View Full Version : 600 By Sasha =]
Sasha Rookslayer
10-08-2011, 13:24
Jak widać w ten pochmurny dzień 10 Sierpnia 2011r. udało mi się wbić tak duży Poziom. Było Bardzo cięzko lecz dokonałem tego czynu.
Screen mówi sam za siebie ^^
http://i52.tinypic.com/20su23o.jpg
Pozdrowienia Dla:
*Crusader Rts
*Rosire
*Bloodrook
*Calii
*Dester
*Don Ers
*Fate
*Issan
*Iceq
*Jagielka rook
*Jones Bond
*Lady Lee
*Lady Relixii
*Mr Fsza
*Lonkey
*Mysa
*Marik Power
*Naruto kniht
*Noe
*Nixomka
*Ruberg
*Schaco
*Tarry Druid
*Tytan Macik
*Tedoo
*The Heroes Rooker
*Wsciekle Piesci Weza
*Vojska
*Zukashi
*Ziomek Rook
Oraz Pozdro Dla:
*Tygrysa
*Santano
*Mortiisa
Którzy nie chcą zrobić Upa 2/2 :( :D
Kolejnośc nie ma znaczenia, naprawde :P
Jak kogoś zapomniałem zapisać do Pozdrowien to Przepaszam :rolleyes:
Ps. Prosze bez Spinek, lecz napewno będą.... ;)
Co tu dużo mówić. Serdeczne gratulacje bo 600 lvl na rooku to miazga. Masz demon helmet jeszcze? Szczerze troszkę lipnie wygląda to eq, ale za to SS bardzo ładny.
Nie podpalaj się tak (patrz swoją postać) w dążeniu do 666 :)
widzew rts
10-08-2011, 13:30
Rządzisz Mistrzu lecisz teraz 666 i na klapy :D
600 lvl bardzo ciężko jest wyexpic skoro mają je tylko 2 osoby na roku
Wielkie GZ
Maciejas
10-08-2011, 13:32
Nie gz :)
Więcej psów o małym ilorazie inteligencji w jednym miejscu nie widziałem
Lethornek
10-08-2011, 13:40
Wielkie gratulacje !!!
Dziś poszedłeś spać przed 3:00 tylko po to aby wstać o godzinie 6:00 i expić, expić, expić ! Gratuluję zajebistych wakacji ! Nawet do 14h dziennie na tibi, pozdrawiam Twoich kolegów w rl, pamiętają Oni jak Ty wyglądasz ?
Czemu podałeś zły adres chłopcze :(
Zapamiętaj że jesteś nikim czternastolatku.
A czemu nie jestem pozdrowiony ? Ale Tyyyy jesteś :<
Jeszcze raz wielkie gratulacje i żeby Ci w szkole szło tak jak w tibi ( nie chodzi mi oczywiście o błędy ortograficzne jakie robisz niemal w każdym zdaniu). 600 wbiłeś, a teraz " Wyloncz komputer " i kup sobie " trompke " będziesz trąbił w domu :l
Elo
Sasha Rookslayer
10-08-2011, 13:44
Ehh Lethorn Plebie ty to zawsze musisz Bajki napisać jakieś, nie?
Żal dupe sciska widze, że mi pozwalają grać, a nad tobą stoją rodzice i każą wyłączać komputer ;)
@Splaxor - Moge miec Demon Helmet, lecz szkoda mi wydawać 100sc na ten Helmet, ja mam Hota, a on ma taki sam Arm i jeszcze daje Expa ;)
[QUOTE=Sasha.Rookslayer;925219]Ehh Lethorn Plebie ty to zawsze musisz Bajki napisać jakieś, nie?
Żal dupe sciska widze, że mi pozwalają grać, a nad tobą stoją rodzice i każą wyłączać komputer ;)
Tobie pozwalają ? bo nic w domu nie pomozesz wiec mają Cię w dupie XD
Wybacz niektórzy mają obowiązki w domu , a nie tylko tibia ;[
Sasha Rookslayer
10-08-2011, 14:22
Saru - Kicaii Allegrowiczu, po co się tutaj wypowiadasz?
