Zaloguj się

View Full Version : Barcelona vs Real

Xiraz
04-08-2011, 15:26
Jak w nazwie za kim jesteś?

Ja jestem za Realem.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/203608_147821655289420_6120297_n.jpg

Refresh
04-08-2011, 15:30
Barca .
#edit
Dając głos na real 'pedał' madryt, gówno wiecie o piłce nożnej i lidze hiszpańskiej frajerzy!

Dexterro
04-08-2011, 15:34
Real Madryt oczywiście. Barcelona jest przereklamowana -.-'

1st R. Boonek
04-08-2011, 15:42
Real Madryt oczywiście. Barcelona jest przereklamowana -.-'

przereklamowany to jest real, super mega gwiazdy ohh... 5:0 siema

BARCA

SoniQ
04-08-2011, 15:52
manchester ale jak mus to real bo guardiola to pedał : (

@azonka

wybacz, ja nikogo nie obrażam tylko wiele razy slyszałem, że woli panów. Źle mnie zrozumiałeś, a pozatym dzięki za pouczenie.

Karpek II
04-08-2011, 16:07
#up
Idąc twoim tokiem myślenia, też mogę napisać, że jesteś pedałem (avatar). : (

#
Ale chodzi ci o najbliższy Superpuchar Hiszpanii czy ogólnie?

#t
FCB.

Azonka
04-08-2011, 16:16
manchester ale jak mus to real bo guardiola to pedał : (

Troche Cie nie rozumiem.

Druzyne, ktora lubisz wybierasz ze wzgledu na trenera czy na styl ich gry/rozgrywania pilki?

Dla Ciebie Guardiola moze byc pedalem, ale osiagnal 2142342x wiecej w zyciu od Ciebie. Wyzywaj gorszych od siebie i troche szacunku do starszych okej?

A tak w ogole znasz znaczenie slowa 'pedal'?
Nie uzywaj slow, ktore nie sa zgodne z prawda albo nie wiesz co oznaczaja.

Widze nie dorosles jeszcze do wypowiadania sie na publicznym forum, ale nie moge Ci tego zabronic, a jedynie pouczyc, ze takie posty jedynie pokazuja Twoja glupote/brak inteligencji.

#topic
Co do tematu to Barcelone, poniewaz bardziej podoba mi sie ich styl gry.

Turok Rookslayer
04-08-2011, 16:44
Zdecydowanie Real. Barcelona może iść do przedstawienia w teatrze, bo dobrze gra symulując.

Savater
04-08-2011, 18:13
Barca, fakt ze symuluja itp ale taka jest gra, sprytniejszy wygra xD
Real... ehh... Gwiazdy super... ale nic nie robia... Jeszcze ten mourinho ;s

Hollow
04-08-2011, 18:20
Zdecydowanie Real. Barcelona może iść do przedstawienia w teatrze, bo dobrze gra symulując.

W dupie byłeś , gówno widziałeś

#
Blaugrana

Devixx
04-08-2011, 18:23
Ehh... co za pytanie :)
Na spiny odpowiem jedynie tyle; spójrzcie na wyniki.

@Oxidosis
Nie ma tu żadnego toku myślenia, po prostu jestem już znudzony tymi spinkami anty fanów Barcelony i dlatego stawiam sprawę krótko, spójrzcie na wyniki. To chyba oto chodzi w rywalizacji między zespołami, końcowy wynik?

@Krulowiec
To chyba też wynik, ale w temacie jest napisane Barcelona vs Real a nie Chivas ;[

'Oxidosis'
04-08-2011, 18:31

Patrze na wyniki i widzę, że Barcelona > Real. Teraz dochodze do wniosku, że kibicujesz Barcelonie, bo aktualnie są lepsi. W końcu ukazałeś swój tok myślenia, brawo Devixx!

Nie mam zdania, w ogóle co to za sonda, zaraz założe sonde kto jest lepszy Milan czy Inter, chociaż połowa nie będzie wiedziała co to za zespoły, bo żyją jednym sezonem :c

@Down

To nie Real zapłacił ponad 40 milionów ojro za daremnego Ville, nie wspominając o zakupie Ibrahimovicia za 47 milionów euro i Eto w prezencie.

Old Shidishi
04-08-2011, 19:06
Barca :) real to jedno wielkie ścierwo, które potrafi wydawać tylko setki milionów na piłkarzy. Patrzcie ile w Barcelonie jest wychowanków i ile wydała kasy na transfery a ile real (nie napisze z duzej). Bez kasy gowno by osiagneli w Europie. A chodzi o to zeby nie wydawac w chuj kasy a ksztalcic wychowankow i powoli dawac im sie ogrywac w 1 druzynie, co w przyszlosci zaowocuje :)
Pozdro dla kibiców madryckiego scierwa, ktorego nienawidze ;*

_woto_
04-08-2011, 19:30
Arsenal.

