Zaloguj się

View Full Version : Andrzej Lepper nie ?yje!

Cinasek
05-08-2011, 17:54
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/lider-samoobrony-andrzej-lepper-nie-zyje-mial-57-l,1,4814363,wiadomosc.html

Google
05-08-2011, 18:43
Andrzej Lepper - has left the party. Jaki był taki był, będzie mi go brakowało, nigdy mu nie miałem nic do zarzucenia.

PS, czy prostytutkę da się zgwałcić?

_woto_
05-08-2011, 18:57
Podobno sie powiesil, tak?
r.i.p ciekawe ile osob to da na fejsa

Vexvv
05-08-2011, 19:07
Wlasnie sobie przekrecilem na TVN i patrze o lepperze trabia

Ctigrand
05-08-2011, 19:12
puk puk!

przybędzie nowych kawałów o Lepperze oj przybędzie...

ps. mam to w dupie ,kim on właściwie był? jakiś nołnejm

Ryśku xD
05-08-2011, 19:18
Słyszałem nie dawno w radiu , szkoda go bo miał charyzmę .

Sfera
05-08-2011, 19:20
Szkoda on był spoko koleś

unk
05-08-2011, 19:45
przybędzie nowych kawałów o Lepperze oj przybędzie...

ps. mam to w dupie ,kim on właściwie był? jakiś nołnejm

kim on własciwie byl ? jestes ograniczony maxymalnie, zreszta co sie dziwic ahahah September 19, 1995 (15) , jestes usprawiedliwony z niewiedzy

@topic
nie lubialem go ale nie zycze mu "chuja w dupe" jak poprzednik bo mam szacunek do zmarlych

ps: nagle wszyscy fanatycy leppera

Zimer
05-08-2011, 19:54
Ale idiotyzm, jak ja kocham te media i polityków.
- Za życia "idiota, złodziej, gwałciciel etc"
- Po śmierci "złoty człowiek, wzór, nie zapomnimy o nim"

Powiesił się trudno, szkoda, ale jego sprawa, nie ma co płakać.

Mów mi królu
05-08-2011, 20:02
Jak myslicie, że sam sie powiessił to żal mi was.
Lepper był jednym z najnormalniejszych polityków.

Benn
05-08-2011, 20:21
Lubiłem go. Nie wiem jak wy możecie żartować, z tego, że się powiesił, nawet jeżeli go nie znacie/nie lubicie to szacunek się należy....

Axelo .
05-08-2011, 21:06
Chłop nie bał się mowić co myśli, szacunek dla niego.

SoniQ
05-08-2011, 21:25
podpisuje sie pod byout'em.

był taki jaki był ale szacunek dla zmarłych trzeba mieć.

elton.

Orson_Pall
05-08-2011, 21:33
było 100 lat temu na sadisticu...

@topic: szacunek jak dla kazdego zmarlego czlowieka;

SedaN*
05-08-2011, 22:49
Hmm.. Był to wyjątkowy polityk, nie bał się mówić prawdy. Nic do niego nie miałem, szkoda, że nie będzie go już w gronie polityków.

TuK!
05-08-2011, 22:50
Lubiłem go, spoko gość.
Będę go pamiętać zawsze. :]

Karpek II
05-08-2011, 23:24
Nic do niego nie miałem, jak zobaczyłem wiadomość na wp "Andrzej Lepper nie żyje", to pomyślałem, że ktoś sobie jaja znowu robi, ale niestety... ;c

Wcześniejszego posta usuneli to pisze jeszcze raz. ;s

Crote
05-08-2011, 23:45
szczerze to mam wyjebane, codziennie umiera/ginie ogrom ludzi i nikt tak tego nie przezywa publicznie, bo nie sa znani, a jak zginie 'slawniejsza' osoba to sensacja na pare tygodni, 'powiesil sie' - pech, beka elo

Tricolore
05-08-2011, 23:54
Tak kończą frajerzy
z Magika to się nabijają i warnów nie mają...
nie lubilem i nie lubie tego typa

deeL `
06-08-2011, 01:41
Szacunek dla Leppera, tak jak powiedziało już kilka osób, nie bał się wypowiadać prawdy ;/

Miałem okazję uścisnąć jego dłoń ..

N-series
06-08-2011, 02:50
no powiesil sie, nic do niego nie miałem , nie siedze w polityce , ale smieszne jest to , zreszta jak zwykle tera media go pokazuja jaki to był wzór do naśladowania i tak jak z kaczką po tym smoleńsku , za zycia go jechali a teraz jaki to wspaniałomyślny był

Splaxor
06-08-2011, 15:03
Fakt, że jako polityk był troszkę dziwny, ale mimo wszystko czasami miałem wrażenie, że próbuje coś zmienić. Nasze dzieci będą się uczyć na lekcjach historii i wosu o czerwono - białych krawatach Samoobrony.
Szkoda faceta, ale sam wybrał swoją drogę...