Tak do mnie pisałeś, lizałeś mi dupe, żebym ci dał jakieś Eq.
Dostałeś Eq, twój kolega mnie oszukał na aż 60cc i już się podnieciłeś, że Sashe Oszukali, ja jebee. Wyjdz znowu z Depo Z Rsem i wyrzucaj Uhy na ziemie nieogarze, hueheue. Czekam na dalszą napinke z twojej strony ;)
Gratz wbijaj 666 :P ale na nastepnym screenie musze byc :D
1st Plutek
10-08-2011, 15:08
Czemu moj post zostal usuniety????:mad::mad::mad::mad:Forum jest hcyba od tego aby sie wypowiadac c'nie? Nie wazne czy zle czy dobrze... jeszcze raz to samo napisze
1.Nie gz...
2.Po hust piszesz Bajki z duzej litery?
3.Zajebiste wakacje (14h dziennie, no, no pozdro...)
4.Zycze haka!
5. Pozdrow swoich qmpli z rl jezeli ich masz, ale watpie bo qmpli to ty chyba masz tylko w tibii...
6. Y Wy*ierdala*
Gratz Sasha lecisz dalej ; d
Gratulacje koxie
gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz
Kasta :*
10-08-2011, 16:25
Szczęscie, że niedługo zacznie sie rok szkolny to może chodz troche odpoczniesz od pixeli.
Życze ci powodzenia w dalszym tibijskim życiu, a co ja mówie!! jebaj sie na ryj szczochu pierdolony.
Delorian17
10-08-2011, 16:46
A ja Ci gratuluje. Wbić taki lvl na rooku to naprawdę dużo pracy i czasu trzeba poświecić. Goń Fsze ;D
Lagga v3
10-08-2011, 17:21
Tak więc nie gratuluję jako iż muszę przeciągnąć wypowiedź do 40 znaków napiszę , że jesteś noobem i złodziejem .
P.S.
splaxor teraz zajebiście ?
A czemu mnie pozdrowiłeś, oj ty. Pogadaliśmy sobie dzisiaj, więc i tutaj Ci pogratuluję.
Zrób sobie małą przerwę od expa.
@Splaxor
Na razie ten demoniczny item mam tylko ja ;)
Demon helmet możesz mieć w każdej chwili? :D Aha, beka z Ciebie Noobku Xd
No dobra no...
Troche tych lvli wbiłeś, co by nie mówić :D
Czyli można powiedzieć, że GZ!!
(Ale dalej expić nie musisz)
Pozdro :)
KaZeK Banned v1.
10-08-2011, 20:52
#Splaxor
Na GG widzę powód usunięcia mojego posta. Debilizm. Czysty DEBILIZM.
#t
Nie gratuluję.
PatryksQ
10-08-2011, 22:37
No no sasha! Wielkie gratulacje ;D! LECISZ DO 1000!
Coutinho
11-08-2011, 00:34
siema tu ja gadam s tobom na skejpie elo komentuje
Noe aka Capitan
11-08-2011, 01:00
Nolia , Specker i reszta Apo naprawdę nie macie co robić tylko pisać Nie gz? przynajmiej chłopak sobie w pixelowej grze coś osiągnął :)
Specker on nie ma firmy żeby się nią zajmować rozliczać się do skarbówki wypłacać pieniądze pracownikom robić zlecenia oraz prowadzić księgowość.
HAHAHAHHAHAHA Bajkopisarz 2011 :D
Nolia - to że go nie lubisz to nie nowość Sasha jest jaki jest ale da się z nim wytrzymać P.S sam nie jesteś lepszy .. nie mów o jakimś tam adresie bo to ty nie chciałeś się z nim spotkać :)
Ogólnie jeżeli macie żal do gracza Sasha Rooslayer możecie zawsze napisać w temacie Skargi/Zażalenia na jego temat.. bez spinki proszę bo to dziecinne.
Dzięki za pozdro
Gz.