Nie mam nic do Barcy gdyby nie to ze kazdy sie nia jara jak FRUGO to dlatego nie za bardzo ich lubie wiec gdy zawsze ejst jakies spotkanie to nie kibicuje ale licze, ze wygra Real

p.s fajne akcje Real roboil w tym meczu
http://www.youtube.com/watch?v=ywvMmHA6QLw&feature=topvideos_education

Krulowiec
04-08-2011, 19:39

Barcelona 1:4 Chivas Guadalajara ( to też wynik )

Co to jest Chivas??

Poczekajmy do 15. Oddałem głos na real.

cRTWJJtfqgI

Azonka
04-08-2011, 20:30
To nie Real zapłacił ponad 40 milionów ojro za daremnego Ville, nie wspominając o zakupie Ibrahimovicia za 47 milionów euro i Eto w prezencie.

Barcelona chciala sie pozbyc Eto'o, poniewaz psul atmosfere w zespole.

Pomysleli, ze Ibrahimovic moze byc dobrym transferem. Kazdy sie moze pomylic. Real rowniez mial wpadki transferowe.

Skoro nie wyszlo z Ibrahimoviciem to pora na kogos innego. Villa jest to moim zdaniem czolowka swiatowa jezeli chodzi o napastnikow, a ten sezon jego nie byl taki tragiczny.

#up
Nie udawaj glupiego. Spojrz na wyniki z ostatnich lat pomiedzy Barcelona, a Realem.

Widze podales tak wazny mecz, ze nawet nie wiedzialem, ze w ogole taki jest grany, wiec mozna sie domyslic jakie nastawienie bylo poszczegolnych zawodnikow. Sa na wakacjach.

Kowal'2.0
04-08-2011, 20:34
Oddajac glos na rEAL dajesz dupy :D
Tylko Barca! Od zawsze na zawsze!

Więc daję dupy / Splax

Xiraz
04-08-2011, 20:38
Dlaczego kibicując Realowi miałbym dawać dupy?
Kibicuję od kilku lat i jeszcze kutasa w dupie nie miałem. Może jeszcze mnie to czeka?

Crayon
04-08-2011, 20:42
"Nie ważne jakie wyniki są w sparingach - ważne że w słabiutkiej lidze hiszpańskiej znowu będziemy mistrzami"

Niuchacz
04-08-2011, 21:28

Zgodzę się z tobą, że akurat za Ibrahimovicia to przepłacili w chooy jak i tak Eto był o niebo lepszy

#BARCA

Crayon
04-08-2011, 21:33
Bo Barca to takie niepozorne chłopki, ale wydają dziesiątki milionów na pionów z rezerwy

Kosik Czarny 2v0
04-08-2011, 21:52
Moja Ranga Na 4um mówi Wszystko.

Hala Madrid! Od zawsze na zawsze ;]

Splaxor
04-08-2011, 22:32
Kibicuje Realowi od 11 lat, ale wiem, że Barca teraz jest o wiele lepsza. Co więcej powiedzieć. Chłopcy mają na prawdę super skład, ale wolałem patrzeć w akcji na Ronaldinho niż Messiego.

Old Shidishi
04-08-2011, 22:38

Co to jest Chivas??

cRTWJJtfqgI

Czym Ty sie jarasz ziomus ? :) Tym ze Barca grala polowa juniorow ? Tym ze to mecz sparingowy ? :) Zobaczymy za tydz jak wroca wszyscy zawodnicy do gry na Superpuchar :)

@Krulowiec

For you ; *

http://www.youtube.com/watch?v=c8rB5_T232c

Sciex
04-08-2011, 22:43
Oczywiscie ze Barca! Zawsze bylem za Barca i tak zostanie :) <ciach> marnych biedakow z Realu :*

Karpek II
04-08-2011, 23:11
Daremnego Ville? 18 bramek w pierwszym sezonie w Barcelonie to według ciebie mało? Real wydał w ciągu ostatnich trzech sezonów dziesiątki mln, kupili Ronaldo i co z tego mają? Jeden śmieszny Puchar Hiszpanii. x D!
Mam nieziemską beke czytając każdą twoją wypowiedź na temat Barcelony zakompleksiony pustaku. xd

Co to jest Chivas??

cRTWJJtfqgI
"Co to jest Chivas"? Widać, jaki jestes ograniczony skoro nie znasz tego klubu. : / Może ja powinienem zapytać kto to jest Alcorcon? Pozdrawiam.

