View Full Version : Ultimate Weapon - Alternatywa dla ms/ed
TyruS aka Tyr'ek XD
02-08-2011, 17:43
Witam, jak wiemy knight za duzo bije z uw przez co magowie są poszkodowani, wpadłem na pomysł, by dla profesji magicznych uw miało obszar 9 sqmow, tak jak silver wand. [krotko, zwiezle i na temat]
@sysek
Chodzi mi o to, żeby ed/ms mial jakąś "ulgę" w expie
Czesio_leszcz
02-08-2011, 17:52
Knight ma zmniejszona odległość uw, a magowie nie, wiec czego jeszcze chcecie ? Nie, nie, nie ! Moze jeszcze dla magów zrobimy, że uw dla ek nie bedzie działać ?
Przestańcie plakać, bo to juz jest zalosne!
Jest dobrze tak jak jest.
Krulowiec
02-08-2011, 17:57
Przecież knight i tak nie ucieknie od hitu z UW, więc trochę bezsensu.
Turok Rookslayer
02-08-2011, 19:47
Jestem na nie (: Dla mnie jest dobrze, jak jest ...
scimex pallll
02-08-2011, 19:55
Jestem na tak, ale lepiej bylo by zeby ek mniej bil z uwa :) Ale co z rp ?
1st R. Boonek
02-08-2011, 20:00
ja tam jestem za zmiejszeniem obszaru u knighta z 3 na 1 sqm tak jak to chyba zarex napisal :] to by bylo dobre rozwiazanie
Jestem na nie. I tak ms/ed ma lepiej z UW.
Niech lepiej zmniejszą hity z uw ekowi albo że ek bił z tego 2-3 sqm bo dalej tak być nie może
TAK, ek jest zbyt mocny z uw...
Jestem na nie. I tak ms/ed ma lepiej z UW.
Ek wali najwięcej po nim rp i ed/ms:(
Rp może bić z tego samego miejsca co ed/ms:mad:
Niech zrobią te 9 sqm i bd git
P.S nie rób boonek sobie jaj że dla ek na 1 sqm to bd gorzej niż mls, macka i m axe 3 starczą;)
Jestem na Nie, ponieważ bez sensu nie dość że ek bije tylko na 3 sqm to jeszcze coś chcecie z nim robić? Ogarnijcie troszke ;)
Knight ma zmniejszona odległość uw, a magowie nie, wiec czego jeszcze chcecie ? Nie, nie, nie ! Moze jeszcze dla magów zrobimy, że uw dla ek nie bedzie działać ?
Przestańcie plakać, bo to juz jest zalosne!
Jest dobrze tak jak jest.
Żałosne jest to, że grasz pewnie ek ;).
Jak dla mnie ten cały balans na, którym tyle pracowali został spierdolony przez UW. Jak dla mnie ten item nie powinien istnieć :p.
Jestem na tak,ek itak ma juz za duzo,a ed/ms sa w dupie przez to uw ;x
Lagga v3
02-08-2011, 22:24
Jestem na nie (: Dla mnie jest dobrze, jak jest ...
bo grasz ekiem ? ; /
jestem na tak .
Niech usuna all EK z APO.
A co do tematu : niech troche oslabia te uw dla EK.
Kimus The Master
02-08-2011, 22:57
Zostawcie to UW ***** ludzie... Ulitmate weapon (Broń ostateczna) więc niech taka pozostanie..
Zeby nie bylo ze gram EK
mam 1960+ed
2500 ek
Gram 2900 RP
no i Kazda z tych profesji gra mi sie dobrze
ps; nie jestem w stanie zrozumiec ludzi zakladajacych takie tematy... <zastanówcie sie co wy ***** robicie>
Ale co Ci to da?
UW i tak bije na całą mapę jak wszystkie bronie typu silver wand, golden bolt itp.
To, że będziesz bić jak silverka na 9sqmów da ci tylko to, że podczas solo będziesz bić tylko tych co są w obszarze tych 9sqm a i tak sie wylozysz na 1v3..
#top
Bez sensu, na nie.
