Zaloguj się

View Full Version : Update 8.42 1z2+

Tygrys
01-08-2011, 16:14
Z góry chcielibyśmy wszystkich grających i tych, którzy nie grają już na serwerze 8.42, bardzo przeprosić za tak długi czas oczekiwania.
Jednak były różne ku temu powody, niektóre mniej, a niektóre bardziej ważne.
Ale przejdźmy do rzeczy...

Na dzień dzisiejszy wprowadzamy pierwszą część update, w której dodane zostały głównie różne nowe respy, niektóre tereny zostały zmodyfikowane.
Tutaj chciałbym osobiście podziękować użytkownikowi Krsix za udzieloną mi pomoc, nie tylko w tworzeniu mapy (różne respy przygotowane przez tego użytkownika), ale i za opisanie mi tego, jakie respy są potrzebne itp.
Dziękuje również użytkownikowi Moon Red za okazaną pomoc.

Krsix zrobił kilka respów, które zostały dodane do głównej mapy, niektóre z tych respów zostały poprawione/zmodyfikowane itp.

Przejdźmy do tego, jakie respy zostały dodane.

ROOK:

- Slime, Acid Blob, Death Blob (pacc),
- Ghoul (facc),
- Barbarians (pacc),
- Goblin (facc),
- Dwarf, Dwarf Soldier, Dwarf Guard, Dwarf Geomancer (pacc).

MAIN:

- Cyclops (facc),
- Rotworm (facc),
- Tortoise (facc),
- Thornback Tortoise (facc),
- Dragon (facc),
- Dragon Lord (facc),
- Wyvern x2 (facc i pacc),
- Black Knight, Hero (facc),
- Necromancer (facc),
- Nightmare / Destroyer / Grim Reaper / Plaguesmith (pacc),
- Destroyer (pacc),
- Hellfire Fighter (pacc),
- Damaged Worker Golem, Worker Golem, War Golem, Stone Golem (pacc),
- Defiler (pacc),
- Thief (pacc),
- i inne...

W drugiej części update dodane zostaną questy (są teraz w trakcie tworzenia, jednak nie chcieliśmy, abyście dłużej czekali...), oraz inne respy.

Miejmy nadzieję, że chociaż to zrekompensuję wam to oczekiwanie i będziecie w miarę z tego zadowoleni...

P.S
Informujemy, że przez najbliższy tydzień nastąpi przerwa w odpowiadaniu na maile, gdyż osoba odpowiadająca na nie będzie poza zasięgiem.
Tak samo jeśli chodzi o PW do mnie (Tygrys).

Pozdrawiamy!
Ekipa APO OTS

Palldino
01-08-2011, 16:15
no gz wkoncu XDDDDDDDDDDDDD zara doczytam all

@edit

Tygrys dodajcie Loot channel ja wtedy bede zadowolony Xd

NaPółEtatu.
01-08-2011, 16:16
czekam na część II, bo I bardziej dla low lvl'i, ale wkońcu coś ruszyło BIG UP

//grimy znów dla ed/ms, bo plagi, a ek to bije masakrycznie długo

Azonka
01-08-2011, 16:18
Informujemy, że przez najbliższy tydzień nastąpi przerwa w odpowiadaniu na maile, gdyż osoba odpowiadająca na nie będzie poza zasięgiem.
Tak samo jeśli chodzi o PW do mnie (Tygrys).

Udanego wyjazdu! : )

#topic
Dobrze, ze wreszcie cos zrobiliscie.
Moze powchodzi ktos i zacznie grac.

Pozdrawiam.

Arcano Druid
01-08-2011, 16:33
No GRATULUJE dodania "noob" respow dla graczy ktorzy i tak siedza na archach/demstone/demy/fury : )

Moze sie wykarzecie w 2 czesci

Ghastly
01-08-2011, 16:35
Huashuashuas to ma być UPDATE ? Żartujesz sobie ? Jest już za późno na ratowanie tego serwera... to jest po prostu śmieszne , jeszcze może dajcie exp x8... najazd zróbcie bo jak grało 40 + osób to nie robiliście a teraz jak jest 10 + to chcecie najazdy robić... czekam na 2 część ale jak dla mnie to jest jakaś porażka :(

NaPółEtatu.
01-08-2011, 16:35
No GRATULUJE dodania "noob" respow dla graczy ktorzy i tak siedza na archach/demstone/demy/fury : )

wyżekacie* - do szkoły

//
2 część będzie lepsza, ta jest tylko i wyłącznie dlatego, że nie wyrobią się do końca wakacji.

