View Full Version : [Forum] Splaxor - z powrotem na stołku.
Hej! myślicie że to dobre posunięcie ze strony administracji, ponowne nadanie pozycji byłemu moderatorowi Splaxorowi (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=5595)? Osobiście uważam że to bardzo dobry pomysł, lecz chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.;)
Oczywiście, że to bardzo dobre posunięcie ze strony Administracji. Splaxor zna się na rzeczy, udziela się na forum i jest zaufaną osobą. W końcu dobra osoba na dobrym stanowisku ;)
KaZeK Banned v1.
31-07-2011, 12:45
Nie wiem po co ten temat. Administracja uznała że jest 'bałagan' na forum i postanowiła przywrócić jednego VIP'a na stanowisko Moderatora, jako iż Splaxor wcześniej chciał wrócić to dostał taką możliwość. Oby sprawował się jak kiedyś ;)
Karpek II
31-07-2011, 12:47
Nie mam nic do niego i myślę, że będzie dobrze wykonywał swoje obowiązki (w przeciwieństwie do innych) tak jak kiedyś. (:
Krulowiec
31-07-2011, 13:07
Pewnie, że tak. Splaxor jest osobą, która moim zdaniem świetnie nadaje się na to stanowisko, życzę wytrwałości w pracy na forum.
Τettmeier
31-07-2011, 13:15
Nie wiem po co ten temat. Administracja uznała że jest 'bałagan' na forum i postanowiła przywrócić jednego VIP'a na stanowisko Moderatora, jako iż Splaxor wcześniej chciał wrócić to dostał taką możliwość. Oby sprawował się jak kiedyś ;)
Dzięki temu tematowi dowiedziałem się, że Splaxor w ogóle został przywrócony. Czyli był potrzebny.
@top
Dobre rozwiązanie. Splaxor zawsze spoko.
Precision
31-07-2011, 13:18
Bardzo dobra decyzja administracji, Splaxor jest odpowiednią osobą na to stanowisko. Gratuluję. :)
Dzięki za miłe słowa, ale jestem pewien, że za kilka postów ten temat zmieni się w jedną wielką napinkę :)
Cóż mam nadzieję, że będzie wiele okazji, aby pomóc administracji dlatego drodzy użytkownicy -->> łamcie regulamin <<-- :)
Jasne!
Myślę , że to bardzo dobry pomysł ...
Splaxor staraj się , a nie marudzisz;d
<Magiczny>
31-07-2011, 13:27
Oczywiscie gratuluje awansu i mysle, ze bedzie wykonywac swoja prace najlepiej jak potrafi (tak jak kiedys).
Poziomek lodowiec13
31-07-2011, 13:30
Gratuluję stanowiska, przy okazji możesz mnie odbanować na CB. ;p;p;p;p;p;p;p
Nie dałem Ci bana, więc chyba nie ja Cię powinienem odbanować /Splax
Nie umie odroznic ironii.
Tak po za tym wszystko ok.
Dobra decyzja.
Myślę że to dobra decyzja. Nie jest to osoba nowa, więc zna się na rzeczy (bo był już moderatorem). Myślę, że jest w stanie pomóc - jest obecny w różnych godzinach (nawet nocnych), aktywnie udziela się na forum i jest ogólnie fajną osobą :)
Powodzenia Splaxor :D
NaPółEtatu.
31-07-2011, 15:47
powodzenia, nic więcej nie mogę napisać
stoweczka2
31-07-2011, 16:25
Dobry pomysł oby jego ambicje do forum były takie jak wcześniej ;)
Dementor
31-07-2011, 17:30
Miał już tą pozycję, więc jest zaufaną osobą. Myślę, że to dobre posunięcie ze strony administracji. :D Splaxor, gratulacje. ;)
PS Jak można starać się o jakas pozycję? ;) :P Hehe :D
NightShade
31-07-2011, 17:36
Oczywiście gratulacje!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.