PDA

View Full Version : [Forum] Dlaczego jeste?cie samozwa?cami? (Reaktywacja)

Google
31-07-2011, 21:15
Tak jak w nazwie tematu :

http://i53.tinypic.com/k3ouxk.jpg

Do najlepszych to wam lata świetlne a z dnia na dzień jest tylko coraz to gorzej. Zapraszam do zabierania głosu w sondzie.

PS, nie interesuje mnie to, że to jest logo beta.

#Edit
Nie rozumiem z jakiej racji mój temat został skasowany skoro w żaden sposób nie łamał regulaminu, wytłumaczy mi to ktoś? Jeżeli był umieszczony w nieodpowiednim dziale to nie widzę problemu aby go przenieść do prawidłowego, pis you. Ponawiam swój temat, dziękuję za uwagę i zapraszam do elokwentnego a zarazem konstruktywnego wypowiadania się.

#Edit 2
Jeżeli któryś usunie ten temat to oczywiście założę go ponownie.

Τettmeier
31-07-2011, 21:21
Bo to samozwańcy jak Jimson podobno król podziemia.

sPoxter
31-07-2011, 21:26
Jeśli jest coraz gorzej to zaproś kolegów,koleżanki do grania na serverze.
Pss. myślisz że Tibia 7.6 zawsze będzie SUPER? Żeby nie servery 8.0+ , 9.1, ..
To na apo by grało 800 osób jako że to jest najlepszy server na Tibie 7.6.
A więc nie rozumiem cię czemu zakładasz takie banalne tematy...
Tibia 7.6 nie jest taka jak kiedyś ( 3 lata temu to nie bylo tibi 8.6,,9.1.. Dlatego ten server był taki Popularny...
Myśl Człowieku :confused:

1st R. Boonek
31-07-2011, 21:30
Oj drah, niby nie najlepszy ale sam zobacz ile czasu tu spedziles?: ] i dalej tu jestes

Zarexoholik?
31-07-2011, 21:31
Skoro tyle lat zakładasz konta na forum i nie możesz oderwać się od forum tego ots'a to chyba APO jest najlepsze, nie?

Sam zobacz: Nie grasz na APO, nic tu nie osiągłeś [ciągle zakładałeś jakieś chary - wbijałeś 500 poziom maks i tak co jakiś czas], na forum siedzisz non stop. Więc wyjaśnij mi, czy nie masz innych/lepszych zajęć niż siedzenie na forum ots'a, który nie jest dla ciebie najlepszy?

Podaj mi nazwę drugiego serwera 7.6, który by miał wypracowany system pvp 1 vs 1, miał wprowadzoną masę zajebistych skryptów i działałby na zajebistej mapie, oki? Nie wypisuj tylko nazw ots'ów, które xerują to co zostaje wprowadzone na APO.

Lagga v3
31-07-2011, 21:47
zależy jak na to patrzeć . apo to najlepszy Polski ots pod 7.6 . Jakby patrzeć ogółem na serwy ots to nie wiem czy kwalifikuje się na 100 miejscu ; p

Crayon
31-07-2011, 21:55
Tak przytaczając nazwę tematu - Drah, dlaczego jesteś samozwańczym sędzią, który nagle ni z gruchy ni z pietruchy z dupy chce decydować o tym, czy APO jest najlepsze, czy nie?

Xzaz!t
31-07-2011, 22:52
APO najlepsze? A to się uśmiałem... przecież teraz to jest jeden wielki syf... :(
Rozumie kiedyś... 4 lata temu był NAJLEPSZY,ale nie teraz...
@
APO ma zajebistą mapę... Szacun dla Tygrysa bo podziwiam twoją wyobraźnię...

Ludzie .. wy piszecie że APO to SYF.. TO nie grajcie na servie 7.6.
Nie gram na tym syfie :).