Panek Kitara
01-08-2011, 16:36

I po co płaczesz pajacu? najpierw płakałeś że mają wyjebane w server, teraz dodali 1 część upa i dalej płacz. ogarnij się marny biedaku.

Dobrze że coś dodaliście, jednak płacz nadal będzie że to mało.

Tygrys
01-08-2011, 16:41
Cóż, spodziewałem się krytyki ;] Bez tego na APO się obyć nie można :D

Nie wiem czy chcemy "ratować" ten serwer czy też nie. Chcemy, aby ludzie byli w miare zadowoleni...

Arcano Druid
01-08-2011, 16:43
wyżekacie* - do szkoły

//
2 część będzie lepsza, ta jest tylko i wyłącznie dlatego, że nie wyrobią się do końca wakacji.

wyżekacie* - do szkoły

YHYM wyżekacie :) pozdro ja moze zrobilem blad ale napisalem (teraz poprawnie ;]) WYKAŻECIE a nie "WYŻEKACIE" i naucz sie czytac... ale musze Cie zmatwic dalej bedziesz sam expic na tym serwerze na Demstonach, oj przepraszam BOCIC mialo byc ;/

I po co płaczesz pajacu? najpierw płakałeś że mają wyjebane w server, teraz dodali 1 część upa i dalej płacz. ogarnij się marny biedaku.

Dobrze że coś dodaliście, jednak płacz nadal będzie że to mało.

NO I?

c**j Ci do tego ze placze ;]
Jak chca cos dodawac to niech zrobia cos normalego a nie respy na ktorych i tak nikt nie bedzie siedzial -.- NIE ALBO WIEM moze niech UW DODADZA TO ZAREX Z TOBA ZAGRA DLA TEJ BADZIEWNEJ BRONI ;O

Mr Fsza
01-08-2011, 16:44
Wszystko to co zrobili nowi moderatorzy nic nadzwyczajnego a miało być coś ekstra od dłuższego czasu a moderatorzy nowi są krótko ;) xD

teraz na 7,6 ; D

Goatee 2.0
01-08-2011, 16:44
Tylko pytanie po co? I tak nie uratujecie tego serwera ;]

APO 8.42
17/800

#Tygrys
Kiedy update 2/2 na 7.6? XD

Helyezze
01-08-2011, 16:45
Jak dla mnie o wiele za mało, głównie respy dla low lev, których do tej pory było wystarczająco./+ respy na rooku-pewnie wielki plus, ale mało mnie to obchodzi bo tam nie gram.

Czekam na cz. II

Obczaje helfy i grimy jak będę miał dostęp do komputera stacjonarnego. Czy te respy są godne mojej uwagi czy też są dla lev 150-250.
I nic nowego nie wnoszą etc.

Czekam na: loot chanel, zmieniony balans, obiecany resp z ARCZAMI, up klienta pod 8.54/8.57/8.6 i inne.

Ostateczna ocena,
2/10

Ghastly
01-08-2011, 16:46
Tygrys jest jak jest , UPDATE był zapowiadany dość wcześnie i dodajecie tylko to... czekamy na UPDATE 2+ bo wątpię , że ktoś wróci z okazji dodania nowych respów :D

Trzeba podziękować Krsix i Moon Redowi , którzy jeszcze próbują ratować ten serwer ;)

Palldino
01-08-2011, 16:47
Tygrys moze bys dodal ten update na serwer? XD

Ryśku xD
01-08-2011, 16:49
Jest przynajmniej upadate ;p
czekamy na 2 część :)

Artis
01-08-2011, 16:53
Cóż, spodziewałem się krytyki ;] Bez tego na APO się obyć nie można :D

Nie wiem czy chcemy "ratować" ten serwer czy też nie. Chcemy, aby ludzie byli w miare zadowoleni...

