View Full Version : Wspó?praca z ts-poland.pl
Z dniem dzisiejszym nasza organizacja pozyskała partnera serwera głosowego teamspeak3, jest nim firma, która świadczy usługi z zakresu zupełnie "darmowych kanałów teamspeak3", istniejąca na rynku komunikacji typu VoIP od 2007 roku. Pełen profesionaliznm osób zarządzających jednostką ts-poland.pl (http://ts-poland.pl) wpływa na ich bardzo wysoką renomę oraz gwarantuje doskonałą obsługę klienta. Na serwerze Teamspeak otrzymaliśmy swój pokój w strefie gier. Mamy nadzieję, że nasza współpraca z wyżej wymienionym partnerem będzie bardzo owocna i dostarczy nam jeszcze większej liczby użytkowników. Adres serwera partnera: ts3.ts-poland.pl:9987
Pozdrawiamy Was - użytkowników oraz zachęcamy do korzystania z świadczonych przez ts-poland.pl (http://ts-poland.pl) usług,
ekipa APO, oraz partnerzy z serwera team speak 3
Noł Nejm
11-08-2011, 15:27
Ha ! Pierwszy xddddd
@edit
Ha ! Oczywiście, że Mortek razem z Tigerem zawszę coś załatwią. Pzt. mój news na ich str koxił ;s
Dobre posunięcie.
Oby tak dalej nawiązywać współprace.
Wrobel 2
11-08-2011, 15:40
Oo proszę :) jestem pełen podziwu, wybijacie się powoli znów ;)
Niedługo to podpiszecie kontrakt z NFZ :P
Nudno na tym TSie, pewnie nikt na nim nie będzie siedział jak na poprzednim no ale cóż. Ważne że jest reklama tam gdzie wchodzi dużo osób :p
Niedlugo bedzie o APO w dziendobry tvn hahah :D
Trochę osób tam zagląda ale mało kto na to będzie wchodziło; p
no oby tak dalej były współprace i reklamy apo; D
Dobrze że staracie się reklamować serwer ,ale z TS'a i tak prawie nikt nie będzie korzystał.
No ładnie, jeszcze zamotajcie sobie współpracę z forami tibijskimi i apo będzie jak nowe. ;d
TuRoczeK
11-08-2011, 20:31
Bardzo dobre posunięcie z Waszej strony.
Wielki + dla Was !
Ryśku xD
11-08-2011, 20:33
Bardzo dobre posunięcie :) :rolleyes:
W końcu coś się dzieje...
A jednak nie wszyscy na wakacjach ;] Dobre posunięcie. Macie u mnie wielki + ;]
tomekapo
11-08-2011, 21:11
Byłyby reklamy, ale im szkoda kasy. Na dobrą sprawę jakby przed update zrobić nawet te głupie bannery i linki do gg, to by przyszli nowi gracze, a tak to co?? jakakolwiek by zmiana nie była, to i tak dowiadują się o niej tylko obecni gracze.
Dementor
12-08-2011, 00:56
Jest to oczywiście dobre posunięcie ze strony administracji i tutaj dla nich duży plus za rozwijanie współpracy. ;) :D Oby tak dalej. :)
Spoko, bardzo potrzebne przynajmniej nie trzeba bedzie wlasnych serwerow robic.
Tricolore
12-08-2011, 22:06
właściwie to po co to i dlaczego??
Jest to dobry krok ze strony administracji , oby tak dalej :)
G_R_U_L_I_X
13-08-2011, 16:21
Dla mnie to dziwne, nikt by wam za darmo w tych czasach nie dał kanałów... Musieliście coś dać administracji tego ts. Jak bedzie nowy tutor lub nowy członek ekipy to wiadomo ocb.
@edit
Poza tym, jeżeli oni by dawali coś za free, to za co by żyli? Napisz mortiis na czym dokładnie co musiałeś dać za ten event.
krok w dobrym kierunku , oby tak dalej .
John Cena
13-08-2011, 22:23
Może zacznie grać więcej graczy duży +dla ekipy
@up
zacznie grac wiecej osob bo jest server na ts'ie?
lol
@top
Kazda rzecz, ktora jest robiona dla serva zawsze na plus.
myślę że z tego ts-poland będzie mało kto korzystał
Może więcej ludzi będzie teraz grało
_up
aha
_t
fajnie, lecz wg. mnie zbędne, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie : o
Krzychmen123
17-08-2011, 09:51
Gratuluje całemu APO ze ktoś jeszcze wspiera apo
Tak jak myślałem, po krótkim czasie już nikt tam prawie nie siedzi. Ale moim zdaniem dobre posunięcie, w kierunku powiększenia ilości graczy na serwerze.
widzew rts
17-08-2011, 12:49
APO się rozwija oby tak dalej :D
GRULIX - Jestes w wielkim bledzie bo niestety w tych czasach 99% Polskich serwerow TS3 daje kanaly za darmo. Serwery, ktore sprzedaja kanaly a nie sa do tego upowaznione(Czyli nie posiadaja licencji wartosci 1000/1500zl/rok) trafiaja szybko na czarna liste.Z serwerami TS2 jest niestety podobnie:p.
Co do wspolpracy miedzy tymi dwoma zespolami to oczywiscie na wielki +.
widzew rts
30-08-2011, 10:16
http://img841.imageshack.us/img841/7903/apobs.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/841/apobs.jpg/)
Co to jest w ogóle ?
Ma ktoś tak oprócz mnie ?
Magnatek
12-12-2011, 22:50
Bardzo fajna sprawa.
Ale czy Szanowna ekipa myśli nad reklamowaniem Armi 7.6 bo z 100 osob by sie przydalo żeby ozywić serwer
Sir Krystian
13-12-2011, 18:57
Crusader ja tez to mam wtf ??????????????????????????????????????
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.