Kaziu Extreme
02-08-2011, 23:22
Jestem na Nie, ponieważ bez sensu nie dość że ek bije tylko na 3 sqm to jeszcze coś chcecie z nim robić? Ogarnijcie troszke ;)
Tylko na 3sqm ek?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o ***** mac ja pierdole a co ty chcesz rzucac axami mackami uwami clubami fistami?XD Chlopie ogar plx
@top
Uw zasieg ek 1-2sqm rp 7sqm ed/ms 9sqm i koniec placzu kk?:|
Dementor
02-08-2011, 23:34
Nie jest to raczej konieczne. Lepiej byłoby chyba osłabić uw knighta... Tak właściwie to co z rp? :D
Z jednej strony dobry pomysł, a z drugiej nie. Mamy na celu osłabić ek, a nie ulepszać ms/ed. Wolałbym aby UW zostało itemem tylko dla ms/ed.
Usuńcie to UW i oddajcie każdemu po 400 kcc za ten item i po sprawie :)
@topic
Jestem na nie. Jeżeli chcecie bić na 9 sqm załóżcie silverkę. Zgodzę się tylko wtedy jeżeli silverka nie będzie bić tak jak teraz. Może dać jej dodatkowy exuased tak, aby biło się dwa razy wolniej czyli jeden hit na dwie sekundy.
Coś za coś.
Zarexoholik?
03-08-2011, 01:13
W sumie to jestem na TAK, ale gdyby ek miał to UW na 1 sqm to by było najlepsze rozwiązanie. Wtedy do pvp mogłby powrócić mlsy/magic mace, czy magic axe...
TyruS aka Tyr'ek XD
03-08-2011, 02:02
Wrzucilbym kilka filmików z solowek knightem, gdzie sie rozbija 200 lvli wiekszego ms/ed tyle, ze nie mam tibiacama :[
Co do tematu, Wardoholik ma troche racji, bo co innego można zabrać knightowi zeby nie byl "czolgiem"? Mniej już się uhać nie może, by nie polepszać ed/ms jest tylko jedno rozwiązanie, chociaż nie, są dwa - osłabić siłę uw knighta, lub zmniejszyć obszar który pozwala knightowi "sięgnąć" drugiego gracza.
@down
Daj mi 1,7k eka z uw to poskladam boonka w 30 sekund.
Dla wielu z was boonek jest priorytetem, a wrzucajac filmiki na te smieszne forum pokazuje jakich to ogarniaczy zabija. Pozdro&poćwicz :}
Co wy pierdolicie*.... First Bonnek ogarnia 1,5 ed vs 1,7 ek... i nie pierdolcie mi że uw jest a mocne dla ek bo to gówno prawda..
Lethornek
03-08-2011, 12:53
A tam ;) Dobrze jest, zostawcie to uw w spokoju już...
Nie. Dobrze jest tak jak teraz.
Critical
03-08-2011, 14:49
Jestem na nie..
Jest dobrze tak jak jest , dajcie już spokój z tym uw.!
Slaby pomysl :( Jedynie moga oslabic hity Ek'a z UW i bedzie dobrze :)
Jestem na NIE.
Co wy pierdolicie*.... First Bonnek ogarnia 1,5 ed vs 1,7 ek... i nie pierdolcie mi że uw jest a mocne dla ek bo to gówno prawda..
Sorry bardzo ale on zabija jakichś nieogarów bez eq, także milcz.
Tak wygląda sytuacja -
2,4k ek vs mój 2,4k ms = mam jakieś szanse, zazwyczaj jest remis
2,2k ek z uw vs mój 2,4k ms = 3 maxy crit i mam temple, zazwyczaj przegrywam
Jakby 2,4k miał uw, tak nie mam z nim szans... Jedyne co w takiej chwili mogę robić to stać i się vitać. Co nie zmienia faktu, że i tak padnę jak walnie ue. To ma być balans? Że dzieciaki na allegro kupują eki z uw i się śmieją, że nikt pvp nie ma?XD Grałem 2,5k ekiem, miałem full eq. Byłem w stanie zabić każdego ed/ms na serwerze, lus?
UW na 9 sqm nic nie da ;o Powinni zmniejszyć zasięg uw do 2 kratek, bądź sporo osłabić hity ek'a ;o
John Cena
03-08-2011, 16:14
Jestem jak najbardziej na tak,ek ma za dobrze z uw ,ed i ms jest poszkodowany,a ci co płaczą żeby zostawić uw tak jak jest to grają ekami i nie zwracają uwagi że dla msa i eda uw to poraszka
MrMagicBoy
03-08-2011, 16:29
Jest dobrze jak jest"
Kto to napisał?