Servera 7.6 z lepszą mapą i silnikiem nie ma, a to że wam się nie podoba atmosfera jaka panuje na serverze, która została stworzona przez was samych, to już nie jest wina ekipy. : ]
Tak... Tylko, że niektórzy z ekipy nawet banować nie potrafią...
Równi i równiejsi czyż nie?...

Dementor
31-07-2011, 22:54
Biorąc pod uwagę klienta 7.6 to spokojnie można stwierdzić, że jest on raczej najlepszy, przynajmniej ja nie znam żadnego lepszego. :D

sPoxter
31-07-2011, 23:03
Ludzie .. wy piszecie że APO to SYF.. TO nie grajcie na servie 7.6. Najlepiej zagrajcie sobie na Mazurku bo to jest najlepszy server 7.6. Co wy pierdolici* .. lepszego servera 7.6 nie ma i napewno nie będzie ;]

Sherlock
31-07-2011, 23:07
Servera 7.6 z lepszą mapą i silnikiem nie ma, a to że wam się nie podoba atmosfera jaka panuje na serverze, która została stworzona przez was samych, to już nie jest wina ekipy. : ]

Google
31-07-2011, 23:28
Oj drah, niby nie najlepszy ale sam zobacz ile czasu tu spedziles?: ] i dalej tu jestes

Zauważ, że siedzę tylko i wyłącznie na forum a w grę nie byłem zaangażowany parę dobrych lat.

Skoro tyle lat zakładasz konta na forum i nie możesz oderwać się od forum tego ots'a to chyba APO jest najlepsze, nie?
To jest jedno z wielu for na których się udzielam, nie jestem uzależniony tylko i wyłącznie od jednego targetu, zrozum.

Sam zobacz: Nie grasz na APO, nic tu nie osiągłeś [ciągle zakładałeś jakieś chary - wbijałeś 500 poziom maks i tak co jakiś czas], na forum siedzisz non stop. Więc wyjaśnij mi, czy nie masz innych/lepszych zajęć niż siedzenie na forum ots'a, który nie jest dla ciebie najlepszy?
Zgadza się, nie osiągnąłem tu nic, bo nie miałem na to ochoty (tylko i wyłącznie) miałem ważniejsze sprawy na głowie a na forum siedzę cały czas z przyzwyczajenia i tak jak już wspominałem - to nie jest jedyne forum na którym egzystuję.

Podaj mi nazwę drugiego serwera 7.6, który by miał wypracowany system pvp 1 vs 1, miał wprowadzoną masę zajebistych skryptów i działałby na zajebistej mapie, oki? Nie wypisuj tylko nazw ots'ów, które xerują to co zostaje wprowadzone na APO.

Nie znam się na tym, nie grywałem na innych serwerach pod 7.6, przejściowo na Xamashu.

Tak przytaczając nazwę tematu - Drah, dlaczego jesteś samozwańczym sędzią, który nagle ni z gruchy ni z pietruchy z dupy chce decydować o tym, czy APO jest najlepsze, czy nie?
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ktoś już z góry o tym zadecydował, że APO jest najlepsze (patrz logo w lewym górnym rogu).

Crayon
01-08-2011, 00:22
A rozumiesz coś z pojęć konkurencja, PR, reklama i komercyjność?

*Old Karmazyn*
01-08-2011, 09:21
Człowiek jakis zalozyl temat bo chcial sie pokazac , szary pionek... gra tu z 2 lata i mysli ze jest fajny , bylo grac od 2006 roku , to bys wiedzial co to najlepszy server wiec scisz tam króciutko

Janki
01-08-2011, 10:06
Człowiek jakis zalozyl temat bo chcial sie pokazac , szary pionek... gra tu z 2 lata i mysli ze jest fajny , bylo grac od 2006 roku , to bys wiedzial co to najlepszy server wiec scisz tam króciutko

Jestem pewny, że akurat on gra dłużej od Cb.

