View Full Version : Preciscion Senior Tutor
Co myślicie że preciscion został st po ok 1 miecha bycia tutorem czasem nie troszke za szybko może ma jakieś układy co wy an to myślicie XDD?
Moze jest dobry w tym co robi? Co Cie to interesuje?
Bambucha Rook
12-08-2011, 22:21
zazdrosc? moze pomaga ekipie i dobrze sie na tym zna wiec o co chodzi?
tak ale caav i reszta długo musieli czekać żeby mieć senior tutora a on po miechu chyba ma układy z santago i tygrysem tak jak vojska
$keptikz
12-08-2011, 22:27
No no no. To juz nawet na mazurku trzeba wiecej zrobic zeby dostac tutora bez komend.
Gratuluje posady
@up
I co was to. Normalne, ze Mortiis wzial swojego bo moze mu zaufac. Po co ma sie bawic od nowa z jakims noobem.
@Tak poza tym dlaczego zrobiliscie temat o Precku a nie o Rosire? Tez dostal ST ;ddd
;);)
Ryśku xD
12-08-2011, 22:40
Mam na to w^^^^^^e ; *
Zasłużył to ma proste.
<Magiczny>
12-08-2011, 22:43
Nie rozumiem dlaczego kazdy sie tak interesuje... Duzo pomaga graczom to ma.
Lagga v3
12-08-2011, 22:46
Myślę , że teraz padnie mu na mózg bardziej niż w chwili obecnej XD
@top
Fajnie , za 1 miech gm .
Precision
12-08-2011, 22:56
Zapewne gdybym miał inny nick, temat by się nie pojawił, ale cóż zrobić. Troszkę pracowałem to dostałem. ;)
Karpek II
12-08-2011, 23:06
Dlaczego wy zawsze zakładacie temat jak pojawi się jakiś nowy tut/GM, albo ktoś dostanie awans? Chuj was to obchodzi.
Zarexoholik?
12-08-2011, 23:14
Skoro mu dobrze idzie to dlaczego nie. Jak się spisuje to niech 'pracuje'. xd
@Sfera
Ty nawet nie znasz nicków GM'ów.
Santago? xD
#top
Zasłużył to ma, przeprowadzał wymiany i pomaga im więc lepiej żeby on miał niż ty albo jakiś szewczenko xd
Precision zawsze miał, ma i będzie miał układy. To musi być jakiś przekręt.
A teraz na poważnie. Czy Wy zawsze musicie się dopierdalać? Co was to obchodzi? Administracja postanowiła mu zaufać i powieżyć stanowisko senior tutora.
Precision jest ogarnięty i sądzę, że podoła zadaniu.
Gratuluję ;p
Raiden <3
13-08-2011, 01:15
Precision to ogarnięty człowiek :o
Da się z nim porozmawiać, pożartować itp. itd. Nie będę się rozpisywał na jego temat bo nie mnie jest dane go oceniać. W pełni zasłużył na tą 'posadę' :]
W pelni zasluzona pozycja dla Grzegorza! Mysle ze staral sie dluzszy czas o pozycje Tutora a pozniej poszlo z gorki :p
Lethornek
13-08-2011, 07:56
Nie wiem dlaczego miałby czekać dłużej, itak na gamemastera awansuje dopiero gdzieś za pół roku, jak nie rok, GOD'a na 100% nie będzie miał a sam tutor to jest praktycznie nic beZ możliwości banowania.
Ja nie wiem co wy macie do precka? -.- zapracował to ma co was to obchodzi?
precek gratulacje. (:
Nie wiem co wam to przeszkadza... Zazdrość?
Jeżeli uważasz że to układy i nie podoba Ci się, to kto Cie tu trzyma?
"Nie podoba się to nie graj."
ma układy xd . Zobaczymy kiedy odpuści sobie z nerwów przez niektóre dzieci ..
Okres 1 miesiąca jest okresem testowym i po minięciu danego czasu można otrzymać awans na Senior Tutora, lub jeszcze trochę czasu na 'wykazanie się'.
Nie wiem dlaczego niektórzy wszędzie widzą spisek, układy ...
Jeżeli Administracja uznała to za stosowne to przydzieliła Acces 2 - Acces Senior Tutora ...
Pozdrawiam
Sherlock
13-08-2011, 10:31
Każdy Tutor, który dobrze 'pracuje' i nie ma na niego skarg dostaje awans na Senior Tutora po okresie 30 dni. Nie ma w tym nic dziwnego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.