Zaloguj się

View Full Version : Na ilu by?e??

Google
13-08-2011, 18:24
Na ilu koncertach związanych z kulturą Hip-Hop'ową byłeś?
Jakich raperów miałeś przyjemność posłuchać / zobaczyć na żywo.

Mikiel Gorące Wersy Płoną
13-08-2011, 18:29
Pełno, widziałem po kilka razy Eldo, OSTR, Tede, Warszafski Deszcz, Pih, DGE, Sobota, Fabuła, Wuwunio, Numer Raz, Smagalaz, Zeus, Joteste, Pyskaty, B.O.K., Jimson, Projekt Nasłuch, Molesta, Łona, Hifi Banda, Diox, W.E.N.A, Rasmentalism, Tetris, PMM, Grubson, Ten Typ Mes, Pjus, 2cztery7, STasiak, Theodor, Białas, Solar, Tymi, Roka, Małpa, Abradab, Sokół, Dj 600v, VNM, Pezet, Małolat, FLint, Hemp Gru, Raca

a za 4 dni usłyszę:
Method Man & Redman
Pharoahe Monch
M.O.P.
Pac Div
Mayer Hawthorne
K.I.Z.
Mr. Lif
Wildchild
GrubSon
R.A. The Rugged Man
Snowgoons
Hocus Pocus
Looptroop Rockers
DonGURALesko
OFWGKTA
Arsonists
Ten Typ Mes
PIH
Tetris
Phi-Life Cypher
PMD
Chada
Kontrafakt
Peedi Crakk
K-Otix
Mystro
Herr von Grau
Sicknature
H16
Random Axe
Prago Union
Vec
Homeboy Sandman

oraz wielu innych

Crote
13-08-2011, 18:33
prodigy

dobre rapsy

Ryśku xD
13-08-2011, 18:37
Na Peji :rolleyes::rolleyes:
Na pezeta :D:D

Zarexoholik?
13-08-2011, 18:38
Ostatnio O.S.T.R. / Peja.

Google
13-08-2011, 18:51
Brakuje mi jeszcze paru raperów z polski do kolekcji, których chciałbym posłuchać na żywo..

Ten Typ Mes, PeeRZet, Wudoe, Ras, Reno, Liroy i jeszcze paru by się znalazło...

Moja kolekcja :

O.S.T.R. 5x
Bisz/Oer/Key
Flint
HiFi Banda 2x
PMM 2x
Grubson
Pezet
Małolat 2x
Hemp Gru
Tony Jazzu
Sobota
DonGuralEsko
Sokół 2x
PIH
Tede 2x
Warszafski Deszcz
Te-Tris
Małpa 3x
Projekt Nasłuch
Zeus & Joteste 2x
Łona & The Pimps
Eldo 2x
WSRH
Pono
VNM
Tymi&Roka
Raca 2x
600V

Pełno, widziałem po kilka razy Eldo, OSTR, Tede, Warszafski Deszcz, Pih, DGE, Sobota, Fabuła, Wuwunio, Numer Raz, Smagalaz, Zeus, Joteste, Pyskaty, B.O.K., Jimson, Projekt Nasłuch, Molesta, Łona, Hifi Banda, Diox, W.E.N.A, Rasmentalism, Tetris, PMM, Grubson, Ten Typ Mes, Pjus, 2cztery7, STasiak, Theodor, Białas, Solar, Tymi, Roka, Małpa, Abradab, Sokół, Dj 600v, VNM, Pezet, Małolat

Przecież Volt, Białas, Theodor, Solar nie dawali koncertów.

Volt na juwenaliach jako Prosto Mixtape, Solar/Białas jakiś czas temu w Szczecinie byli, a Theodor z Mesem w styczniu :)

No to jakbym miał wymieniać wszystkich DJ'ów to moja lista by się rozwinęła o jeszcze raz taką. Był Solar/Białas, ale tylko się battlowali przecież ;D.

ale to był koncert Volta, tak samo jak bede na DJ Wichu też go wypisze bo to jego koncert, a nie np Rasmentalism gdzie DJ jest DBT, a Solar/Białas mieli własny koncert w SZN.

No to też sobie dopiszę Volta, ale to bezsensu moim zdaniem.
Ty, faktycznie coś mi świta z koncertem Solara/Białasa, że była taka akcja.

