View Full Version : APO Cast
Sky Masters
16-08-2011, 19:29
Witam tak ja w temacie pomyslalem żeby powstal APO Cast chyba wie każdy o co mi chodzi. Coś w stylu Tibi Cast było to bardzo fajne moim zdaniem oczywiście tak jak jest naprawdę ze gracz może wyłączyć i włączyć kickowac itp… Też pomyślałem o tym żeby gracze z PACC mogliby tylko oglądać i oczywiście zakładać swojego Casta . To chyba wszystko, co miałem do powiedzenia myślę ze każdy wie, o co mi chodzi :)
"Tibiacast jest programem dzięki, któremu możesz oglądać na żywo rozgrywkę innych graczy pokazywać innym swoją grę. " To samo tylko będzie sie nazywac APO Cast
I w tym problem ale kiedyś grałem na jakimś Otsie to był Cast czyli jest możliwe :)
Jak zrobisz takiego casta to jestem na tak.
Jestem na Tak, lecz nie sądze aby Mortiis miał czas zrobić takie coś, ponieważ nawet nie wyrobili się z update.
Zamiast castów lepiej wdrożyć w życie pomysł z dodawaniem filmików na główną stronę.
Lethornek
16-08-2011, 20:45
Fajna propozycja, za 10 lat jak będzie czas to może to ekipa zrealizuje :D
Był kiedyś news informujący o prawdopodobnym wprowadzeniu Casta. Zawierał on rowniez pare informacji na temat prywatnego klienta Armii. Jednakże, wraz z wysoką poprzeczką, projekt za wysoko nie zaszedl.
Karpek II
16-08-2011, 21:22
Jestem jak najbardziej za, już od dawna czekam, aż wprowadzą to na APO. :)
Domcio Old
16-08-2011, 21:43
ja jestem na nie poniewaz jest to wgl niepotrzbne... mortiis i tak tego nie zrobi bo i tak nie bedzie mial czasu, niech sie najlepiej zajmuja uptade a nie jakims castem
Diabolix
16-08-2011, 22:28
Pomysł bardzo mi się podoba. Nie wiedziałem, co to jest ten "Cast", zanim przejrzałem ten wątek. Bardzo dawno temu przestałem czytać newsy o tym, co nowego dzieje się na Tibii, ale bardzo mnie to zaskoczyło.
Muszę przyznać, że propozycja jest świetna. Chciałbym, aby coś takiego powstało. Gdyby się nad tym zastanowić, to jest to bardzo opłacalne dla administracji- gracze mogliby nagrywać filmiki ludziom, a to zmniejszyłoby ilość botów na serwerze.
Szkoda, że, jak to od was się dowiedziałem, oglądać można grę tylko osób, które to udostępnią. Chciałbym, aby na APO 7.6 powstało coś pokroju HLTV w CS'ie. Nie wiem czy to jest możliwe, bo, jak wcześniej już wspomniałem, nie orientuję się w tym, co oferują serwery Tibii od CipSoftu.
Zarexoholik?
17-08-2011, 00:18
Jestem przeciwko. Nie wiem jak ciebie, ale mnie w ogóle nie jara oglądanie jak ktoś gra. Jeśli gram to dla siebie i to samo w sobie jest rozrywką.
Fajna propozycja, za 10 lat jak będzie czas to może to ekipa zrealizuje :D
Jak jeszcze będzie ten OTS :d .
Mi to obojętne , ale nie ma czasu na takie rzeczy .
Skasowali mi posta nie wiem czemu więc pisze jeszcze raz (mogę pisać co dziennie ;p)
Pomysł bardzo fajny jednak wątpię aby administracji chciało się w to bawić. Chociaż nie raz już nas zaskakiwali. Jestem na TAK.
TuRoczeK
18-08-2011, 11:25
Fajnie było by popatrzeć, zdecydowanie tak.
Szczerze mówiąc może i się przyda, ale nie wiadomo czy Mortiis zrobiłby to, musiałby się wypowiedzieć na ten temat.
John Cena
18-08-2011, 14:04
Jestem jak najbardziej na tak ale czy to ekipa zrealizuje wątpie
Na pewno ktoś będzie castował na auto manasie, Tibii Auto, speedhacku. Propozycja godna rozpatrzenia, ale jeśli już to będzie to niewypał.
First Boonek
23-08-2011, 01:34
Za malo graczy, za duzo roboty
jestem na nie
Arcano Druid
23-08-2011, 09:36
Jestem na TAk fajnie by bylo poogladac jak ktos expi na czym albo robi jakis quest ;D
Przeciez tu nie ma co ogladac...nie bedziesz sie patrzyl jak ktos caly dzien expi bo to chore o.o
jest mi to obojetne=bez sensu
Franco de la Pucio
27-08-2011, 08:54
Tak jak wyżej. Uważam, że jest to zbędne. Jeżeli chcesz popodglądać jak gracze expią, czy wykonują questy, to zapraszam do działu filmiki.
hmm no Ciekawe XD fajnie by było jak by takie coś wprowadzili :D
Tylko problem w tym, że było by od ch**a roboty przy tym ...
<Magiczny>
27-08-2011, 22:06
Na rl zrobili takie cos, bo jest ponad 20tys ludzi, a na apo ledwo 200. Jak administracja pracuje nad update ok. 7 miesiecy to z takie cos stworza na euro 2016...
Osobiscie jestem na Nie, bo gram dla siebie i na apo nie ma takiej duzej mapki.
oczywiście przydało by się coś takiego i zachęciło do grania na tym serverze też by to mogło przyciągać ludzi .
była już ta propozycja xD
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=77132
Bardzo dobra propozycja!
Jestem zdecydowanie na tak.
Ja również zgadzam się również, przyda się coś takiego, głosowałem na Tak.
Osobiscie jestem na Nie, bo gram dla siebie i na apo nie ma takiej duzej mapki.
Kali z Afryka po polski mówić.
# Topic
Jasne, że na tak. Chociaż jestem niemal pewien, że 95% high lvli nie udostępni swojego konta do obserwacji, bo musieliby wyłączyć boty :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.