@Topic
No Sasha teraz weź ten shielding na 39 wyskilluj tak jak powiedziałeś i zrób sobie pare dni urlopu :D
Zarexoholik?
11-08-2011, 04:51
Nawet nie wiedziałem o twoim istnieniu.
Pogromca All
11-08-2011, 08:55
Jeszcze raz Gie Zet!
Go go 700. ;]
Druid z Armi
11-08-2011, 11:39
No ładnie Ci idzie, mi osobisci niechciałoby się, ale masz wielkie GZ ode mnie za 600lvl i ciesze się, że pamiętasz o mnie.
Noe aka Capitan
11-08-2011, 12:06
Jest i zazdrość , że na mnie ludzie robią a Ty musisz jeb*** jak murzyn składając pralki hyehehuhue idź się powieś ;]
Ja przynajmiej zarabiam a ty sobie to tylko wyobrażasz :D
Ty chyba sam już wierzysz w to co piszesz :) Ale wiesz upośledzenie to teraz modne się zrobiło w twoim przypadku chyba już nie uleczalne
Popraw się
Pracuje w Firmie a nie mam Firme
@Topic
Sasha Gogo 666
GZ, go go 10192019301931lvl
Gratulację Michalinko aka Saszek Staszek, dzięki za pozdrowienie.
Wielkie Gz dajesz 700 lvl :D
OwnerPecia1879
14-08-2011, 09:47
Ciskaj Sasha nie zwracaj uwagi na spinki to jest tylko zazdrość pixeli ;]
Gonisz Fsze GoGo 8oo.
Master Maniek
15-08-2011, 15:34
Saru - Kicaii Allegrowiczu, po co się tutaj wypowiadasz?
Tak do mnie pisałeś, lizałeś mi dupe, żebym ci dał jakieś Eq.
Dostałeś Eq, twój kolega mnie oszukał na aż 60cc i już się podnieciłeś, że Sashe Oszukali, ja jebee. Wyjdz znowu z Depo Z Rsem i wyrzucaj Uhy na ziemie nieogarze, hueheue. Czekam na dalszą napinke z twojej strony ;)
A może pochwalisz się na ile cc ty oszukałeś ludzi :)? Nie gz oczywiście.
o Gratulacje widzie że ładnie expisz go go 666 teraz; p
No wielkie gratulacje i poświęcenia tyle czasu.
1st R. Boonek
15-08-2011, 19:01
screen nie mowi, tylko ilustruje
<Magiczny>
15-08-2011, 22:55
Oczywiscie Nie gratuluje :/
Czemu moj post zostal usuniety????:mad::mad::mad::mad:Forum jest hcyba od tego aby sie wypowiadac c'nie? Nie wazne czy zle czy dobrze... jeszcze raz to samo napisze
1.Nie gz...
2.Po hust piszesz Bajki z duzej litery?
3.Zajebiste wakacje (14h dziennie, no, no pozdro...)
4.Zycze haka!
5. Pozdrow swoich qmpli z rl jezeli ich masz, ale watpie bo qmpli to ty chyba masz tylko w tibii...
6. Y Wy*ierdala*
Co do piątego punktu to wiadomo że nie ma kogo skoro jego całe życie wygląda tak: gra, śpi, gra, śpi, gra, śpi choć pewnie więcej gra niż śpi ;]
Oczywiście nie GZ
Sasha Rookslayer
16-08-2011, 21:12
Ahh ta zazdrośc pixelowych przedmiotów, co dzieciaczki ? :)
Heheeehehshauhsaushauhehehehee
Cadeon Teghas
16-08-2011, 21:20
to tak, gratuluje Ci ze wbiles 600 lvl bo to nie lada wyzwanie. Choc cie nie lubie to jednak Ci gratuluje. A teraz cos do tych ktorzy tak negatywnie ci odpisuja ze tak powiem na twoje przechwalki.
Zapewne zazdroscicie mu ze on moze grac a was matka gania od kompa i tluki nadrabiacie zaleglosci w wakacje. Jednak polak to polak, sam nie ma to zyczy drugiemu jak najgorzej...