@topic. Dyskusja nie ma żadnego sensu :d

Dideek
01-08-2011, 10:43
APO było najlepsze,teraz to syf;s

Azbezd
01-08-2011, 16:08
no ale co mieli napisac innego o tematyce zachecajaco-reklamowej

najnizsze ceny tylko na apo? kupuj tylko w apo? juz lepiej to co jest aktualnie, bo moglo byc gorzej

chociaz sytuacja jest troche klopotliwa

TuK!
01-08-2011, 16:10
APO było najlepsze i jest najlepszym serwerem ale spośród wszystkich 7.6.
Teraz doszedł Klient 9.1, prawie co każdy OTS 8.6-9.1 już ma ponad 500 osób, niektóre 1000.

Google
01-08-2011, 20:11

Nie <ciach> o mnie, że jestem pionkiem skoro nie wiesz do kogo piszesz, tak się składa, że źle trafiłeś, bo ja tu gram od września '05, myślę, że jestem zajebisty - sorry nie myślę, ja to wiem :) więc zamknij <ciach> i zweryfikuj kto jest kto - z tej strony RoZpIeRdAlAcZ, teraz kojarzysz?

Dobry jestes typie pisales ze nie grasz a tu prosze suprise :D 'gram od wrzesnia 05' pomylka?? Watpie :D uzaleznienie...hmm z pewnoscia :) debilizm? W stu procentach :D

Bo moje początki sięgają września '05 <ciach> - ciężko przyswoić do tego Katowickiego łba co? A aktualnie nie gram na APO z dobre 2-3 lata.

Szczerze wali mnie jakie tu bedzie logo wazne ze moge sie posmiac z ciebie i w tym to forum jest najlepsze ze ma takiego pajaca jak ty :D

Każdy wie, że największym pajacem jesteś tu ty.

Kowal'2.0
01-08-2011, 20:34
Nie <ciach> o mnie, że jestem pionkiem skoro nie wiesz do kogo piszesz, tak się składa, że źle trafiłeś, bo ja tu gram od września '05, myślę, że jestem zajebisty - sorry nie myślę, ja to wiem :) więc zamknij <ciach> i zweryfikuj kto jest kto - z tej strony RoZpIeRdAlAcZ, teraz kojarzysz?

Ho ho ho raz dwa trzy umarlem ze smiechu :) ostrzegaj kiedy zartujesz bo naprawde juz mnie bark boli od spadania z fotela ze smiechu :D
Dobry jestes typie pisales ze nie grasz a tu prosze suprise :D 'gram od wrzesnia 05' pomylka?? Watpie :D uzaleznienie...hmm z pewnoscia :) debilizm? W stu procentach :D

@Topic
Szczerze wali mnie jakie tu bedzie logo wazne ze moge sie posmiac z ciebie i w tym to forum jest najlepsze ze ma takiego pajaca jak ty :D
@UP
Nie rob z siebie jeszcze wiekszego pajaca niz jestes :D lec bo koledzy pod prysznicem na ciebie czekaja lulunia :D

Xzaz!t
01-08-2011, 22:05
Nie <ciach> o mnie, że jestem pionkiem skoro nie wiesz do kogo piszesz, tak się składa, że źle trafiłeś, bo ja tu gram od września '05, myślę, że jestem zajebisty - sorry nie myślę, ja to wiem więc zamknij <ciach> i zweryfikuj kto jest kto - z tej strony RoZpIeRdAlAcZ, teraz kojarzysz?

Wyjebałem się ze śmiechu... Jesteś takim żałosnym psem, że brakuję mi słów. Uważasz się tu za <ciach> wie kogo a tak w rzeczywistości jesteś <ciach> plebsem pracującym w jakiejś szkole jako sprzątaczka :confused:. To tyle.

Tylko wyrażam swoją opinie :)

To wyrażaj ją w ciut kulturalniejszy sposób/ Splax

Carmell
02-08-2011, 14:17
Mnie tez ten napis zdziwił ..
Apo , kiedys bylo faajne , teraz albo ktos wgl nie gra w tibie albo na cilentach 9+

John Cena
02-08-2011, 15:14
Według mnie apo nadaj jest najlepsze bo coś tu się dzieje minimum