Zaloguj się

View Full Version : Kilka pyta? w sprawie otsa, eq, expienia

tomekapo
06-08-2011, 02:05
Mam kilka pytań, niektóre odpowiedzi tylko mnie ciekawią.

1. Ile czasu trzeba byłoby poświęcić na grę, by z 3k lvla wbić 5000 grając do 20h dziennie?

2. Mając hota, p armor, 2x klapki, dsl, sca, blessed shield, sl, rots, kilkanaście dni pacc + runę w depo, 20 kcc warto kupić pandemonium amulet czy co lepiej? i co zrobić z runą pacc, 1 klapkami?

3. Czy na egipcian amulet w ogóle szukają jeszcze osób? Bo 600+ chyba sam nie stworzy amuletów?

4. Klapy + sl = yeah bunny amulet? czy tańszy jest bunny czy pandemonium? i czy jeśli go kupię, a nie robiłem questów, to będzie działał? Jedynie doładować go nie mogę?

Goatee 2.0
06-08-2011, 02:12
1. Chuj go tam wie ile czasu to zajmie.
2. Zależy jaką grasz profesją. Jeśli ED/MS to kup pandemonium amulet. Jeśli EK/RP kup jebanego. Pacc runę możesz wykorzystać, klapy sprzedaj.
3. Jest parę osób które czyszczą ten quest bodajże za 3sc od osoby.
4. Tańszy jest pandemonium, ok 45kcc. Jebany natomiast 50kcc. Jeśli nie masz zrobionego questa amulety normalnie działają. Nie możesz ich tylko doładować.

tomekapo
06-08-2011, 02:16
Przy zamienianiu amuletów w perfect amulet muszą mieć one równo po 25 użyć czy minimum po 25? Gram knightem i tak się zastanawiałem nad pandemonium amulet, nie na bunny, ale zobaczę jeszcze.

Turok Rookslayer
06-08-2011, 08:02
Zrób sobie perfecta xd Musisz mnieć równo 25 use.

Azielu$
06-08-2011, 08:54
1. Ile czasu trzeba byłoby poświęcić na grę, by z 3k lvla wbić 5000 grając do 20h dziennie?

3k lvl - 1,5-2h/lvl na wardach. Przy 4k myślę, że lvl wbijałoby się tam ok. 6-7h, a na 4,5k wbijałbyś 1 lvl siedząc 20h. Prędzej wylądowałbyś w zakładzie psychiatrycznym, ale ok.

tomekapo
06-08-2011, 14:24
Co myślicie o czymś takim, warto? Spróbować jakoś znaleźć kogoś kto wyczyści egipcian amulet i klapy z sl przerobić na bunny amulet, mając 30kcc dozbierać do 50, kupić 2 p armory i potem albo zbierać dalej, albo sprzedać pacc runę, dokupić resztę amuletów, zrobić perfecta i zostawić go dla siebie nie sprzedawać? Wtedy miałbym hota, p armor, klapy, perfect amulet i zbierałbym na bh, z sca i tak rzadko walę, to m axe chyba się nie opłaca.

Goatee 2.0
06-08-2011, 21:17
JUż lepiej kupić perfa niż składać go na części. Taniej Ci to wyjdzie.

Xzaz!t
06-08-2011, 22:48
Jak dla mnie to kupiłeś postać, jeżeli masz 3k... I nie masz pojęcia o graniu na tym OTS :confused: (ale to moje zdanie).

Nie mam pojęcia. Ale jeżeli masz zamiar grać 20h dziennie to życzę powodzenia :o

2. Mając hota, p armor, 2x klapki, dsl, sca, blessed shield, sl, rots, kilkanaście dni pacc + runę w depo, 20 kcc warto kupić pandemonium amulet czy co lepiej? i co zrobić z runą pacc, 1 klapkami?

Jeżeli jest to rp/ek kup sobie bunny amulet albo zrób w zamian za klapki.

3. Czy na egipcian amulet w ogóle szukają jeszcze osób? Bo 600+ chyba sam nie stworzy amuletów?

Szukają ekipy a najczęściej ED :).

4. Klapy + sl = yeah bunny amulet? czy tańszy jest bunny czy pandemonium? i czy jeśli go kupię, a nie robiłem questów, to będzie działał? Jedynie doładować go nie mogę?

Tak nie możesz go stworzyć... Ceny amuletu są podobne.

Viseq
07-08-2011, 01:54
Jak dla mnie to kupiłeś postać, jeżeli masz 3k... I nie masz pojęcia o graniu na tym OTS :confused: (ale to moje zdanie).

Nie mam pojęcia. Ale jeżeli masz zamiar grać 20h dziennie to życzę powodzenia :o

a jak dla mnie to jestes <ciach>, bo on nigdzie nie napisał, że kupił postać tylko pyta się przykładowo <ciach>.

sprzedaj pacc rune, klapki i kup bh i yebanego, na egipciana poszukaj w dziale 'questy' tam czasem zbieraja sie ekipy wtedy bd mogl doladowywac yb amulet:))