla by sie o ok. 100cc bo nikt by taniej go ie sprzedal ...
HAHAHAHAH @up
grales kiedys na rooku? :D
Czasami uha sie sella 3-4 dni ktorego czesto ludzie kupuja a hs??
Nikt ci tego nie kupi za wiecej niz 400cc bo cena innych anni itemow by poszla w gore i sytuacja nadal taka sama, ze nikt nie bierze hs bo mimo, ze cena wzrosla nadal jest nieoplacalne go brac bo uh nadal o 100-200cc wiecej...
mategan1234
08-08-2011, 12:11
Mysle ze to dobry pomysl zwiekszyc sile tego ataku jak rowniez critical :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.