Ps: noeee nie wdawaj sie w klotnie z ludzmi ktorzy nie pracuja, bo oni nawet nie znaja wartosci pieniadza tylko mula dupe przed komputerem i podbieraja babci kase zeby miec na kcc w tibii xd. Sam mam 16 lat i wiem co toznaczy wstawac o 5 rano i zapieprzac do 19 za 6,50 za godzine xd. Osobiscie nie wyobrazam sobie tak pracowac normalnie a w wakacje przekonalem sie przez 1 miesiac co to ciezka harowka.
Krzychmen123
17-08-2011, 09:47
Dla mnie to zwykły NL ale nie powiem GZ !!!!! bo go nie lubię !
No cóż gratulacje się należą gdyż nie każdy osiągnie to co ty
GRATULACJE CUNPEL ;]
a co do innych to jednym słowem zapytam sie po ch*j MAIN udziela sie na ROOKU, i na ch*j ta spina? Ja rozumiem ze to, tamto i sramto ale wy potraficie sie spinać przez kabel na tibi i na forum a w realu to jak wy kur*a wygladacie!? Takie puste chuderlaki, które pewnie jeszcze mutacji nie mialy i w bicepsie maja 2.0 zgadlem ;P?
Jeszcze raz GZ sasha :)
a w realu to jak wy kur*a wygladacie!? Takie puste chuderlaki, które pewnie jeszcze mutacji nie mialy i w bicepsie maja 2.0 zgadlem ;P?
Pewnie w jakimś stopniu to i racja, że tu większość kompleksów gra XDD.
#topic.
Nie wiem jak inni, ale ja nie mam takich problemów ze sobą by zazdrościć jakiś tam itansów w Tibii, bo to jest i chore i śmieszne. Sasha, ile Twoje wszystkie itemki są łączne 2 tysiące? Pewnie nawet nie a poświęcać na to rok czy dwa grając po 10-15h dziennie [nie wiem jak tam w rok szkolny, ale podejrzewam, że zdrowo tłuczesz te dark lordy czy coś] i potem się jarać 'ooo dzieciaki zazdroszczą mi itemek w tibii' jest CO NAJMNIEJ ŚMIESZNE ! bez kitu, wolałbym na Twoim miejscu iść na te 2 miesiące do roboty, wykupić większość kcc na mainie i wtedy się jarać ile to masz, bo poświęcając tyle czasu na gre i podniecanie tym nie jest nawet na Twoim poziomie tzn.3 gimnazjalisty.
Gratulacje, naprawde ciężko wbić taki lvl, ja jeszcze pamiętam jak za starych dobrych gdzie na rooku max lvl był około 240, a jak się miało 80 rookslayera byłeś 'koxem'.
Pozdrawiam ;)
~Bocianex~
04-09-2011, 11:23
Czemu ktos usuwa moje posty? ?!!!
Nie gz po raz enty piesku ;*
Nie ogarniam jak tak można expić na rooku? :D
Ani żadnych walk, po prostu "nic".
Gz dla Ciebie.
Gz Cipko ! Xd
Odezwij sie kiedy ^^
Szanowany Banned v1
15-09-2011, 23:24
Gratulacje !
Oby tak dalej. :)
Nie ogarniam jak tak można expić na rooku? :D
Ani żadnych walk, po prostu "nic".
Gz dla Ciebie.
Niektóre osoby wolą grać na Rookgaardzie, nie koniecznie każda osoba musi być tylko i wyłącznie na main, tam jest spokój i cisza, nie trzeba się użerać z dziećmi, a tutaj większość osób jest bardziej ogarnięta i w ogóle ma jakieś pojęcie o tym.
#top.
Gratulację, życzę kolejnych wbitych awansów. : )
Gratuluje levela, chociaz mozna spojrzec z innej strony, wystarczy zobaczyc sam fakt ile czasu na to poswieciles/as i jak ten czas mozna bylo w inny sposob sporzytkowac.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.