View Full Version : Propozycja - Czas Mapy
Krulowiec
31-07-2011, 14:45
Witam, grając na innych serwerach widziałem fajny plugin, który mógłby się sprawdzić na APO, przykładowo zaczyna się mapa i wyświetla się
1. 10 minut
2. 15 minut
3. 20 minut
Wybieramy czas mapy, następnie zmienia się timeleft na tyle ile zostało wybrane w głosowaniu, co wy na to ?
# Tie :)
Czas mógłby być inny, ale dzisiaj na tuscanie timeleft pokazywał 27 minut, bez przesady.
Jestem neutralnie nastawiony tej propozycji. Według mnie domyślnym czasem każdej mapy powinno być 20 minut, 15 to za mało, o 10 nie mówiąc. Czasem może się to jednak przydać gdy na serwie jest dosłownie kilka osób i nie ma admina który ewntualnie mógłby zmienić mape ( znam to z czasów kiedy jeszcze nie miałem admina )
n a j o m i .
31-07-2011, 15:23
dobra propozycja, jak Tie napisał, gdy jest kilka osób na serwerze i nie ma admina by się przydało takie coś. no, ale niby jest rtv..
KaZeK Banned v1.
31-07-2011, 15:27
Czas mógłby być inny, ale dzisiaj na tuscanie timeleft pokazywał 27 minut, bez przesady.
Czasami timeleft sam się zmienia. Napisałem do Crayona i zmienił na 20.
#t
Może być, przynajmniej awp india 10 minut ;D
Azbest on de tour
31-07-2011, 15:40
ale niby jest rtv..
no wlasnie niby
zwotuje 6 osob, a potrzeba 8 = ta sama mapa
Dokładnie :D
Myślę, że propozycja dobra.
@KaZek
Indie i tak votują po 5-10 minutach, więc dużo to nie zmieni Xd
A tak abstrahując od tematu
Wkurzające również jest to, że gdy na servie są np. 2 osoby, które nie mają zamiaru latać po office, dust itp. i wolałyby pograć na małej mapie takiej jak india nie mogą jej "ustawić", ponieważ "You can`t vote the 4 maps last played" :(
Nie wiem po co te tematy, zainteresowanie serwerem ze strony administracji jest naprawdę znikome. Mogliby chociaż ranking resetnąć, a tak to mają wszystko w dupie.
@topic
Jestem na tak.
<Magiczny>
31-07-2011, 22:04
Czasami jest tylko 4 graczu (2v2) i 20 min to troche za duzo :\
Jestem jak najbardziej na TAK.
Dobry pomysl.
Jednak sadze, ze 15, 20 i 25 jest lepsze.
Na tak.
*Old Karmazyn*
01-08-2011, 09:16
20 minut jest optymalny czas , a do tego jest funkcja rtv. Więc 20 minut:)
20minut jest na wiekszosci serverów,i jest to najlepszy czas mapy ;s
Jestem za 20minut !
Jestem na tak, takie monotonne 20 minut np. na kabulu, dd2 na 2on2-3on3 to jest żałosne..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.