Nie będę namolny, żeby Was krytykować. Chociaż mam nadzieję, że ten Krisx czy jak mu tam sobie poradzi. Moim zdaniem jest tylko parę ciekawych terenów z 8.42 mapy, bo reszta to syf i autoborder.

Ogólnie życzę powodzenia w mappingu!

Pozdrawiam.

Rook.Men.Mariusz.
01-08-2011, 17:09
Mam nadzieje,że nie będzie tak jak ostatnio.
Zrobicie 2 upy i dacie spokój na ponad pól roku ?
Duzo nie wymagamy powoli by mozna bylo cos dzialać.
Wiadomo respy nic nie ratuja potrzeba questów,zeby gra byla ciekawsza,ale jest okej.

Sfera
01-08-2011, 17:11
Ale up dodanie new respy i tyle Nikt nie wróci tylko dlatego że są nowe respy

Sasha Rookslayer
01-08-2011, 17:12
Powiniście wgl usunąć ten server 8.42 wpizd*
Teraz to czekamy na Upa 2/2 ;) o ile będzie w tym Roku ; /

Heaven
01-08-2011, 17:12
No, tak ludzie czekali i się doczekali.

Myślę że tereny i respy ciekawe, a questy będą jeszcze ciekawsze :)

Sciex
01-08-2011, 17:14
W koncu cos sie dzieje :) Miejmy nadzieje ze 2 czesc Upa bedzie na tyle ciekawa zeby przyszli nowi gracze :p

<Magiczny>
01-08-2011, 17:15
Nareszcie cos ruszylo :o
Szkoda, ze dopiero teraz, bo sprzedalem chara -.-

Azbezd
01-08-2011, 17:16
oby wam to pomoglo przyciagnac ludzi

szystkiego najlepszego

Marek
01-08-2011, 17:17

Czego doczekali ? Szanuję to , że administracja nie ma czasu , nie łapie się zbytnio w tym kliencie i , że nie mają osób do pomocy lecz to co zostało wprowadzone można nazwać drobną aktualizacją a nie żadnym update !! Przecież zobaczcie ile czasu gracze czekali by doczekać się respów gdzie nikt expić nie będzie ? W ogóle jak ktoś wspomniał nie wiem właściwie po co Wy coś robicie. Szanuję to , że chociaż trochę się staracie no ale update robi się dla osób a tu ich nie ma ! Przecież zawsze max grać będzie 20 osób. Nikt w sieci nie będzie grał na takim ots z taką mapą gdzie ludzie grają na ots z gengia itp gdzie każdy ogarnia. Rozumiem , że mama jest jedyna w swoim rodzaju ale uwierzcie tutaj nie ma sensu czegoś dodawać. Wam to zajmuję czas a i tak nikt już nie wbije na serwer choćbyście nie wiem ile dodawali - możecie mnie bluzgać itp..ale zobaczycie sami , że mam rację i sama administracja w końcu zrozumie , że jednak nie ma sensu grać na 8.42. Przez taką kupę czasu dodali kilka respów które przy 15 osobach online nawet nie są potrzebne : ) no ale szacunek za staranie. Dziwie się , że tracicie na to czas na dodawanie czegoś dla 15 osób online z tego połowa noob chary lub afk.

Maciejas
01-08-2011, 17:20
Hmm no pochwalam wkład i pracę ale w tym updacie nic nie dodaliscie.
To nie są nawet respy ^^
Na rooku może i są sensowne ale na mainie tylko dragony zalezy jeszcze jaki to resp ^^ Takto wg mnie strata czasu na takie coś ale miejmy nadzieje ze na 2/2 sie poprawicie

P.S
Update 2/2 w 2013 roku na święta.

Lagga v3
01-08-2011, 17:33
Według mnie jak na tak długi czas oczekiwania to jednak za mało . dodanie paru marnych respów na krzyż to nic ; / . przyda się update klienta no i oczywiście obiecane questy z części drugiej .

