View Full Version : Nowy czar dla profesji magicznych...
Takanori~
10-08-2011, 15:18
Dobra do rzeczy... Chodzilo mi to po glowie od kiedy wrocilem i ujzalem placz o pvp prof magicznych vs. ek czy tam rp... Chodzi mi o dodanie czaru dla profesji magicznych, ktory spowalnialby gracza np. przez 5 sec, spalalby z 400 many... od jakiegos 90 m lvl'a... prosze o wypowiedzi na ten temat.
nie
spowolnic a zabic....
nie ma sensu skomplikowane do zrobienia a nic nie poprawi w balansie
Hmm... jezeli ma dzialas jak na rlu = idziesz 1 kratke 3 sek to spoko, a jak ma zwalniac 1klvl do chodzienia jak 500 to nie dzieki..
Dementor
10-08-2011, 16:41
Nie wiem czy jest taki sens, gdyż i tak nie będzie jako takiej różnicy w PvP... Jedynie, że profesja magiczna będzie mogła uciec co byłoby dla mnie zupełnie bez sensu... Jak PvP to PvP... :D
Zarexoholik?
10-08-2011, 19:37
A co to zmieni w pvp skoro rp, czy ek i tak się wyleczy? Tu chodzi o siłę uw...
To lepiej wprowadzić runy 'paraliż' do sklepu Coorvaah'a.
Nie. I co z tego, że spowolnisz "go" jak i tak nie zabijesz :confused:.
To jest APO, robi± pół roku balans po to aby wprowadzić jakie¶ QUEST(który sam w sobie jest bardzo pracochłonny" na UW, które cały balans rozjebał* :o.
Zbędny pomysł,to nic nie pomorze "profesjom magicznych" jesli chodzi o pvp tak jak napisał up zarex to chodzi o uw.jestem na nie
^^
#Top
Dodajcie jakie¶ nowe ue od 130 mlvl XD
Arcano Druid
11-08-2011, 11:18
Zmien dilera albo bierz polowe :l
Usunac uhe z hota i po problemie bo co to ma byc ze ek sie leczy z hota tak jakby mial exure vite -.-
Nie!
i tak taki 2k by latał jak 1k i by uciekał ; P
było by trochę uw osłabić
Lethornek
11-08-2011, 12:30
Również nie rozumiem co ma wolniejsze bieganie do siły uw, które powinno być osłabione dla knighta.
Rastamanek
11-08-2011, 12:39
to już lepiej zrobić aby zwiększyć przeciwnikowi exhausted takim czarem...
Octavious
12-08-2011, 09:08
co wy gadacie ? spowolnienie nic nie da?
jesli bedzie dzialalo ja na nowszej tibi to prof magiczne bd najlepsze...
ja osobiscie dodal bym death star - czar wielu potworow
bylby on od 100mlvl i zadawal wiecej obr niz ue
Niee.. Lepiej by było gdyby był jaki¶ inny czar zrobiony tak jak Octavious napisał że może death star albo osłabić exori max.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.