Master Maniek
09-08-2011, 18:46
Witam. Kupiłem sobie ostatnio kompa z karta graficzną GeForce GT 430 1 Gb. Producent zapewniał że bez problemu można na niej grać w najnowsze gry typu cod black ops, Crysis 2 itp. Lecz na innych forach pisze że ta karta nie jest zbytnio do gier przeznaczona. Może ktoś z was posiada tą karte i się wypowie ponieważ ten komputer był przeznaczony z myślą do gier :confused::confused::confused:
'Oxidosis'
09-08-2011, 18:57
Karta jak karta, nie wiem, czego spodziewałeś się po grafice za 200 zł ~~. Mój brat ją ma, ja sam posiadam gt 520 ( jeżeli chodzi o wydajność, bardzo podobna ) Fifa 11 chodzi płynnie na full detalach, LoL też raczej bez problemu, a gadaniem na forach bym się nie przejmował, bo z doświadczenia wiem, że piszą tam ludzie, którzy po prostu mają dużo większe wymagania. CoD black ops pójdzie Ci na full detalach bez problemu, nie wiem jak z Crysis 2. A więc powtarzam - nie przejmuj się tym co piszą na forach, bo oni po prostu w tym siedzą i śledzą na bierząco i patrząc na dzisiejszą technologie, taka karta graficzna jest naprawdę przeciętna. Ale uwierz mi na słowo, że komputery kupowane jeszcze kilka lat temu mogły pomarzyć o takiej wydajności, jaką Ty masz w tej karcie : D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.