Kapitan Alkohol.
13-08-2011, 18:59
Grubson, Mioush (w sumie to Fandango Gang), Chada, Jongmen, Słoń/Mikser.

Mikiel Gorące Wersy Płoną
13-08-2011, 19:00
Przecież Volt, Białas, Theodor, Solar nie dawali koncertów.

Volt na juwenaliach jako Prosto Mixtape, Solar/Białas jakiś czas temu w Szczecinie byli, a Theodor z Mesem w styczniu :)

No to jakbym miał wymieniać wszystkich DJ'ów to moja lista by się rozwinęła o jeszcze raz taką. Był Solar/Białas, ale tylko się battlowali przecież ;D.

ale to był koncert Volta, tak samo jak bede na DJ Wichu też go wypisze bo to jego koncert, a nie np Rasmentalism gdzie DJ jest DBT, a Solar/Białas mieli własny koncert w SZN.

Takarji
13-08-2011, 19:11
Tede-F - x7
Mrozu - x2
Waszka G - x10

Akka na RL
13-08-2011, 19:35
Juz nie moge sie doczekac koncertu mojego ulubionego rapera Kuli ;)

Tumanbuga
13-08-2011, 20:14
Niestety tylko na jednym , u mnie w mieście porządny koncert jest niestety tylko raz na rok (Hip-Hop Day) , oprócz tego często grają jakieś wacki , ostatnio był koncert RPK , ZDR , EMBLEMAT (wydzierali się na pół ośki "Zawsze i wszędzie...") więc nie chodze na taki syf. Na koncercie , na którym miałem przyjemność być był Pih , Ede i Małpa z Jinxem , w tym roku też bankowo się wybieram.

Mo$uke
13-08-2011, 20:59
OSTR
Peja
Donguralesko

Niuchacz
13-08-2011, 21:09
Słoń/Mikser, Paluch, DGE, Eldo, Sobota

Xelix
13-08-2011, 23:34
Hifi Banda - 2x, Hemp Gru

deeL `
14-08-2011, 02:45
Słoń/Mikser, Fandango Gang. Tyle niestety, nie ma okazji ;/ Żałuję, że na ostrego nie pojechałem jak dawał w pobliżu koncert.

Ktoś II
14-08-2011, 04:16
Nie słucham rapu, ale miałem okazję podać rękę Liroyowi i widziałem ostrego na żywo.

Joogi
14-08-2011, 16:49
- M.O.P.
- HIFI BANDA
- FLINT
- TEDE 2x
- VNM
- PEZET / MAŁOLAT
- donGURALesko 2x
- TE-TRIS
- TEN TYP MES
- WIGOR / TROJAK
- MAŁPA
- DIOX / THE RETURNERS
- HAR-Q
- SUMASTYLI
- FAMILIA HP
- PARIAS
- WARSZAFSKI DESZCZ
- O.S.T.R 3x
- VIENIO I PELE
- WŁODI
- GRAMMATIK
- DJ 600V (jesli wy dopisaliscie to ja tez moge xd)
- JAMAL
- K.A.S.T.A. Squad
- Rahim
- Molesta Ewenement
- Grubson
- Waldemar Kasta

moge jeszcze dodac Chade, ktory niestety nie gral na MHHF 2011 ale byl, mozna bylo normalnie pogadac, popytac sie, przybic pione itp. ;d

Bzdonc'
14-08-2011, 18:50
narazie bylem tylko na małpie i kilku nołnejmach, poniewaz mieszkam na zadupiu :(

Axelo .
14-08-2011, 19:14
Diox, Vienio, Parias, O.S.T.R i w październiku będzie Ten Typ Mes.

Maatinii
14-08-2011, 20:58
Pełno, widziałem po kilka razy Eldo, OSTR, Tede, Warszafski Deszcz, Pih, DGE, Sobota, Fabuła, Wuwunio, Numer Raz, Smagalaz, Zeus, Joteste, Pyskaty, B.O.K., Jimson, Projekt Nasłuch, Molesta, Łona, Hifi Banda, Diox, W.E.N.A, Rasmentalism, Tetris, PMM, Grubson, Ten Typ Mes, Pjus, 2cztery7, STasiak, Theodor, Białas, Solar, Tymi, Roka, Małpa, Abradab, Sokół, Dj 600v, VNM, Pezet, Małolat, FLint, Hemp Gru, Raca

Na tylu koncertach byłem.

