Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Czego oczekujesz po update?

tomekapo
06-08-2011, 02:31
Sondy przeniesione zostały do tego działu, więc tu pytam. Ja na respy dla lvli 550-670, bo te kingi do znudzenia już. @edit nie zdążyłem sondy zrobić, 5 min ;|

Turok Rookslayer
06-08-2011, 08:04
Oczekuje na nowe questy, respy kingów oraz quennów.

Azielu$
06-08-2011, 08:48
Na pewno respów dla h lvl'i - 2,5k+. Przydałyby się nowe respy fw, glacków, perfectorów, pathfinderów. Mam nadzieje, że nie będzie nowego respa wardów tylko zrobią coś nowego, mocniejszego. Może jakieś lepsze respy nowych elfów, bo te, które widać idąc przez canion, są trochę małe. Myślę, że respów dla graczy poniżej 1k jest wystarczająco dużo. ;s No i oczywiście questów. ;d

Kaziu Extreme
06-08-2011, 10:10
Oczekuje potwora podobnego do wardow bijacy max 25k dajacy 3kk expa za wejscie sie placi UWem tak jak na apo dobule i master atom na vol. Zjedziecie mnie ale dla mnie uw powinno byc malo i powinno byc drogie:]. Licze na duze ciekawe respy elfow i byc moze innych nowych potworow wiekszy resp jedynie orszow gdzies na ank cos na styl cod 0 kingow i queenow bo tego jest masa no i tak jak Aziel questow.

Karpek II
06-08-2011, 11:41
Przede wszystkim nowych respów (nowych potworów) dla najwyższych leveli.

sPoxter
06-08-2011, 11:48
Hmm...
Czego oczekuje?
Nowym respów typu Kingi (albo coś wymyślić aby nie expiło się tak nudno na kingach COD 500/700)
Oczywiście jakiegoś nowego super trudnego Questa, z jakimś całkiem dobrym rarem.
Co do potworów napewno nie dodawać więcej expów z wardami, można dodać Pathy, Doubble, kilka respów z Fw.
I chciałbym aby zakończył się temat uw.. że jest takie i takie ;o

Franco de la Pucio
06-08-2011, 12:09
Porządnego questu do 1k lvla.

Domcio Old
06-08-2011, 12:34
ja bym chcial jakiegos nowego questa :) tak do 1k lvl :):)

Ryśku xD
06-08-2011, 13:08
Na pewno więcej respów , na mainie i jakaś może nowość na rooku ;p

Mr Fsza
06-08-2011, 13:13
Jakieś nowe questy nowe misje wycinanie skórek na roku ; ]
jakieś nowe bosy xD

Majdzik
06-08-2011, 13:47
ja oczekuje oczywiscie nowych questow respowisk takich potworow jak pthy wardy glacki perfe~ queeny i tp dodanie jakis nowszych potworkow dla wiekszych lvli

mogl by wejsc armor jakis nowy cos w stylu shaman skirt tak zeby dawal troche i stylistycznie sie komponowal z ubiorem ;] to na tyle

i popieram pomysl tego up z tym ze jakies respowiska co sie placi uw tak jak z tym na vol tez mysle ze uw powinno byc malo i powinna byc to bardzo cenna bron ;]

Evolion
06-08-2011, 13:57
Podobnie.
Jeżeli chodzi o Rookgard to exp dla hlvli jest w miarę różnorodny (skelety/ib/w ostateczności darki). Niższe lvle też mają kilka ciekawych możliwości wbijania poziomów. Z tym jest OK! :)

Jednak przydałby się jakiś nowy BARDZO silny boss. Bo jeśli w tej chwili Dark Princess ogarniają 2-3 osoby (nie wiem jak Fsza, możliwe, że solo) to myślę, że nowy mob byłby całkiem na miejscu.

W tej chwili quest na dsm&sl oraz ANNI II to "najtrudniejsze" Questy (200 lvl). Nie liczę "questów" na Explo od 250 lvla (w ogole po co to xd) i misji u Stuarda na p key. Kontynuując moją myśl. Przydałby się jakiś Quest od 400/500 może i 600 lvla :D Byłaby motywacja do expienia xD.

Ostatnia rzecz to ewentualnie poprawienie Demon Helmetu. Hota jest równorzędną nagrodą z Fanfarą, którą trzeba oddać do npc. żeby móc w ogole myśleć o zgarnięciu dh. Pomijając ubicie 666 Demon Rookerów, oraz wydanie kilku -nastu/dziesięciu sc na pionki jest on GORSZY od hota. Śmiech. Może być, jak to ujął Tygrys:"Im mniej osób go weźmie, tym będzie to większy Rar". Ale po to został dodany? Rar, który jest na tyle "do dupy", że nikt go nie chce brać...

To chyba tyle.
:D

Smoczek
06-08-2011, 15:17
oczekuje ze kiedykolwiek nastapi :>

Pit
06-08-2011, 15:58
Wystąpienia bugów bo może będzie exp 10 w nagrodę

Soi
06-08-2011, 16:28
Oczekuje, mega trudnego questa na myslenie, 5-6 wersji zeby kazdy mial inne zadania, zeby przez pierwszy miech-dwa nie bylo spoilerow.
Quest SOLO, brak roomow gdzie wchodzi 5 osob, zeby nie bylo "czyszczenia". Kazdy kto chce wykonac musi sie wykazac inteligencja+umiejetnosciami gry.