View Full Version : nowy cs
Patryk1551
12-08-2011, 10:30
www.hltv.org/news/7285-valve-working-on-new-cs-report
valve robi nowego csa Xd szkoda bo 1.6 upadnie.
*Old Karmazyn*
12-08-2011, 11:44
wątpie że upadnie... poprostu nowi topowi gracze timy powstana w te nowe gowno :)
Patryk1551
12-08-2011, 12:06
wiesz cs jest stary wyjdzie im ta nowa gra i sporo osób z source i 1.6 sie przerzuci na nią. I pewnie zakończy sie to tak ze 1.6 nie będzie grany na najważniejszych lanach to czołówka z 1.6 albo sobie odpusci albo też będzie grała w nową. W sumie ja bym chciał żeby ten cs był coś jak 1.6 te fz w awp duck fleshe recoil tylko graficznie lepszy i jakieś dobre mapki
Mortalix
12-08-2011, 12:20
Wydaje mi się, że przesadzasz. W grze nie liczy się tylko grafika - grywalność jest równie ważna. Z pewnością grono fanów 1.6 pozostanie przy tej właśnie wersji. Będą działały równolegle, tak samo jak w przypadku Source'a. Poza tym nowość niesie za sobą większe wymagania sprzętowe, więc chociażby z tego powodu trochę ludzi zostanie przy obecnych wersjach.
Sam na pewno sprawdzę, chociaż nie jestem do końca przekonany czy to będzie jakiś wielki przełom.
Patryk1551
12-08-2011, 12:35
Wiesz cs to naprawdę zajebista gra też ją lubię i do tej pory nie myślałem żeby zmienić na innego fpsa. Masz rację grafika to nie wszystko ale te gry to wszystko chodzi o show żeby była kasa może tak szybko nie upadnie ale i tak będzie musiał zwolnić miejsce dla innej gry. Nie chodzi o to że nagle wszyscy usuna csa ale jak padnie profesjonalny gaming to ludzie sobie odpuszcza bo są tacy co grają 4fun ale i tacy co chcą sie wybić.
Ja np. z chęcią sprawdze te gierke jeśli niewypał to dobrze zostaje przy 1.6 ale jeśli zajebista to będę musiał sie zastanowić.
Dadzą cenę 50 euro, to nie będziesz się zastanawiał. <3
CS 1.6 nie upadnie, ponieważ jest jednym z bardziej grywalnych FPSów.
*Old Karmazyn*
12-08-2011, 14:23
Thoru souorce tak mialo wygladac , 1.6 napewno nie przestanie byc grany :)
Po pierwsze przerzuci się kilka osób ale nie dużo i 1.6 nie upadnie, więc co wy gadacie.
Po za tym by wam było żal wybulić 50 euro za grę.
#Thoru
Mógłbyś pisać w 1 poście a nie tylko czekać aż ktoś się wypowie i piszesz następnego.
@up
Mi troszeczke no 200 eurosów za gre :/ Już bym wolał tyle kasy na dobrego RipStika wywalić. Jak by za 130 no to tak ,ale tyle ... Chyba ,że dorzucili by jakąs replike broni albo coś ^^ .
#top
A wie ktoś może kiedy opubilkują jakieś screeny z tego albo coś ?
<Magiczny>
12-08-2011, 22:39
Jak pisali o cs source to tez pisali, ze 1.6 upadnie a jak widziecie dalej funkcjonuje. Oczywiscie mam zamiar sprawdzic, ale raczej nie bedzie 'szalu'.
Mi troszeczke no 200 eurosów za gre :/
wtf?
#top
Nie ma szans, żeby 1.6 upadł. Gracze 1.6 pewięcili zbyt dużo czasu na wyrobienie skilla, żeby teraz przerzucić się na coś innego.
Diabolix
14-08-2011, 23:02
Ja pierdziele, z czego ty płaczesz? Przecież wszyscy wiedzą, że w 1.6 i tak będą grali ludzie, o source też tak mówili, że wszyscy się przerzucą. I co, kto się przerzucił? Jakoś w 1.6 gra więcej osób, chociaż ma te 11 czy 12 lat.
Nie ma się czego bać. Powstaje wiele nowych gier i jakoś nikt na forum nie płacze, że wersja poprzednia "upadnie".
Żeby CS 1.6 upadł, to najpierw musiałby zniknąć z e-sportowych aren, a to jest niemożliwe, bo za dużo na tym zarabiają. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.