PDA

View Full Version : Popkiller M?ode Wilki "Na Front" (prod. O.S.T.R.)

Belfus Adri
06-08-2011, 03:27
Uu1nyHBXU3U&feature=player_embedded
:)

Google
06-08-2011, 07:34
Zajebiście im to wyszło, BONSON!

Okey
06-08-2011, 09:32
Jaram się! Niektórych bym usunął ale całokształt wyszedł zajebiście!

n a j o m i .
06-08-2011, 11:20
Jaram się! Niektórych bym usunęła, ale całokształt wyszedł zajebiście! [2] xd

i love it. <3

Ryśku xD
06-08-2011, 13:10
Bardzo fajny kawałek , przemawia do mnie :rolleyes:

Bzdonc'
06-08-2011, 13:32
bit <3333333
Wszyscy pojechali zajebiscie prócz śliwy :)

@down
rekord wlasnie najlepiej ! ;o

Teza
06-08-2011, 23:06
Bez shota, kaita, sliwy i rekorda byłoby gicior. :3

Jaranko.

Zarexoholik?
07-08-2011, 00:10
BONSON!

+ Gedz + Tusz Na Rękach + Rekord

Świetne!

Google
07-08-2011, 03:07
#Topic
A odnosząc się do całokształtu to nie ma jakiegoś mega rozpierdolu, oczekiwałem więcej, ale czego się tu spodziewać - tak jak napisał Gedz : 'Taki sobie kawałek, przyjechali, pogadali, wypili po piwie, nagrali i każdy w swoją stronę'. Jak czymś takim mają kogoś do siebie przekonać? Chciałbym, żeby każdy z tych raperów napisał najepsze wersy, jakie potrafi, będące esencją jego stylu, jego wizytówką i wrzucił je na bit, tak żeby każdy po tej zwrotce pamiętał jego ksywę. Niestety podejście czysto piknikowe, a zatem taki sam efekt. Trudno się w ogóle wraca do tego tracka, bo po co, skoro każdy zrobił to na pół gwizdka.

Jak można się jarać Rekordem? Marna kopia Waldemara Kasty, jak wszedł w bit to momentalnie wybuchnąłem śmiechem.
Śliwa to w ogóle maksymalny wack, gdyby nie te kolabo to nigdy bym o nim nie usłyszał, brzmi jak Hans z 52 Dębiec, beka.

Śliwa, a Hans. Ty jednak masz uszy w dupie.
A Ty jednak masz chyba choya w dupie jeżeli nie słyszysz podobieństwa pomiędzy Hansem a Śliwą wielki znawco, chociaż można się pokusić ze stwierdzeniem, że Śliwa brzmi jak w dawnych latach Peja - teraz też mi zarzucisz, że mam uszy w dupie? PEJA DOBRZE POJECHAŁ JAKOŚ MŁODZIEJ WYGLĄDA WIDAĆ ŻE WAKACJE MU SŁUŻĄ.

Teza
07-08-2011, 08:20
Jak można się jarać Rekordem? Marna kopia Waldemara Kasty, jak wszedł w bit to momentalnie wybuchnąłem śmiechem.
Śliwa to w ogóle maksymalny wack, gdyby nie te kolabo to nigdy bym o nim nie usłyszał, brzmi jak Hans z 52 Dębiec, beka.

Śliwa, a Hans. Ty jednak masz uszy w dupie.