"Nie ważne jakie wyniki są w sparingach - ważne że w słabiutkiej lidze hiszpańskiej znowu będziemy mistrzami"

Bo Barca to takie niepozorne chłopki, ale wydają dziesiątki milionów na pionów z rezerwy
Twój kompleks po ostatnim finale LM zwiekszył sie 2x, co? Płakałeś po meczu? : /

@Old Shidishi
Dla ciebie
http://youtu.be/yEv7j1oSPSg
Jak grali ten sztuczny mecz to twoich starych jeszcze na świecie nie było. : /
Dawaj dalej wyniki z przeszłości (http://demotywatory.pl/466437/Niech-znikna-ci-co-sie-przeszloscia-szczyca), bo obecnie nie masz nic do pokazania. : /

#down
Przed manitą też byłeś taki pewy zwycięstwa Realu? Uważaj, bo znowu będziesz musiał dawać filmiki sprzed 70 lat. : /
Kilkadziesiąt lat wcześniej LM to były całkiem inne rozgrywki, było 10x łatwiej ją zdobyć, ale co ja ci bede tłumaczył skoro za twojej kariery kibica Real zdobył tylko Puchar Hiszpanii? : / Co do mistrzostw Hiszpanii, to gdyby nie Franco, mielibyście pół pucharów mniej. : [

Xiraz
05-08-2011, 08:30
14 i 17 mogę mieć więcej :)
Jak mam się nie szczycić przeszłością to mam zapomnieć o 31-krotnym mistrzostwie Hiszpanii i 9-krotnym zwycięstwie w LM?

Krulowiec
05-08-2011, 11:18
# Karpek II

Byłem przekonany, że napiszesz o 'marnym pucharze Hiszpanii '.
Gdyby barcelona go wygrała waliłbyś konia mordą bo kolejne trofeum, ale, że wygrał real to ***** trzeba napisać i może ktoś uzna to za fajne :\

# Old Shidishi

Czym się jarasz, tym, że real grał pierwszy sezon nowym składem ? :confused:
Poza tym, pewnie gdyby nie ten filmik tutaj, to byś nie wiedział o takim meczu, więc o czym my tu 'dyskutujemy'

bydle_
05-08-2011, 11:40
@Old Shidishi
Dla ciebie
http://youtu.be/yEv7j1oSPSg

boze co za idiota, no kurva debil.
jara cie zwyciestwo 11-1 z roku 1942/43?! Dali ci przykład 5-0 z poprzedniego sezonu, a ty wyskakujesz z 42 rokiem, gdzie ledwo widac jak grają na nagraniu. hahaha no debil i tyle

Karpek II
05-08-2011, 11:49
Byłem przekonany, że napiszesz o 'marnym pucharze Hiszpanii '.
Gdyby barcelona go wygrała waliłbyś konia mordą bo kolejne trofeum, ale, że wygrał real to ***** trzeba napisać i może ktoś uzna to za fajne :\
Chodziło mi o to, że wydaliście w ciągu 3 lat tyle kasy na gwiazdki, a wygraliście, tak: JEDEN MARNY PUCHAR HISZPANII.

Beka, bo Real co roku ma nowy skład XD! I zawsze się tłumaczycie tym, że "zespół jest jeszcze nie zgrany" - beka x2.

Xiraz
05-08-2011, 12:15
@bydle A gówno mnie to obchodzi z kiedy to jest. 11-1 i chuj

__________________________________________________ _________________

A może Real nie grał nowym składem?
Zobaczymy ten sezon jak ekipa jest już zgrana i macie wpierdol Huehue
I nurkujcie sobie z tymi delfinami, a nie na stadionie.

Orson_Pall
05-08-2011, 13:00
Barcelonie kibicuje 6 lat z kawałkiem i powiem Wam tyle- ładniejszy football gra Barcelona, i jak ktos tego nie widzi, to nie ma pojecia o tym sporcie. Kazdy, kto gra w pilke nozna, powie Wam, ze zagrana, ktore stosuje real sa uwazane powszechnie za chamskie. Podobno pilka nozna to piekny sport, a real tego absolutnie nie pokazuje. Wiekszosc pilkarzy realu lubilem, jak byli w innych klubach, i pokazywali sie tam jako indywidualnosci- teraz, zlepek tych 'indywidualnosci', to poprostu przepchana talentem ekipa, w ktorej nikt nie moze sie pokazac, bo drugi go gasi.

Miodzik
05-08-2011, 13:00
Oczywiście że Real <3! Barcelona ssie tyle do powiedzenia :)

White Nygas
05-08-2011, 13:05
Hahhahaha barca w dupe 4:1 z zespołem o którym pierwszys raz słysze (JOKE!)

Hala Madrit.

Old Shidishi
05-08-2011, 14:43
#

Poza tym, pewnie gdyby nie ten filmik tutaj, to byś nie wiedział o takim meczu, więc o czym my tu 'dyskutujemy'

Chyba Ci mózg przegrzało 16 latku :) Skąd Ty niby mozesz co kolwiek o mnie wiedziec o to czy jak interesuje się ? He ? Za pewne Ty jestes wielkim "HALA MADRIT!!!111" od czasów gdy do realu doszly te pierdolne gwiazdeczki :) Wiec morda sezonowiec :)

Splaxor
05-08-2011, 14:53
Widzę, że nie potraficie "rozmawiać" na poziomie. Zamykam temat.