View Full Version : [Trailer] Final Destination 5
Goatee 2.0
09-08-2011, 23:25
Nieważne dokąd uciekniesz, nieważnie gdzie się schowasz... nie oszukasz śmierci. W Oszukać przeznaczenie 5 Śmierć jest jak zawsze wszechobecna. Jej moce
zostają wyzwolone, gdy przeczucie jednego człowieka ratuje grupę robotników od śmierci pod gruzami mostu wiszącego. Przeznaczeniem tych ludzi było nie przetrwać. Teraz w przerażającym wyścigu z czasem, przeklęta grupa gorączkowo próbuje odkryć sposób ucieczki przed złowrogim planem Śmierci.
http://www.traileraddict.com/trailer/final-destination-5/feature-trailer
Premiera już za 3 dni [12.08.2011]
Co sądzicie o tym filmie? Warto wybrać się do kina po czwartej części która okazała się fatalna?
Zarexoholik?
10-08-2011, 00:55
1 i 2 część najlepsze, ale i piątkę obejrzę. Jasne, że warto!
dobrze slysze w 1:47? tego w poprzednich czesciach chyba nie bylo
Azbest racja, nie było tego. Coś ciekawego może się wydarzyć w tej 5 części ; D
Uu, film będzie zapewne mega ;d Wczoraj się dowiedziałem, że wychodzi nowa część :0 Wybiorę się do kina, będzie może w 3D?
Uu, film będzie zapewne mega ;d Wczoraj się dowiedziałem, że wychodzi nowa część :0 Wybiorę się do kina, będzie może w 3D?
OGLĄDAJ DO KOŃCA LAMUSIE! To będzie w 3D tak jak 4...:<
//Devixx
Nie zauważyłem! :*
sqlterpa
11-08-2011, 21:23
Na pewno lepszy niż FD 4... czwórka to totalna porażka, myślę ze ten bedzie ciekawszy:)
nie wybiore się i tak do kina, ale kiedyś obejrze :P
Tak się składa, że dzisiaj się wybrałem na ten film i dla mnie był zajebisty dużo efektów 3D. Koniec był mocny ;), ogólnie jak ktoś ginął to "krew,głowa,ręce" i inne super rzeczy leciały w Ciebie :)
Byłem w kinie, zajebiste, efekty 3D i wszystko ;dd
Wybieram się we wtorek, trailer jest miażdżąco zajebisty, do tego efekty 3d, miazga.
Fajna 2 była i 3 a ta niewiem ale oblukam go jak bd na torentach
Franco de la Pucio
14-08-2011, 12:45
Pewnie znowu jakaś kiczowata kontynuacja. Może obejrzę.
do kina sie nie wybiore ale seria zajebista, 5 zaowiada sie niezle, obejrze jak na akademikach mi udostenia w hd :>
btw czekam na pile do haloween
Byłem, zobaczyłem i się pod jarałem :P
Fajny film "trochę" drastyczny, dziewczyny siedzące obok aż się skuliły xD
Niektóre sceny trochę przesadzone, ale jest to raczej znośne. Gimnastyczka by raczej przeżyła taki upadek :P
Zaciekawił mnie początek filmu w którym "giniemy" w taki sposób jak osoby z poprzednich filmów, a przy okazji pokazane są nazwiska aktorów.
Fajny film oby więcej takich 9,5/10 za drastyczność xD
Kamilio 2.0
16-08-2011, 08:51
Film po prostu wyjebany w kosmos! bardzo duzo efektow 3D, tak jak Vivek napisal, duzo scen drastycznych, ale po to szlo sie do kina. Film 10/10!
Każda część mi się podobała. Mam nadzieje, że piątka mnie zaskoczy i będzie ogień xd , na pewno warto obejrzeć !
Torpedonn
23-08-2011, 19:47
Film do dupy, jezeli chodzic o same efekty 3D sa dobre, jedyne co mnie zaskoczylo to zakonczenie :) po ktorym mozna wywnioskowac ze nastepnej czesci moze juz nie byc, bynajmniej takie jest moje zdanie :)
Mów mi królu
28-08-2011, 10:10
Film za bardzo fikcyjny, jedyne co mi się podobało to efekty specjalne były mega, ogólnie słaby.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.