Turok Rookslayer
01-08-2011, 17:34
Wreszcie coś dodali, gz dla ekipy (:

Hollow
01-08-2011, 17:48
Znajdę ocenie respy wtedy będę mógł się wypowiedzieć, nie będę was chwalił za nic.

John Cena
01-08-2011, 18:11
Dobrze że coś robicie na tym servie ,duży +

Patiusz
01-08-2011, 18:13
Długo oczekiwany update w końcu został wprowadzony, bardzo dobra robota, wielki plusik dla ekipy. :)

Karpek II
01-08-2011, 18:15
A jednak! xd

Mam nadzieję, że druga część będzie jeszcze w tym roku, powodzonka XD!

Dideek
01-08-2011, 18:23
Hahaha XDDD
Jaka beka !
Ludzie czekali ponad rok na update,a Ci dodali kilknaście respów,które robili zapewne przez tydzień XDDDD
RYJE GLEBE !

~Paso~
01-08-2011, 18:35
Co wam to da ? jezeli moge wiedziec to jest gowno a nie server. Zamiast tego uptade calego smiesznego zrobcie FREE PACC bo inaczej nie widze przyszlosci tego serva,
powiedzcie mi ktory team zacznie grac na ots gdzie placi za pacc pomijajmy edycje huntery w ktorej dalo sie wygrac kase za byle co...
Sam prowadze team 30 osoby i wiem tyle ze nie ma po co wchodzic na apo bo gra po 20 osob gdzie my z 100 lvl rozjebalibysmy all,
Tyle z mojej strony PASO _/

Hollow
01-08-2011, 18:35
- Nightmare / Destroyer / Grim Reaper / Plaguesmith (pacc),

Resp dla 150~250 lvl'i , po prostu zajebisty o to właśnie chodziło ;]
szukam dalej

#
znalazłem Golemy - ogarnięte nie powiem

Helyezze
01-08-2011, 18:48

Ktoś tu bardzo chce zostać moderatorem ^^

Znalazł ktoś respy hff/grimów? Dla jakich lev są ? buehehe

Resp dla 150~250 lvl'i , po prostu zajebisty o to właśnie chodziło ;]
szukam dalej

na lev 150-250 to masz fury rox/exp, demce cyc/zamek/rox/ramiona,big sea serpents
Dobrze tylko, że ms będzie miał gdzie poexpić, bo przecież nie ma tylu respów z arczami ilu w przypadku ed.
Ale to dalej mało.

"Miejmy nadzieję, że chociaż to zrekompensuję wam to oczekiwanie i będziecie w miarę z tego zadowoleni..."
Wszyscy, którym zależy na tym serw, czekali na dodanie tutaj respów,questów, pracy nad serwerem ze strony administracji to hlev, lov lev dla, których stworzyliście te respy nie mają nawet konta na forum.

Pozdro/poćwicz 1500 100 900

Czekam na drugą część update'a, może w niej dodacie coś co jest potrzebne na tym serwerze.

Meercan
01-08-2011, 20:14
W końcu się doczekaliśmy. II cześć pewnie za 6 miechów haha. Może zacznę sobie teraz pogrywać.

Soi
01-08-2011, 20:41
Na 8.42 nie gralem dlugo wiec ciezko mi jest wiecej powiedziec ale jak dla mnie respow dla low lvli jest dosc!! Nie potrzebne byly! Schody sie robili kolo 150lvla gdzie na wszelkich demach ktos siedzial/bocil 300+ i upierdalal wszystko co sie rusza..:| Nastepna czesc dla h lvli proponuje..

Hollow
01-08-2011, 21:21
to hlev, lov lev dla, których stworzyliście te respy nie mają nawet konta na forum.

Kupiłeś śmiesznego chara i myślisz ,że kimś jesteś ? Zmartwię Cie.

#
Znalazłem kolejne respy.

z buta znuw curly
01-08-2011, 21:54
nie uda wam sie rzmije. to upadek serwa osiem cztery elo nie robcie nawet 2 czesci bo to sęs straciło dawno jusz

NNFOF
01-08-2011, 22:23
mamy już prawie wszystkie respy oprócz hff

Maniu
01-08-2011, 22:23
Mi się podoba ale ja wiem jaki jest problem APO 8.4 :/
Ludzie nie znają mapy nie wiedzą gdzie iść i gdzie expić wiem to z własnego doświadczenia !
Grałem chwile wbilem tam 50+ i przestałem bo nie wiem gdzie co jest !

