View Full Version : Arena pvp (Cod)
1st R. Boonek
01-08-2011, 01:12
1. Proponuje, przebudowac ja tak aby dalo sie robic ss po zabiciu kogos
"you see xx zabity przez zombie"
Dla tych ktorzy nie grali jak jeszcze byla na ev: chodzi mi o cos takiego
http://i51.tinypic.com/30wtp2d.jpg
2. Proponuje zrobic teleport w city pod arene i obok areny teleport do city
3. Proponuje zmienic podloge na arenie pvp na cos takiego jak trawa poniewaz ta co jest teraz jebie po oczach
/po co? - po to zeby ktos w koncu zaczal tej areny uzywac
Franco de la Pucio
01-08-2011, 01:16
Nie, tak, nie.
Tp jak najbardziej się przyda, bo teraz nikomu nie chce się tak biegać. Ssy zbędne, a podłoga to kwestia gustu.
@Down
To niech usuną te zombie i niech ludzie normalnie padają.
1st R. Boonek
01-08-2011, 01:21
Nie, tak, nie.
Tp jak najbardziej się przyda, bo teraz nikomu nie chce się tak biegać. Ssy zbędne, a podłoga to kwestia gustu.
Chodzi o to, ze ludzie lejacy sie na dachu robia ssy po zabiciu przeciwnika, do lajfow jak ja np. lub jakis inny cel xd w kazdym razie napewno wiecej osob by tam chodzilo gdyby mozna zrobic glupi ss xd
a co do podlogi, to powaznie po 10 minutach bicia sie z kims idzie oczy zgubic, a jeszcze jak przeciwnik wrzuci utane vid to juz calkiem prawie go nie widac
sqlterpa
01-08-2011, 10:29
zgadzam się w 100%, ale jakby dodać ten teleport, to można go używać do szybszego poruszania się (cod -> city, city -> cod), zawsze można odizolować arene od całego miasta, prawda? :P
jestem na tak :P
można tylko zmienić podłogę oraz przebudować trochę arene bez tp
Zarexoholik?
01-08-2011, 14:02
Podłogę to masz w domu lololololol!
Jestem na NIE. Jak grasz zbyt długo to 'jebie cię po oczach', mi to nie przeszkadza. Mapa nie jest ogromna, a ludzie wcale nie mają eq i programów, które przyspieszają bieganie... Łatwo się tam dostać, więc nie widzę powodu by robić jakieś zbędne teleporty.
1st R. Boonek
01-08-2011, 14:29
Podłogę to masz w domu lololololol!
Jestem na NIE. Jak grasz zbyt długo to 'jebie cię po oczach', mi to nie przeszkadza. Mapa nie jest ogromna, a ludzie wcale nie mają eq i programów, które przyspieszają bieganie... Łatwo się tam dostać, więc nie widzę powodu by robić jakieś zbędne teleporty.
Drogi zarexie, skoro tak łątwo sie tam dostac i tak szybko sie dobiega to dlaczego od momentu przeniesienia i przebudowania areny pvp prawie nikt jej nie uzywa?
Jest mi to obojętne :cool:.
To po co sie wypowiadasz? :cool:
Dementor
01-08-2011, 14:46
Ja tam jestem 3x na tak. Byłoby to bardzo dobre rozwiązanie i jestem prawie pewny, że po daniu tp i możliwości zrobienia ss po zabiciu kogoś arenę odwiedzać będzie dużo więcej osób. Reasumując dwie pierwsze propozycje w 100% tak, trzecia nie konieczna, ale też może być-tak. :D
Kimus The Master
01-08-2011, 19:32
Jestem tylko za dodanie tp w city no ale zeby zrobili tak ze bedzie trzeba zaplacic xx kcc za dostep do tego teleportu reszcze nie ma dla mnie wiekszego znaczenia..
1. Uważam, że możliwość zrobienia SS po zabiciu kogoś nie zachęci do chodzenia na arenę. Chyba, że takich jak Ty, którzy z każdym zabójstwem są coraz bardziej szczęśliwi.
2. Jeżeli zrobi się TP to wtedy ludzie będą go używać do ogólnego przemieszczania się między City, a Cod. Nie róbmy takich ułatwień.
3. Jeżeli po 10 minutach Ci podłoga wali po oczach to staraj się zabić kogoś szybciej lub sam daj się zabić.
3x NIE!
Lethornek
01-08-2011, 20:07
Zaznaczyłem na tak propozycję pierwszą i drugą, nie graj tyle to nie będzie jebać po oczach xd
Kiedyś ta arena była używana prawie cały czas...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.