PDA

View Full Version : Arena pvp (Cod)

1st R. Boonek
01-08-2011, 01:12
1. Proponuje, przebudowac ja tak aby dalo sie robic ss po zabiciu kogos
"you see xx zabity przez zombie"

Dla tych ktorzy nie grali jak jeszcze byla na ev: chodzi mi o cos takiego

http://i51.tinypic.com/30wtp2d.jpg

2. Proponuje zrobic teleport w city pod arene i obok areny teleport do city

3. Proponuje zmienic podloge na arenie pvp na cos takiego jak trawa poniewaz ta co jest teraz jebie po oczach

/po co? - po to zeby ktos w koncu zaczal tej areny uzywac

Franco de la Pucio
01-08-2011, 01:16
Nie, tak, nie.

Tp jak najbardziej się przyda, bo teraz nikomu nie chce się tak biegać. Ssy zbędne, a podłoga to kwestia gustu.

@Down
To niech usuną te zombie i niech ludzie normalnie padają.

1st R. Boonek
01-08-2011, 01:21
Nie, tak, nie.

Tp jak najbardziej się przyda, bo teraz nikomu nie chce się tak biegać. Ssy zbędne, a podłoga to kwestia gustu.

Chodzi o to, ze ludzie lejacy sie na dachu robia ssy po zabiciu przeciwnika, do lajfow jak ja np. lub jakis inny cel xd w kazdym razie napewno wiecej osob by tam chodzilo gdyby mozna zrobic glupi ss xd

a co do podlogi, to powaznie po 10 minutach bicia sie z kims idzie oczy zgubic, a jeszcze jak przeciwnik wrzuci utane vid to juz calkiem prawie go nie widac

sqlterpa
01-08-2011, 10:29
zgadzam się w 100%, ale jakby dodać ten teleport, to można go używać do szybszego poruszania się (cod -> city, city -> cod), zawsze można odizolować arene od całego miasta, prawda? :P

jestem na tak :P

Mr Fsza
01-08-2011, 13:33
można tylko zmienić podłogę oraz przebudować trochę arene bez tp

Zarexoholik?
01-08-2011, 14:02
Podłogę to masz w domu lololololol!

Jestem na NIE. Jak grasz zbyt długo to 'jebie cię po oczach', mi to nie przeszkadza. Mapa nie jest ogromna, a ludzie wcale nie mają eq i programów, które przyspieszają bieganie... Łatwo się tam dostać, więc nie widzę powodu by robić jakieś zbędne teleporty.

1st R. Boonek
01-08-2011, 14:29
Podłogę to masz w domu lololololol!

Jestem na NIE. Jak grasz zbyt długo to 'jebie cię po oczach', mi to nie przeszkadza. Mapa nie jest ogromna, a ludzie wcale nie mają eq i programów, które przyspieszają bieganie... Łatwo się tam dostać, więc nie widzę powodu by robić jakieś zbędne teleporty.

Drogi zarexie, skoro tak łątwo sie tam dostac i tak szybko sie dobiega to dlaczego od momentu przeniesienia i przebudowania areny pvp prawie nikt jej nie uzywa?

Jest mi to obojętne :cool:.

To po co sie wypowiadasz? :cool:

Dementor
01-08-2011, 14:46
Ja tam jestem 3x na tak. Byłoby to bardzo dobre rozwiązanie i jestem prawie pewny, że po daniu tp i możliwości zrobienia ss po zabiciu kogoś arenę odwiedzać będzie dużo więcej osób. Reasumując dwie pierwsze propozycje w 100% tak, trzecia nie konieczna, ale też może być-tak. :D

Kimus The Master
01-08-2011, 19:32
Jestem tylko za dodanie tp w city no ale zeby zrobili tak ze bedzie trzeba zaplacic xx kcc za dostep do tego teleportu reszcze nie ma dla mnie wiekszego znaczenia..

Splaxor
01-08-2011, 19:59
1. Uważam, że możliwość zrobienia SS po zabiciu kogoś nie zachęci do chodzenia na arenę. Chyba, że takich jak Ty, którzy z każdym zabójstwem są coraz bardziej szczęśliwi.
2. Jeżeli zrobi się TP to wtedy ludzie będą go używać do ogólnego przemieszczania się między City, a Cod. Nie róbmy takich ułatwień.
3. Jeżeli po 10 minutach Ci podłoga wali po oczach to staraj się zabić kogoś szybciej lub sam daj się zabić.

3x NIE!

Lethornek
01-08-2011, 20:07
Zaznaczyłem na tak propozycję pierwszą i drugą, nie graj tyle to nie będzie jebać po oczach xd

Kiedyś ta arena była używana prawie cały czas...