Azielu$
01-08-2011, 22:27
Fajnie, ale nadal myślę, że bez aktualizacji do min. 8.54 nic z tego serwa nie będzie. :c
A co do respów - może kiedyś je ogarnę. xdd

deeL `
01-08-2011, 22:53
0o update 8.42 o0

Myślałem, że będzie o wiele ciekawsze i bardziej rozległe. Mam nadzieję, że cz. II zrekompensujecie się za cz. I :D

Mortiis
01-08-2011, 23:02
w cz2 powinny zostac dodane questy o ktore prosiliscie, tereny pod questy w wiekszosci podobno sa juz gotowe, wiec pozostaje glownie kwestia zaprogramowania i przetestowania, byc moze npc od taskow pojawi sie juz jutro...

White Nygas
01-08-2011, 23:04
w cz2 powinny zostac dodane questy o ktore prosiliscie, tereny pod questy w wiekszosci podobno sa juz gotowe, wiec pozostaje glownie kwestia zaprogramowania i przetestowania, byc moze npc od taskow pojawi sie juz jutro...

Jeżeli npc od tasków będzie jutro to ja pacc'a kupuje.

NNFOF
01-08-2011, 23:07
Jeżeli npc od tasków będzie jutro to ja pacc'a kupuje.

co kogo to interesuje ?

_t
Mortiis, czekam <3!

Dementor
02-08-2011, 00:26
No rzeczywiście długo oczekiwany, ale jest. :D Teraz tylko wejść na postać i zwiedzić trochę nowych respów. ;) :D

Zarexoholik?
02-08-2011, 01:44
Nie wiem po co tracicie czas na ten syf, ale skoro się wam chce - okej. Dobrze, że coś się dzieje. Teraz czekamy na II część wiosennego update na 7.6 [jest lato]. :)

Romus
02-08-2011, 07:40
@Up
Poczekasz sobie ejszcze czarny bracie : )

@Top
Dobrze ze wkoncu cos zaczyna sie dziac nie mniej jednak nie ukrywam ze jestem troche wielkoscia updata. Przeciez mieliscie tylw czasu...

Mr Fsza
02-08-2011, 13:30
Znudziło wam się już pisanie w Języku Angielskim ? xD

długo nie czekać na 8,42 ? na 7,6 2/2 miał być za tydzień a już rok minął
więc to nie długo to cały rok ; D

down ! ';d
jeszcze do wiosny 2012 trochę czasu ;)

Lagga v3
02-08-2011, 13:35
Znudziło wam się już pisanie w Języku Angielskim ? xD

długo nie czekać na 8,42 ? na 7,6 2/2 miał być za tydzień a już rok minął
więc to nie długo to cały rok ; D

2/2 typie cały rok? jak update miałeś na wiosne ? XDDDDDDDDDDDDDD

Primorac
02-08-2011, 13:58
beka tyle czasu kazdy czekal a up po chuju XDC

Customize
02-08-2011, 14:17
No Gz.
Może 2 czesc bedzie lepsza.

Carmell
02-08-2011, 14:19
Aha.. fany update , szkoda ze tylko dla low lvl .. :O !!!!!

TuK!
02-08-2011, 15:09
No ładnie, może więcej graczy będzie. ;)

Rook.Men.Mariusz.
02-08-2011, 18:21
Hff do dupy,sredni resp,ok 20 potworów.

ss respa.

http://www.iv.pl/images/29628553599692722600.jpg (http://www.iv.pl/)

Respi się tam 1 magic sulphur.

Jakby ktoś chcial zobaczyc,to wejscie znajduje sie na Ankh po drodze na Drakule.(dle z demodrasem).

