View Full Version : Moja Propozycja.
Mam taką propozycję, żeby wprowadzić coś takiego jak taki system, który pokazuje nam max hity, które możemy sprawdzić na potworach i ludziach, myślę, że przyda się coś takiego i będzie wprowadzone, no cóż zobaczymy co pokaże ankieta. (nie pamiętam jak to się nazywało właśnie, zapomniałem), a nawet gdyby Mortiis będzie wiedział o co chodzi.
Również chciałbym dodać, żeby max hity można sprawdzić tylko i wyłącznie na trainerach, ponieważ wiadomo iż potwory mają różnego DEF. A wystarczy poprawić DEF trainerów i wgrać kod na MAX HITY i powinno być idealnie jak w marzeniach. Głosować w ankiecie.
Pamiętaj !
To jest tylko moja propozycja, która jest uważana za dobrą i nie zamierzam zauważyć tu jakichkolwiek wulgaryzmów lub wyzwisku do autora tematu (czyli do mnie).
jest mi to obojętne ale można wprowadzić.
Tak.
Zarexoholik?
09-08-2011, 20:42
Od tego masz kalkulatory na stronie by sprawdzić max hit w moba, a w człowieka jak sprawdzisz? Przecież to zależy od eq jakie masz na sobie i od tego jakie eq ma twój przeciwnik.
NIE.
Od tego masz kalkulatory na stronie by sprawdzić max hit w moba, a w człowieka jak sprawdzisz? Przecież to zależy od eq jakie masz na sobie i od tego jakie eq ma twój przeciwnik.
NIE.
Ten kalkulator nie jest dokładny, bo kiedyś sprawdzałem, ogólnie to nie dawno.
Również zależy od itemów, właśnie dlatego ta propozycja jest zamieszczona, choćby można zrobić, żeby tylko i wyłącznie na trainerach działała. :)
Lethornek
09-08-2011, 22:10
Można poprostu poprawić błędy kalkulatora ( o ile takie są )
Do tego można dodać w kalkulatorze uderzenia w przeciwnika i jakie ma eq ;D
ofc. na tak ;]
Można poprostu poprawić błędy kalkulatora ( o ile takie są )
Do tego można dodać w kalkulatorze uderzenia w przeciwnika i jakie ma eq ;D
ofc. na tak ;]
Ja to wolałbym sprawdzić w grze niż na stronie, ponieważ na stronę nie każdemu się chcę wchodzić specjalnie, by sprawdzić kalkulator. A w grze zobaczysz na 100% prawidłowe hity, a na stronie może się wykazać zupełnie co innego. :)
Wybacz, ale wtedy trzeba byłoby robić kalkulator i każdego potworka dodać, ponieważ każdy potworek ma innego defa. Wiadomo, że największe hity wchodza w trainery, ponieważ mają bardzo małego defa (jeżeli w ogóle mają).
Troszkę sporo roboty, a do tego na pewno byłyby jakieś błędy w działaniu etc. więc jestem na nie.
@down
Napisałeś, ale kiedy ja się wypowiadałem to wzmianki o tym nie było.
Wybacz, ale wtedy trzeba byłoby robić kalkulator i każdego potworka dodać, ponieważ każdy potworek ma innego defa. Wiadomo, że największe hity wchodza w trainery, ponieważ mają bardzo małego defa (jeżeli w ogóle mają).
Troszkę sporo roboty, a do tego na pewno byłyby jakieś błędy w działaniu etc. więc jestem na nie.
No tak, ale już pisałem, że można to wprowadzić coś takiego, żeby tylko i wyłącznie na trainerach sprawdzać max hity.
Sasha Rookslayer
10-08-2011, 00:42
Pomysł mógłby wejśc w gre.
Ale na moje to jest za dużo Kombinowania i Administacja tego nie Wprowadzi ; /
Tak.
Raiden <3
10-08-2011, 00:56
Zapomniałeś o jednym bardzo ważnym szczególe... ;>
A konkretniej o tym że ms/ed nie mogą wejść do "train room'a " ;>
Bez użyteczna propozycja jestem na NIE
Niestety jak kolega up :(
Jak dla mnie zbedne, jak bijesz to mniej wiecej widzisz ile jestes w stanie uderzyc??
John Cena
10-08-2011, 09:12
Jest mi to obojętne,czy w kalkulatorze czy w trainerze tylko żeby to było jakoś bardziej poprawnie zrobione żeby te hity były mniej więcej takie same jak w potwory.
Nie trainery mają najmniejszego defa; d
po co to komu ??
wszystko zależy od skill / broni / eq
NIE
Jestem na Nie, ponieważ nie jest to potrzebne a po 2 po co mają robić takie rzeczy ?
Zapomniałeś o jednym bardzo ważnym szczególe... ;>
A konkretniej o tym że ms/ed nie mogą wejść do "train room'a " ;>
Bez użyteczna propozycja jestem na NIE
No tak zapomniałem o tym, że nie mogą, przepraszam.
TuRoczeK
10-08-2011, 17:32
W ludzi zależy od ich eq, więc odpada. Jeśli chodzi o potwory to masz na stronie odpowiedni kalkulator, który miejmy nadzieje, że na dniach zostanie poprawiony !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.