Poiwo
06-08-2011, 15:13
Kasę miał i się powiesił
mam wyje%%%% jednego mniej to był złodziej i tyle praktycznie jak wszyscy w Polityce
on by sprzedał Polske!

kiedyś każdy chciał aby umarł odszedł z polityki a teraz jak się powiesił sam to nagle wszyscy mu współczują mi go nie żal ; d

takich więcej powinno zginąć Tusk miedzy innymi

taki cwaniak był że powstanie elektrownia atomowa w Polsce

Vexvv
06-08-2011, 16:40
Moja mama nie jest na tyle popierdolona żeby się wieszać "pajacu"

Stanie się to samo co z kaczyńskim , za życia wyśmiewany po śmierci stanie się wielkim polakiem , patriotą , bohaterem narodowym . Każdy z was miał na niego wyjebane a teraz będzie "dobry polityk " etc.

http://monitorpolski.wordpress.com/2011/08/06/pamieci-wielkiego-polaka-andrzeja-leppera/

Tricolore
06-08-2011, 19:38
Kasę miał i się powiesił
mam wyje%%%% jednego mniej to był złodziej i tyle praktycznie jak wszyscy w Polityce
on by sprzedał Polske!

kiedyś każdy chciał aby umarł odszedł z polityki a teraz jak się powiesił sam to nagle wszyscy mu współczują mi go nie żal ; d

takich więcej powinno zginąć Tusk miedzy innymi

taki cwaniak był że powstanie elektrownia atomowa w Polsce

JA PIE*DOLE CO TY PIEPSZYSZ ZA PRZEPROSZENIEM ;OOOOO
On się powiesił dlatego ,że miał długi,partia się rozpada praktycznie już zero poparcia, kłopoty rodzinne i inne sprawy... psychika mu wysiadła dlatego się zabił. Jak masz pier*olić takie farmazony to w ogóle nie pisz. Widać ,że w dupie byłeś gówno widziałeś.

unk
06-08-2011, 22:09
Moja mama nie jest na tyle popierdolona żeby się wieszać "pajacu"
musze ci niestety albo stety napisać ze samobojstwo nie jest wyznacznikiem "POPIERDOLENIA", czlowieku jest wiele sytuacji przy ktorych odpadasz proste nie ma czegos takiego jak "silna wola" bo kazdy na swoj sposob cierpi, wyobraz sobie taka sytuacje: twoja matka zostałaby zgwalcona, opublikowanoby oczerniające zdjecia/filmy w internecie (reklama była by na taką skalę jak facebook), jej syn(czyli np. ty) nie przeszedl do następnej klasy bądź poszedl do więzienia za jakikolwiek incydent, jej mąż by ją bił (przyjmijmy ze jest pijakiem), brak jej pieniedzy zeby wyzywic rodzine najprawdopodobniej popełniłaby samobojstwo bo nie dalaby rady wszystkiego ogarnac, chociaz nawet jakby sam mąż ją bił to wiadomo ze jest szansa na samobojstwo i nie pomoze tu zadna policja bo niestety w Polsce pijak = chory i to rodziny wina że nie przekonali go do odwyku.
masz swoje śmieszne 18 lat i dalej jestes szczeniakiem, pora dojrzec

PS. nie napisalem tego bo lubie leppera bo jest mi to obojetne ale irytuja mnie gowniarskie wypowiedzi

Niuchacz
06-08-2011, 23:48
Dziwi mnie to bardzo, bo zawsze myślałem, że jest lajtowy i ma na wszystko wyjebane, myliłem sie

Huskar
06-08-2011, 23:56
Szkoda mi go trochę , ogólnie bardzo pozytywnym człowiekiem był za życia i cały czas wokół niego się coś działo. Osobiście sądziłem ,że Lepper na wszystko kładzie lache i tyle , nie wiem dlaczego mu odbiło i targnął się na życie... A media po raz kolejny robią to samo , po śmierci zaczynają propsować osobę ,która była hejtowana przez całą swoją karierę polityczną...

Zarexoholik?
06-08-2011, 23:57
Trzeba mieć bardzo słabą psychikę żeby popełnić samobójstwo. Jeśli zabił się sam to myślenie nie było jego najmocniejszą stroną.

Juxxifi
07-08-2011, 21:32
Szkoda jak każdego człowieka. Jak dla mnie był najmniej złodziejowaty z całej tej bandy :D

Ja proponuję zamknąć i nie drążyć tematu polityki na tibijskim forum, bo zaraz "detektywi" się będą spierać dlaczego się zabił.

Turok Rookslayer
07-08-2011, 21:43
Dobry był z niego ziomek

Drunkusik v.2
07-08-2011, 21:52
Co mnie to obchodzi.. zabil sie na wlasne rzyczenie..
Jesli nie chcial zyc to niech robi co chce... w koncu czlowiek ma wolnosc