Ek
'
Po chu* się w ogóle wypowiadasz jak nie grasz ms/ed.
I po co cały czas nowe tematy, żadne 9 sqm po prostu obniżenie hitów ek'owi, lub zależność hita od m lvla dla ed/ms. Amen
1st Plutek
03-08-2011, 17:01
Ek wali najwięcej po nim rp i ed/ms:(
Rp może bić z tego samego miejsca co ed/ms:mad:
Niech zrobią te 9 sqm i bd git
P.S nie rób boonek sobie jaj że dla ek na 1 sqm to bd gorzej niż mls, macka i m axe 3 starczą;)
ale rp ma zajebiscie duze exhausted i jest na koncu w pvp zreszta w expie chyba tez... mozna zmneijszyc do 2 sqm obszar UW dla eka to tyle ale ta propozycja jest zajebiscie hujow* XD
Goatee 2.0
03-08-2011, 17:39
W sumie to też jestem za propozycją zmniejszenia zasięgu UW u knighta. Tylko ciężej byłoby z wykonaniem tej czynności XD Ta broń to porażka. 1300 ek wiecej z tego bije niż mój 1370 rp z bolta XD
racja, ek z uw bije troche za duzo, zmniejszyc poprostu hity zadawane przez ek ale nie zmniejszac na 1sqm bicia, bo wtedy cale uw nie bedzie mialo sensu : >
Moim Zdaniem zrobić coś dla ms/ed aby te profesje biły z uw (zależnie od mlvl)
Poprawiło by to pozycje postaci magicznych.
: )
To i tak nic nie da. Najlepszym możliwym rozwiązaniem jest ponowny balans profesji. ;c Jestem na nie.
Ja bym radzil oslabic uw dla ek + zmniejszyc ten obszar . Jestem na tak.
Elitarny
04-08-2011, 13:53
Swietny pomysl :D tak tak tak :D
Lepiej trochę hity ek osłabić lub zwiększyć hity ms/ed
zwiększanie sqm nic nie pomoże ; D
Ryśku xD
06-08-2011, 12:59
:Lepiej niech zostanie tak jak jest , bo będzie znów płacz... ;/
John Cena
06-08-2011, 14:13
Up
jeśli zostawią tak jak jest to profesje magiczne będą miały przerąbane jeśli chodzi o pvp ,ci co grają ekami to wiadome że są na nie a ci co magicznymi to na tak
Everlast
08-08-2011, 02:12
Dla profesji magicznych mogloby to zostac wporwadzone ;) jeśli chodzi o pvp i expienie dawalo by to duży plus.
Tomek Soyer
08-08-2011, 12:30
Jestem na Nie i na Tak. 9 sqm nic nie da bo pvp to 1vs 1, a jak cie maja ubic w 10 to i tak cie ubija i tutaj 9 sqm nie pomoze. Poprostu osłabic hity z uw ek'owi i bedzie dobrze, ale nadal pozostaje pytanie co z rp?
Drent136
08-08-2011, 13:59
Moze zostawic hity uw. Dac go na 1 sqm i zmniejs9yc hity exori max bo taka pala xix wali po 11k w ludzi wiec to duzo . Ek wieksze combo haha. 3000 lv po9inien walic max 9500 i miec hp z 85 nie 100k
Dla mnie trochę śmieszne w owym temacie jest rzecz, że gracze większość graczy wypowiada się, za, lub nie, a prawda jest taka, że nie stać te osoby na tą broń. Jestem neutralny co do tej propozycji, gdyż tak jak wspomniałem, nie stać mnie na taką zabaweczkę. :)
Jak dla mnie jest dobrze jak teraz jest, więc zbędne cokolwiek robić takiego.
Nie.
Jestem na tak ;) To jest bardzo dobre rozwiązanie problemu z balansem.
Raiden <3
13-08-2011, 01:49
Jestem na tak!
Ms/ed i tak mają przerąbane jeśli chodzi o expienie
Taki 1.5-1.7k ek idzie już na lajcie na wardy a ms/ed ? queeny/fw do usranej śmierci. Dla ścisłości gram 1.7k ms'em.
A jeżeli innym nie podoba się pomysł na 9 sqm to może być na 5 ( taki sam obszar jak z runy explo!)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.