Ps. Co za idiota usuną mój post ? Od paru lat jeżdżę z Pawłem na te same koncerty więc po co mam pisać jeszcze raz tych samych artystów ? Myślenie nie boli naprawdę.

Delorian17
15-08-2011, 10:15
Hemp Gru - 4 x
Peja - 7x
Firma - 2x
Ostr - 3 x
Eldo - 1x
Chada - 2 x
Pih - 4x
Grubson - 11 x
Tede - 7 x
Don GUral - 9 x
To narazie tyle z moich koncertów, ale napewno bd ich więcej ;)
@edit
o 3odzie zapomnialem :D kilka razy nie wiem ile ;d

NNFOF
15-08-2011, 22:03
małpa, eldo, ostr, tetris, wena, ras, troche nołnejmów lubelskich, 3oda kru, grubson, imprezy bboyingowe/freestyle'owe/beatbox'owe + inne
lbn - mało : /

KapitanCannabis
20-08-2011, 12:09
WFD, Tede, Numer Raz, Smagalaz, Kasta, Gural, Pezet/Małolat, Sokół/Pono, Sokół/Marysia Starosta(wkrótce), Diox, VNM, Hifi Banda, Sobota, Jarecki, Zeus, Miuosh, Fokus, Rahim, Eldo, Mes, Wdowa, Grubson, Molesta, HG, Peja, PTP, Łona/Webber, Onar, OSTR, Abradab, Lukatricks, Małpa, Tony Jazzu, Fandango... w suemi chyba tyle... jak cos mi się przypomni to napisze ;)

Belfus Adri
20-08-2011, 13:14
o.s.t.r,hemp gru,rpk,małpa,chada,pih,zdr,gural i to chyba wszystko bo moje miasto to zadupie ;/

Azbezd
20-08-2011, 17:06
liczba koncertow zwiazanych z rapem na ktorych bylem wynosi 1

pewne okolicznosci spowodowaly iz nie wiem czyj byl to koncert

TuK!
20-08-2011, 18:38
Z tych co napisałeś byłem jedynie na ELDO, reszty nie lubie :D

Bonus
23-08-2011, 18:11
Paluch, Peja, Chada, Hemp Gru, Pih, DGE, Słoń & Mikser, Sobota, Pezet, Małolat.

KePuczasta
23-08-2011, 19:36
Mało na 4 moze 5... Mieszkam w Poznaniu tu all the time sa robione jakies koncerty w klubach, ale raczej (przynajmniej ostatnio) nie mam na to czasu (praca -.-)
A co do raperów to wychowałam sie na jeżycach (dokladniej na ogrodach), na tym samym osiedlu co R23 czy Sheller (reszte sobie dopowiedzcie) wiec mialam okazje troszke sie "pobujac" w tym swiecie, wiec poznalam ich jakos tam ilosc (np. slynnego Peje -.-)...

Lagga v3
23-08-2011, 20:08
Byłem kilka razy na koncercie ostrego , w końcu urodził się na moim osiedlu .

swiety mikolaj
26-08-2011, 16:45
OSTR, Tede, Pih, Gural, Fabuła, Małpa, Pezet, Małolat, HG, Ten Typ Mes, Hifi Banda, 3ODA kru, Sobota, Firma, Pyskaty, Słoń/Mikser, Shellerini, Rafi, Donguralesko, Kaczor, Kobra, Fokus, Peja,Gandzior, Trzeci Wymiar, Kubiszew, Chada, Mioush, Kasta, Omerta
więcej nie pamiętam

Krulowiec
29-08-2011, 00:43
- Małpa
- Peja

Czekam, może jakiś się znów nawinie ;>

Zark
29-08-2011, 11:32
U mnie w mieście nie ma zbytnio takich imprez, a jak już są to chodzę na Wake up Adina, byłem na wszystkich ich koncertach w moim miescie tak samo na paru w Jarosławiu. Więcej składów się nie wybiło tak jak właśnie oni. Pozdrawiam :]

Tumanbuga
09-09-2011, 23:25
Odświeżam temat i dopisuję sobie jeszcze :

Hifi Banda
DonGURALesko

Dobra ide spać bo umieram.

Mikiel SZN
13-09-2011, 13:57
niedługo dojdą nowe koncerty Mesa, WENY, Rasmentalism, OSTR