View Full Version : Ring of the sky (+90 do loota), Mi? panda (+30)
tomekapo
10-08-2011, 18:01
Ja tylko proponuję! bo już się pojawiały komentarze, że spamuje, a wcale nie. Ring of the sky jak wiemy jest tani, więc czy zmniejszą czy nie z 10cc cena raczej nie spadnie. Pomyślałem, by zmniejszyć mu właściwości do +90, natomiast panda noszona w plecaku dodawałaby resztę. Nie każdy ma domek i może się pochwalić nią.
TuRoczeK
10-08-2011, 18:07
Ja tylko proponuję! bo już się pojawiały komentarze, że spamuje, a wcale nie. [..]
Spamujesz bardzo ! Propozycje dajesz wg. nie przemyślane.
99.8% ludzi na Apo nie wierzy z jego działanie.
Miś panda był, jest i niech będzie tylko do ozdoby i oczywiście do misji z UW.
Nie!
Zarexoholik?
10-08-2011, 19:42
Jeszcze jakby noszenie rots'a było opłacalne to rozumiem, ale po co to komu? Rotsa i tak nikt nie używa, bo bardziej opłacalny jest energy ring, might ring, czy nawet gold ring. Nie rozumiem dlaczego maskotka ma dawać szczęście. Jest ozdobą i wolę, żeby tak zostało.
Przecież ROTS dodaje 120%, po co rozbijać to na dwa itemy ? Jak ktoś chce nosić rots to niech nosi, a w miejsce na strzały wsadzi sobie broń albo coś do krytów. Ale te ringi to pic na wodę ;]
Lethornek
10-08-2011, 22:10
Rots powinien być poprawiony aby było widać że coś daje, misiek nie pasuje poprostu do zwiększania loota.
John Cena
11-08-2011, 10:13
Rots niby dodaje lepszego lota,ale tak nie jest więc po co zmiejszyć jego działanie jak i tak nie działa jestem na nie
Przecież ROTS dodaje 120%, po co rozbijać to na dwa itemy ? Jak ktoś chce nosić rots to niech nosi, a w miejsce na strzały wsadzi sobie broń albo coś do krytów. Ale te ringi to pic na wodę ;]
Nie dodaje 120% tylko +120 do rzadkości wypadania itema.
@topic
Nie, jest dobrze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.