View Full Version : Propozycje
Montreso
31-07-2011, 02:09
To jest tylko moja opinia.
Widzę co drugą propozycję to mnie krew zalewa jak ludzie mówią że to bez sensu ... niech wymyślą coś lepszego i dadzą coś od siebie a nie tylko krytykują... po za tym da się zauważyć że "znaczący coś" krytykuje wszystkie pomysły nowych lub dla nowych gracz tzn mały lvle ... nie mam pojęcia skąd się biorą tacy ale mogę tylko powiedzieć że naprawdę mi ich szkoda ...
Temat do zamknięci bo nie ma co tu gadać
Osoboscie nie patrze czy to robi jakas poczatkujaca osoba na forum czy zaawansowana osoba.... Jezeli jes dobra propozycja wedlug mnie to po prostu ja popieram a jezeli nie to jestem na nie :(
Zarexoholik?
31-07-2011, 02:39
A skąd wiesz kto jak postępuje? Ja nie patrzę kto zaproponował, a co zaproponował. Nic dodać nic ująć.
Lethornek
31-07-2011, 03:01
Najlepszym przykładem jest Szewczenko, 99% jego propozycji są poprostu beznadziejne a jedną dobrą dodał z zamianą 100sc w jedną monete gdzie prawie wszyscy zagłosowali na tak.
Dalej jesteś pewny tego co napisałeś ? Poprostu jak ktoś pisze o jednorękim bandycie, dressach biegających po city to ocipieć idzie -.-
Nie ważne czy nowy gracz czy stary ważne że jak była by dobra propozycja a nie jakieś głupawe propozycje piszą ludzie to jak tego nie krytykować?
Karpek II
31-07-2011, 11:34
Może dlatego, że większość daje propozycje po prostu do dupy? ; o
Pewnie jakaś twoja nie przeszła i teraz płaczesz. : /
Jezu.. Gdybys tutaj troche pogral wiedzial bys ze z propozycji przechodzi moze 1 z 50? bo reszta jest zupelnie bezsensu..
Stary... jak widze propozycje typu wprowadzcie koniki i cyrk i dressy na osiedlu to mnie strzela uj.. Po prostu, wiekszosc propozycji jest do dupy i tyle.
Jak dla mnie większość propozycji jest dobra, ale jak widzę Szewczenko na dole to krytykuję :D
Jak dla mnie większość propozycji jest dobra, ale jak widzę Szewczenko na dole to krytykuję :D
Potwierdzam, propozycje tego użytkownika są denne i dostaję białej gorączki jak widzę jego temat...
Co prawda ja krytykuję propozycje Szewczenki, jednak są też propozycje ciekawe w których jestem za :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.