Zaloguj się

View Full Version : Prosze o pomoc Gm'a

Lavelus
01-08-2011, 17:46
Witam mam problem, ponieważ była zmiana haseł na serverze a wiadomość przyszła mi na e-maila który został usunięty. Czy mógłbym jakoś odzyskać postać ?

<Magiczny>
01-08-2011, 17:54
Moglbys napisac na pomoc*********.pl, ale teraz nie czytaja zgloszen, bo maja przerwe. Mozesz napisac, ale dostaniesz odpowiedz za jakies 3 tyg :>

Musisz podac ip, rk, i stare passy.

Sciex
01-08-2011, 17:57
Moglbys napisac na pomoc*********.pl, ale teraz nie czytaja zgloszen, bo maja przerwe. Mozesz napisac, ale dostaniesz odpowiedz za jakies 3 tyg :>

Musisz podac ip, rk, i stare passy.

Jest tez druga mozliwosc :> Mozesz napisac do Tygrysa na pw ;) Jesli bedzie to na pewno Ci pomoze :p

Lavelus
01-08-2011, 17:59
Dzięki wam za pomoc. A jeżeli rk w ogóle nie był wyrabiany to też moge odzyskać postać ?

<Magiczny>
01-08-2011, 18:02
Dzięki wam za pomoc. A jeżeli rk w ogóle nie był wyrabiany to też moge odzyskać postać ?

No jak nie wyrobiles i masz wszystko potrzebne passy to tak :o

Lavelus
01-08-2011, 18:11
A własnie mam takie pytanie. Można do Tygrysa pw wysłać ? Ponieważ napisałem do niego ale nie pokazało mi w moich wysyłanych wiadomościach tego.

Splaxor
01-08-2011, 18:15
A własnie mam takie pytanie. Można do Tygrysa pw wysłać ? Ponieważ napisałem do niego ale nie pokazało mi w moich wysyłanych wiadomościach tego.

Myślę, że Ci Tygrys także nie odpisze, ponieważ w temacie o update 8.42 napisał

P.S
Informujemy, że przez najbliższy tydzień nastąpi przerwa w odpowiadaniu na maile, gdyż osoba odpowiadająca na nie będzie poza zasięgiem.
Tak samo jeśli chodzi o PW do mnie (Tygrys).