Helyezze
02-08-2011, 18:32
Mam nadzieję, że questy oraz respy(arcze+ inne) dla hlev pojawią się wraz z 2 cz. up'a.
Balans, up klienta, i inne

Palldino
02-08-2011, 18:47
no respy nie ktore sa dobre ;d

Bosy XD
02-08-2011, 19:23
Ten 8.42 to porażka, dawać na 7.6 ;] XD wgl po co tracić czas na dodawanie upa tam ? XD lepiej dodać coś nowego na apo np. nowe itemy XD poza uw i ss nic sie nie zmieniło :/

Lethornek
03-08-2011, 12:50
Moze powchodzi ktos i zacznie grac.

Nie żartuj ! Żeby tam ktoś miał zacząć grać trzeba zablokować możliwość wbijania kolejnego fraga z red skullem.... Poprostu nie da sie grać jak co chwile Cie goni 5 typa z RSami -.-

# Jak na razie w tym upie same respy :l
Ale lepsze to niż nic ;]

DopeMan
03-08-2011, 13:08
JAJA SE ROBICIE?!

Czekaliśmy rok żebyście dodali : nowe respy oraz questy ?!
To miał być wielki update, tyle czasu na niego poświęciliście, że myślałem że bedzie mega + przeniesienie klientA, OCZYWIŚCIE JAK ZAWSZE POSZLIŚCIE PO NAJMNIEJSZEJ LINI OPORU. Walneliście pare respów, questy dojdą... i myślicie że macie przerwe z APO 8.42 na kolejne kilka lat, zobaczycie, takie gówno gówno da i za rok apo bedzie puste.
Miłej "pracy"

Edit:

Już nie wspomne choćby o nowych potworkach na h-lvli, którzy muszą napierdalać na demonach od 250 lvl'a ...

Jarken
03-08-2011, 19:45
Nareszcie. Resztka graczy się wyczekała i mają swoje update. Jednak żal mi jest pacca na ten serw, ale z drugiej strony chętnie bym pozwiedzał stare śmiecie/po update swoim przez wszystkich lubianym zajebistym ek. Proponował bym obowiązkowo zmodernizować arenę z powtorkami w city dodając bossy (Helgo, Feru, Ghaza itd) w drugiej części. P.S wszyscy by na tym skorzystali - nowi gracze będą chcieli spróbować swoich możliwości (i ja obowiązkowo):).

Hatixen
03-08-2011, 21:01
Bardzo dobrze, że zrobiliście update, teraz czekamy na 2 część.

Podismen's
03-08-2011, 23:19
Czy ja wiem sam pisałeś że warto czekać na tego upa bo to coś ekstra!
a jak ja widzie? śmieci nic ; D i myślicie że to coś uratuje server chyba pogorszy ale zawsze więcej ludzi loga i sprawdza co dodane xD
może 2.2 będzie lepszy

G_R_U_L_I_X
04-08-2011, 15:11
Szczerze to zaczynacie w chuja lecieć z tym update 8.42. Respy jako tako są dobre, ale te lepsze potwory tylko dla pacc sa.

My fire
04-08-2011, 18:09
no to te 5 osob online w przeciagu calego dnia moga czuc sie wyroznione, ze 3 osoby robia dla nich update z ktorego i tak nie skorzystaja :)
Gratuluje oby tak dalej!

Pineda <3
05-08-2011, 09:47
Beka mocna, skoro cos takiego zrobiliscie, napiszcie nam co planujecie w czesci 2, bo nasz kochany Muflon twierdzi iz ten serwer zostanie usuniety, a co my z tego bedziemy miec? i znowu wszystko robicie za plecami graczy beka mocna.

sPoxter
06-08-2011, 11:35
Wkońcu coś dla graczy 8.42, chociaż nie wiem po co ten server stoi ;p

Petixes
06-08-2011, 12:40
Moim zdaniem w miarę idealny update jak mi przez myśl przeszło...
Czekamy na dalszą część update. :>

Nestorek ^^
06-08-2011, 18:45
no wreszcie, wole grac w wersje powyżej 8.0 i dlatego grałem na apo v 8.42 ale nie bylo z kim tam grac. mam nadzieje ze przyciągnie to zadowalająca liczbę graczy. powodzenia.

