View Full Version : [Forum] Sherlock - przywileje.
Zarexoholik?
11-08-2011, 04:39
Nasz ukochany moderator Sherlock (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=23647) ma aż tak dużo przywilejów? Dlaczego co jakiś czas zmienia sobie rangi? Inni użytkownicy by zyskać nową rangę muszą napisać odpowiednią liczbę postów lub uzyskać pozycję w grze lub na forum, ewentualnie wygrać konkurs. Dlaczego on może mieć rangi jakie tylko chce, i dlaczego sam je sobie ustawia?
To jego ranga:
سوبر مشرف
Co to ma być? Chyba ranga na forum nie jest od tego by chwalić się skopiowanym słowem z tłumacza google?
On jest gm i może robić co chce XDD
sqlterpa
11-08-2011, 11:18
hmm.. wydaje mi się, że grasz już tutaj bardzo długo, i jeszcze się nie nauczyłeś!? Jak dla mnie to trochę śmieszne, że takie tematy jak ten- powstają xD. Chłopie, nie Ty, ani żaden użytkownik decyduje o tym, kto sobie może zmieniać rangi i banować/warnować za free xD. Sherlock odchodził chyba już kilka razy
W dniu dzisiejszym - rezygnuję z pozycji Gamemastera servera Tibii, Super Moderatora Forum - mówiąc prościej - odchodzę z APO.
Decyzję przemyślałem,raczej jej nie odwrócę. Chciałbym tutaj gorąco podziękować Mortiisowi, Tygrysowi, oraz Santano za zaufanie. Mam nadzieję, że się na mnie nie zawiedliście i Wasze przypuszczenia nie były słuszne.
Wszystko co o ekipie forum, oraz gry wiem - zostawiam dla siebie.
Na koniec chciałbym serdecznie pozdrowić całą Ekipę APO, oraz wszystkich użytkowników Forum. No i graczy APO, tych CSowych również! ;)
a i tak tutaj jest ustawiony że hoho (:
//Sherlock
Pomyliłeś mnie z Mc Maćkiem, on odchodził 3 albo 4 razy, ja raz.
@Sherlock
tak tak ;d
Sherlock
11-08-2011, 11:24
Super Moderator może zmieniać sobie tytuł na dowolny wybrany przez siebie, więc dlaczego mam z tego nie korzystać? Rozmawiałem o tym z Mortiisem - mogę ustawić co chce, byleby to nie obrażało innych i nie nawiązywało do innej niż ja mam oficjalnej pozycji. Żadnej zasady nie złamałem. Jak Ci się coś nie podoba zawsze możesz starać się co cleanera, moderatora, tutora, senior tutora, gamemastera i po kilku latach o super moderatora i sam sobie również będziesz mógł zmieniać rangi. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.