Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Update 7.6 juz zrobione/ A moze macie dopiero plany-Wypowiedzi wylacznie osob z ekipy

Drent136
11-08-2011, 19:34
Kazdy chcialby dowiedziec sie czy jest juz przygotowane update.
Kazdy po waszym powrocie az sie gotuje, czekamy na newsa na acc.

Zeby bardziej uspokoic nas napisalibyscie cos o zmianach, czy w ogole zaczal ktos cos robic. Balans lub inne rzeczy.
Jest 1 taki temat reszta to spiny.
Kiedy macie zamiar je wprowadzic?

@Edit
Splaxor ogarnij sie, nie usuwaj wszystkiego bo z tego co widac dobre usuwasz-spiny kolegow zostawiasz.
Ekipy-nie mam na mysli moderatora ktory nawet nie ma kontaktu z adminem kk?
Lub tez tutora ktory umie tylko pisac na gc bo nic innego tygrys mu nie pokazal

#Lagga
A ty ktos z ekipy? yy nie widze rangi? wiec po co piszesz...

wy czekacie na update od wiosny , gracze 8,42 od ponad roku (?) może więcej . Według mnie najpierw powinno się zakończyć sprawę 8.42 a nie 7.6 . Aż tak cię niecierpliwi czekanie na update ? omg ; O
Na serverze 7.6 gra 200 osob a na 8.42 1-10 max wiec raczej lepiej zrobic upa dla 200 graczy szybciej.

Po 2. Jak pisali, ze bedzie to powinien ktos o tym napisac? Nawet jesli jeszcze nic nie maja.

Tak w ogole to na mazurku/innych otsach 8.6+ jest 1 GOD/Tutor/2 Mapperow max i sa zajebiste update co miesiac/2
Na aOP jest po 20 GMow na server a update co 2 lata i jeszcze zrobione przez 1 osobe ( na 1 osobe duzo roboty ale jakby mial ogarow w ekipie to mogly zrobic 50 takich misji uw co upda. Kogo wina ze wola wybrac kolege GM'a na mappera lub tutora zamiast szukac nowego ktory sie zna. bo nie cche im sie od nowa uczyc jak i co nowej osoby jak jego rl GM mu powie.

Jak pisza admini:
Po co brac obcego ktory zrobi all jesli mu nie ufam. Lepiej wezme takiego preca/magika na sm/tutora bo jego kolega jest gamemasterem ;x I TYLE

Lagga v3
11-08-2011, 20:41
wy czekacie na update od wiosny , gracze 8,42 od ponad roku (?) może więcej . Według mnie najpierw powinno się zakończyć sprawę 8.42 a nie 7.6 . Aż tak cię niecierpliwi czekanie na update ? omg ; O

TuK!
11-08-2011, 21:33
Jak widzę te wasze gadanie na temat update to sie we mnie gotuje..
Nie wiecie co to jest stworzenie takiego OTSa jak APO. Jeżeli jest coś robione to do profesjonalizmu a nie jak Mazurski.
A wy nawet własnego otsa nie umiecie zrobic, wiec zamknąć zwieracze i cierpliwie czekać.

Ekzterso
11-08-2011, 22:44
Wszystko okej tylko zauwaz takie cos, ze na mazurku jak twierdzisz robi kilka osob update a jestem pewien, ze jest duzo bledow itp. , na apo dajmy, ze Tygrys robi sam mape dluzej, ale jak ja wprowadza to sie nie martwia, ze co chwile trzeba cos poprawiac itp. tak samo z reszta, tworzenie itemow itp. Wiec nim zaczniesz pisac takie posty przemysl wszystkie za i przeciw ;)

Goatee 2.0
11-08-2011, 23:45

Sorry, ale według Twojego rozumowania tego upa na 8.42 w ogóle teraz nie powinno być. Najpierw powinni skończyć na 7.6 ;] Z tego co wiem, jest dodana połowa na 7.6...

#
Czekamy z niecierpliwością ;d