Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Dlaczego zosta? usuni?ty mój temat?

Crote
03-08-2011, 18:15
temat w hyde parku pt. "religia - zabijanie, ja pierdole", co¶ takiego, nie widziałem powodu aby go usun±ć, chetnie chcialem zobaczyc wypowiedzi, a teraz to moge sobie namalowac posty, jezeli chodzilo o nazwe, wystarczylo zmienic/napisac?

Crayon
03-08-2011, 18:22
Pewnie przez to 'ja pierdole' i bulwers tym spowodowany. Gdyby¶ napisał to poważniej, albo NORMALNIEJ - temat zapewne zostałby na miejscu.

Crote
03-08-2011, 18:25
napisalem to normalnie i musze zobaczyc te odpowiedzi, zakladac znowu tematu nie ma sensu - czy moze jest? jezeli jest mozliwosc 'odnowienia' tematu, ze zmiana nazwy - prosze bardzo, jezeli bulwers w temacie powstal, a nie lamalo to zadnego punktu w regulaminie, to jakim prawem zostal on usuniety? jedyne co bylo sluszne to dac warna/ostrzezenie pewnie komus kto zbyt mocno sie tam wypowiedzial, jak sadze tak bylo

@edit

zalozylem temat ponownie, ale jezeli jest mozliwosc zobaczenia wczesniejszych postow, chetnie bym to obejrzal

Dementor
03-08-2011, 19:28
Jakby¶ znał regulamin to by¶ wiedział. :D Łamałe¶ punkt regulaminu nazw± swojego tematu(nieodpowiedni język). :) No i po drugie ekipa forum ma prawo bez ostrzeżenia usun±ć temat. :D Więc nie masz co tutaj mieć jakichkolwiek pretensji jedyne co możesz zrobić to zapytać się o powód usunięcia moderatora działu, a i jeszcze jedno, tematu nie powniene¶ zakładać ponownie. ;) :p :D