View Full Version : Poprawi? Kalkulator.
Cześć.
Pisałem już propozycją dotyczących max hitów, ale teraz napiszę coś podobnego i innego. Moglibyście poprawić kalkulator na stronie i dodać więcej przedmiotów, ponieważ nie każdy jest w stanie zdobyć takie rzeczy, które na stronie się znajdują, lepiej przystosować więcej przedmiotów w kalkulatorze i poprawić go dokładnie, żeby można było sprawdzić jakie hity mamy minimalne i najmocniejsze i takie inne. Co o tym myślicie ?
Franco de la Pucio
10-08-2011, 11:54
Ogólnie to nie powinno być tej propozycji. Administracja sama powinna poprawić kalkulator bez przypominania graczy.
Turok Rookslayer
10-08-2011, 11:56
#up
Dobrze mówisz !
#t
Tak !
Jak najbardziej na TAK.
Ogólnie to ten kalkulator to jakieś pic na wodę... "to" wszystko co tam pisze jest zrobione na odpiero* :/.
Lethornek
10-08-2011, 12:37
Racja, administracja powinna to sama poprawić, ale mogli poprostu nie mieć na to czasu ;)
Karpek II
10-08-2011, 12:43
mogli poprostu nie mieć na to czasu
Tak jak na każdą inną rzecz.
#t
Niech zrobią ten kalkulator raz, a porządnie. :c
Racja, administracja powinna to sama poprawić, ale mogli poprostu nie mieć na to czasu ;)
Dużo rzeczy nie mają czasu poprawić, więc chociaż i to raz, a porządnie.
Jestem na tak,powinni poprawić kalkulator...
To dlaczego w ankiecie zaznaczyłeś Nie ?
Zarexoholik?
10-08-2011, 15:15
To dlaczego w ankiecie zaznaczyłeś Nie ?
W sumie to jest mi to totalnie obojętne, bo i tak nigdy z tego nie korzystam. Wolę samemu sprawdzić - w grze.
TuRoczeK
10-08-2011, 17:27
Administracja już bardzo dawno powinna to zrobić macie racje (:
Ale trochę się leniwią ...
#t
Tak.
Ten kalkulator jest nie dokładny. Wszystko pokazuje w przybliżeniu sporo różniącym się od rzeczywistości w grze. Do poprawy. Jestem na tak.
Kalkulator podaje tylko orientacyjne hity. Ja bym tego nie ruszał, niech zostanie jak jest, bo to jest jedna z mniej przydatnych rzeczy na apo.
Na moim przykładnie podaje bardzo dobre informacje, margines błędu wynosi 77.
Jedynie można dodać shamanki do kalkulatora.
yes zrobic kalkulator dokladniej okreslajacy obrazenia
auktualnic mapke na stronie apo
dodac noew potwory na stronie apo :>
no o up juz nei wspomne
Ogólnie to nie powinno być tej propozycji. Administracja sama powinna poprawić kalkulator bez przypominania graczy.
Podbijam. Ofc TAK
Tak samo z mapą apo 7.6.. Tygrys ciągle dorabia coś do domków to niech też zaktualizuje mapę, którą sam zmienia.
na kalkulatorze masz tylko rzeczy magiczne ; D nic nie dodawać dobrze jest nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.