Zaloguj się

View Full Version : MAm jeszcze 3 pytania w sprawie amuletów

tomekapo
07-08-2011, 18:00
Jak można, to połączcie te tematy. Czy jeśli kupię od kogoś bunny amulet np. 40 użyć nie mając zrobionego egipcian amulet, jedynie hi/misja/tak u Salima, ae to nic nie znaczy, to 1. na pewno nic mi nie wypadnie bez względu na to czy amulet prześle na noob chara czy dla siebie? 2. czy może mi go ktoś zaufany podładować? 3. najważniejsze: czy będę mógł go kiedyś użyć do perfecta i np. paść tyle razy, by było 25 użyć nie mniej nie więcej, czy samemu będę musiał stworzyć bunny amulet 25x?

Maciejas
07-08-2011, 18:07
1. Nie wypadnie nic na zadnym innym charze.
2. Tak może
3. Bedziesz mógł zredukowac do 25x i zrobić sobie perfecta

tomekapo
07-08-2011, 20:15
Tak dla większej pewności co do 3 pytania, to nawet kupionego bunny amulet będę mógł użyć do perfecta bez potrzeby tworzenia tego amuletu samemu? Jak tak to mi pasuje, bo myślałem, że aby zrobić perfect nie wolno kupić od kogoś tylko samemu trzeba stworzyć.

Franco de la Pucio
07-08-2011, 20:34
Tak dla większej pewności co do 3 pytania, to nawet kupionego bunny amulet będę mógł użyć do perfecta bez potrzeby tworzenia tego amuletu samemu?.

Tak. .

tomekapo
07-08-2011, 20:39
Mam hota, p armor, klapy i 75kcc, sprzedam pacc rune, to będzie MOŻE około 100. Czy naprawdę warto tyle kasy na perfect amulet wydać nie mając zrobionego egipcian, więc w razie czego nie doładuje, czy może lepiej co innego kupić? Zależy mi głównie na czymś co daje efekty w expieniu. Pandemonium amulet też by się przydał, ale radziliście brać bunny;/ ek 650+ @edit jeśli już mialbym kupić perfect, to nie parę użyć, tylko tak z 50-60 to minimum

Jarken
07-08-2011, 21:32
@UP
Pamiętaj, że Perferct Amulet można doładować tylko oddając Brooches Salimowi, oczywiście ze zrobionym questem Egipcian Amulet. Jeśli nie masz questu, musisz mieć bardzo zaufaną osobę żeby Ci go wtedy doładowała, i sporo kasy. Dla mnie jest to nie opłacalne.
Sam korzystam na 850 ek z Jebanego i super sie expi, kaptur i klapy...bajka..
Ms/Ed = Pandemonium
Ek/Rp = Jebany

tomekapo
07-08-2011, 22:11
Może sprzedam rune pacc i troche loota, będzie może 110kcc. Kupię wtedy bunny amulet, sprzedam hota i kupię kaptur, może tak? Chociaż wolę najpierw lvle bić, bo co mi z pk na takim lvl, nie wiem jak lepiej.

Jarken
07-08-2011, 22:29
Chłopie.. kup pacca smsem, sprzedaj rune , zostaw hota, kup klapy pande i macke, i jak starczy kasy to jebany amulet i masz zajebiste eq. Nad czym sie zastanawiac?

tomekapo
07-08-2011, 22:39
Szkoda kasy na m axe, co to daje ;/ prawie sca, może na kingach jeszcze, ale potem flubbery, one znikają, czyli kupię bunny amulet i za resztę może bh? albo jak się poszczęści to jednak perfecta dużo użyć, rzadko padam, nawet z 50x powinno mi na długo starczyć, w międzyczasie egipcian zrobię. Tak grając broszka wyda się tania.
@edit zrobię chyba tak: bo klapy, p armor i hota mam, rune pacc zostawie sobie, ale kupię bunny amulet i zostanie jakieś 25-30 kcc, chociaż trochę szkoda i tak ;/ bo mógłbym od razu perfecta, ale tylko przy dobrej ofercie.

Goatee 2.0
08-08-2011, 00:18
Żeś się napalił na tego perfecta... Jeśli tak bardzo chcesz to go kup, chociaż na Twoim lvlu jest to nie opłacalne. Doradzamy Ci od paru dni co masz zrobić, a Ty dalej nie wiesz co masz poczynać. Zachowujesz się gorzej niż kobieta z okresem....