Drunkusik v.2
07-08-2011, 22:04
I mowicie ze tyle zrobiliscie przez rok...
Niezle...

Wezcie zrobcie cos pozytecznego a nie respy cyklopow...
Tym bardziej ze na apo 842 nikt nie zaczyna grac od nowa i nie ma nowych graczy.. a takich low expowisk jest duzo... jak na 20 osob grajacych..
Nie lepiej zrobic cos dla high lvli bo expienie na apo nie ejst ani ciekawe ani fajne ani przyjemne ... naciskanie dwoch hotow i bieganie w kolko na fury od 200-1000000000lvla moze byc fajne?

Patrixo
08-08-2011, 11:51
No powiem tak, update wygląda ładnie, a teraz jesteśmy zainteresowani 2 częścią. :)

Haxuro
08-08-2011, 17:25
Bardzo dobry update, czekamy na ciąg dalszy. :)

Tizzy
10-08-2011, 08:22
Trochę jestem zawiedziony tym, że tak mało zostało dodane. Mam nadzieję że z respami na rook pójdziecie pełną parą :D 8.42 POWER!

Hastaro
16-08-2011, 11:19
Popieram Tizzy'ego xD

Nie nabijaj sobie postów.

#top.

Myślę, że kolejne update będzie o wiele lepsze, gdyż to jest nawet i tak dobre, czekamy na dalszy news związanym z 8.42 serwerem.

Helixes
19-08-2011, 12:04
Bardzo dobra robota ! czekamy na kolejną część II myślę, że tam zrobicie dużo więcej i przydatnych rzeczy.

eskil
20-08-2011, 10:28
Super Update, jeszcze powinni Gm częściej wchodzić na Serwer.
Dlatego że 90 % to Boty !!!!!
Nie długo Upadnie ten serwer jak tak dalej będzie Pozdro ....

Marek
20-08-2011, 14:54

A czy ten serwer już nie upadł ? Dla mnie to dno od ponad roku.

Logest <#
20-08-2011, 14:57

Bocić będą zawsze, jak już zrobią upa klienta(a nie mają innego wyjścia bo nikt tu grać nie będzie) to będą bocili wszyscy.
Z czego się niezmiernie cieszę.

Helixes
20-08-2011, 17:14
Bocić będą zawsze, jak już zrobią upa klienta(a nie mają innego wyjścia bo nikt tu grać nie będzie) to będą bocili wszyscy.
Z czego się niezmiernie cieszę.

Powiem szczerze, że sporo osób na botach jeździ, nawet na 7.6 ktoś zrobi własnego bota i już sobie latają i wbiją przez parę dni sporo lvli, a ty się właśnie tym nie męczysz tylko program i to jest bez sensu..

Logest <#
20-08-2011, 17:18
Powiem szczerze, że sporo osób na botach jeździ, nawet na 7.6 ktoś zrobi własnego bota i już sobie latają i wbiją przez parę dni sporo lvli, a ty się właśnie tym nie męczysz tylko program i to jest bez sensu..

Właśnie to ma sens, na otsach 7.9++
chodzi o to, aby się wybocić i nacurwiać na wary, a nie żeby expić, jak ktoś gra dla lev to na rl zapraszam.

Natomiast na takie osoby płaczą ludzie nieporadni, którzy nie mają dostępu do bota i nikt im nie chce go wysłać lub trafiają na sam syf(keye,trojany) w sieci, i grają ręcznie co jest bezsensu. Bo na warze się nie przydasz, żeby wszystko ogarnąć i jeszcze robić to co Ci komander karze.

Pozatym na 7.6 jest delete za bota i to jest raczej ots dla tych co wolą stary klimat gry. Tu nawet pvp nie macie bo co to jest 1vs 1 gdzie nic się nie traci po śmierci.

Z botem jest o wiele łatwiej i na 90% otsach jest on dozwolony.

Topic.
Update do dupy, same respy dla lov lev, których było już wystarczająco.
Nie poprawiliście balansu, nie ma up klienta, nie ma loot chanelu, nie ma wielu innych niezmiernie potrzebnych rzeczy.
0 zachęty do gry.

Update robiony na odpi#rdol się.