View Full Version : Kogo zrobi? ?
Witam
Domyslam się że takich tematów było multum jednak mam ciągle wątpliwości.
Nie moge się zdecydować kim zagrać. Generalnie z nastawieniem do expienia ponieważ jestem raczej łagodną osobą i staram się unikać konfrontacji xD
Zastanawiam się nad palladynem,Sorcem bądź druidem.
Zatanawia mnie mianowicie to dlaczego tak mało osób gra sorcami ? coś z nimi nie tak ? i czym sie w grze rozni od druida którego czesciej mozna spotkac na serwerze.
z góry dziękuje za pomoc :)
Maciejas
10-08-2011, 13:36
Bo ed mozna siohac i kase trzepać :)
A ogólnie sorca nie bierz bo bedziesz żałował
Polecam druida !
Jeżeli zastanawiasz sie nad paladynem, sorcem lub druidem to polecam Ci paladyna, ponieważ łatwo się nim expi, a jeżeli dojdzie do konfrontacji to masz większe szanse niż edem lub sorcem.
Osobiście bardziej polecam Ci knighta, ale paladyn to też ciekawa profka na APO.
Fakt, że Edem możesz siohać, ale myślę, że o wiele lepiej expić i zarabiać mniej kasy niz podczas siohania, ale lvl wpada.
@down
Napisałeś, że nastawiasz się głównie na expienie, a paladynem się bardzo fajnie i co najważniejsze bezpiecznie expi. ED/MS trap = gleba :)
Po drugie styl walki knighta i palka są podobne w niektórych miejscach do zdobywiania doświadczenia. Palkiem zakładasz tarcze i stoisz w miejscu, a ekiem też się czasami biega po respie mając moby na plecach. Rzadko się ekiem stoi. Od kiedy wprowadzili UH na hocie to się biega.
mam 400 ek i totalnie mi sie rzygać chce już stylem gry knighta.
Zastanawiałem sie właśnie najbardziej na sorcem bo patrząc na czołówke czarodziejów co poniektórzy zbliżają sie do 3k lev.Pacca oczywiscie bede mial bo uważam że nie ma sensu gra bez pacca.Czekam na jeszcze jakieś opinie i dziękuje za powyższe :)
a w takim razie napiszcie mi roznice pomiedzy ed a msem ? przeciez to niemalze takie same postaci ? czy tylko to niszczy msa ze gorzej leczy sie od ed?
TuRoczeK
10-08-2011, 17:40
Jeżeli na ek chce Ci się żygać, stanowczo polecam Ci ed. Na większym lvl'u możesz dawać sio za kase i loota. A ms? Chyba tylko minimalnie bije większe hity od ed ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.