PDA

View Full Version : Solo z monsterkiem.

Elderius
13-08-2011, 22:08
Witam!
Wpadla mi na mysl taka propozycja, zeby zrobic jakby... hmmm solo roomy z potworami. Oto jak by to wygladalo. PRzechodzimy przez drzwi, na ktore musimy miec na przyklad lvl od 50-70, po wejsciu wchodzimy do tp, ktory przenosi nas do zamknietego pokoju, w ktorym jest drakula(zaleznie od lvla byl by inny monster). I normalnie z nia walczymy, jezeli wygrywamy,to dostaniemy exp(ale bez loot'u) to mozemy otworzyc drzwi, za ktorymi jest tp, np. ktory nas teleportnie do dp. Taka dracula respila by sie co godzine, i podczas walki goscia, nikt inny nie moze tam wbic. Wiem ze " Po co to jak mozna isc na arene?" Otoz, jak ja walcze na arenie, to wiem ze jak padne to hu*, 2 raz sprubuje. A gdy walcze na respie to uczucie jest inne(dreszczyk emocji?xD)
I zeby tych pokoi bylo troche wiecej, np pokoj z Wardem, Pathfinderem(na kazde solo trzeba miec odpowiedni lvl). Na przyklad na warda bramka lvl by byla 1000lvl - 1040lvl(oczywiscie moze byc inaczej, bo za bardzo nie wiem na jakim poziomie z trudem pokonac warda xD). Kazdy mogl by sprawdzic swoje umijetnosci, tak jak na respie. Bo na arenie, to arenie, a tutaj na serio to serio :) Pokonujac na arenie monstera, mocnego jak na nasz lvl i po pochwaleniu sie na GC kazdy mowi "Na respie nie dasz rady". Oczywiscie mogly by byc tez tp, prowadzace do 2 wardow, ale respily by sie juz one co 3h :)

Tutaj maly pokaz:
http://img834.imageshack.us/img834/8426/propo1n.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/1579/propo2n.jpg

Ewentualnie, zrobic jeszcze cos takiego ze dla Sorca, Druida i Palladyna, pomieszczenia byly by wieksze, aby mozna bylo uciekac, a dla knighta pomieszczenia bylo by mniejsze :)

No i to by bylo na tyle, jak jakies pytania to pisac

@down
Nie gram na mazurku jak cos, nie wzialem tego pomyslu stamtad :d

John Cena
13-08-2011, 22:14
Zaznaczyłem nie ponieważ wole się przejść na repsa niż czekać aż ktoś z tego wyjdzie,na mazurku takie coś zrobili...

SoniQ
13-08-2011, 22:15
ciekawa propozycja, przemyślana, po modyfikacjach i ustaleniu bramek dla odpowiednich lvli byłoby ciekawie.

na tak : )

Domcio Old
13-08-2011, 23:04
hmm przeciez mozna isc na respa sprawdzic czy dasz rade potworkowi..
takie cos na serverze jest wgl nie potrzbne ;/
jestem na nie ...

Jarken
13-08-2011, 23:14
Jestem na tak, ale tych potworków musiało by być znacznie więcej. Ale z drugiej strony wystarczająco potworków jest na arenie w COD, z tą różnicą że nie otrzymujemy exp po zabiciu potwora. Po co 2 areny? Pośpieszyłem się i dałem tak.. :D

Keszuwa
13-08-2011, 23:27
Jestem na nie, poniewaz nie wiem po co to w ogole ? Chcesz sprawdzic czy zabijesz monstera idziesz na arene, chcesz expic na tym mobie idziesz na resp. proste?

Wnuczus
13-08-2011, 23:56
Na tak, podoba mi sie ten pomysl :)

TuK!
14-08-2011, 00:15
Jestem na nie.. Nie róbmy mazurskiego z apo.

Bysio
14-08-2011, 02:36
Jestem na nie. Uważam ze lepiej się przejść na respa a jak się nie chce to masz arene.

Zarexoholik?
14-08-2011, 05:09
I po co to komu? Jak chcesz expa za moba to idziesz na respa i tam próbujesz swoich sił. Jeśli chcesz tylko zobaczyć czy się uda to idziesz na zwykłą arenę z mobami. Po co robić kolejne skoro mało kto używa aren...

tomekapo
14-08-2011, 05:34
Jestem na tak, areny są kwadratowe i w ogóle potwory na nich tacy sztywniacy, ani pogadać, ani nic...

Mr Fsza
14-08-2011, 10:07
Nie.. masz arene walk można tam dodać jeszcze parę potworków a tak to idź na respa.

<Magiczny>
14-08-2011, 11:35
Jak by nie bylo aren to bylbym na tak, ale niestety sa i po co to komu?

Zbedne.

Lethornek
14-08-2011, 13:12
Jestem na nie, na APO jest za duża różnica w umiejętnościach profesji, np. 900 ek możesz zabić jednego warda ale 1200 ms pada od niego na hita ;]

Xzaz!t
14-08-2011, 13:24
Pozmieniać parę rzeczy i można by było to wprowadzić ;)

A gdy walcze na respie to uczucie jest inne(dreszczyk emocji?xD)

Hmm 100cc to jest nic? Więc jak się padnie to nie robi różnicy czy sl w dupe czy nie :o

Elitarny
14-08-2011, 13:48
Jestem na NIE po co dodawac kolejne areny ? Ttalny bez sens NIE !

Malff
14-08-2011, 18:13
Jestem również na nie... To tak samo jak na respie się odbywa lecz bez loot'a, a sl'a/aola i tak tracisz...

sqlterpa
14-08-2011, 20:45
hmm wydaje mi się to nie potrzebne :P są nowe areny (mam na myśli te na exp), za które jest nagroda + exp, a drugi powód, to taki który już padl tutaj wiele razy - szybciej się expi na respie.

ps. mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego potwór na arenie (city) jest słabszy od tego na respie? bo nie ogarniałem tego nigdy xD

Arcano Druid
16-08-2011, 08:45
Idz na mazurka jak chcesz takie cos ;<

a jak chcesz isc na wardy na 1k lvl to zrob quest na to ;o

Azonka
16-08-2011, 11:59
Zupelnie niepotrzebne.

Sa areny, wiec po co to?
Na nie.

Hastaro
17-08-2011, 09:57
Jak dla mnie przydatne i trzeba by było czekać dużo czasu i nie wiem czy to aż tak opłacalne, żeby robić, gdyż w kolejkach będzie xXx osób, a więc Obojętnie.

Bonus
17-08-2011, 10:03
Moim zdaniem jest to wgl nie potrzebne i nie przemyślane. Pewnie trochę czasu poświęciłeś na stworzenie tego w RME Editorze, ale raczej na marne, bo to nie przejdzie.

Hiragana!
19-08-2011, 13:25
Idz na respa też będziesz miał ten "dreszczyk emocji" jak Ci go brakuje ;>

Tygrys
19-08-2011, 14:00
Eeeeee...... :confused::confused:

Nawet nie wiem co mam napisać... Tą propozycją mnie rozbroiłeś po prostu... Arena na respie? To to samo co arena w mieście, tyle, że tam miało by się expa dostawać? Bez sensu... Równie dobrze można zmienić scenerię aren w mieście, na taką, która bardziej przypominałaby resp i ew. zrobić, że za zabite moby na arenie dostajemy exp. Nie, nie - odpada... Nawet nie chce mi się już pisać jaki to głupi pomysł... Sam wymyśliłeś, czy może komuś zaj...umałeś? :s

N
I
E

Zamykam.