View Full Version : 16.08.11 -> takie plagi/najazdy
Siema pamiętacie dzisiaj tego błąda który był o godzinie 14:20 ?
wpadałem na pewien pomysł aby co jakiś czas tak się robiło w sensie najazdu/plag co wy na to ?
można to wykorzystać i co jakiś czas tak robić zawsze inne potwory ;))
kto wtedy był to wie
błąd chyba nastąpił po dodawaniu skryptów na update ? : D
Sky Masters
16-08-2011, 23:35
Niestety nie wiem nie było mnie :(
wszędzie na mapce pojawiały się potwory czyli gm nie musiał nic czarować bo one pojawiały się same ; p
Expi sobie taki koleś na rooku na slimach, a tu nagle pojawia mu się Demon Rooker. Jak dla mnie głupie. Na mainie można takie coś wprowadzić, ponieważ tam śmierć nie jest dużą stratą, ale na rooku coś innego.
Jeżeli coś wprowadzać to dla obu "światów".
Zarexoholik?
17-08-2011, 00:16
Błąd to błąd. Mają wprowadzać jakąś głupotę, żeby zamiast warda biegał faraon? Jaki to ma sens? Jak ktoś chce poexpić na czymś innym to idzie na coś innego - normalnie.
A ja jestem jak najbardziej za !! : PP
tylko only main : )
rook odpada.
Nie podoba mi się za bardzo ta propozycja. Najazdy są dobre w takiej formie jak teraz występują. Jestem na nie.
Zawsze coś musi wam nie pasować. Były najazdy, chcieliście coś innego pojawiły się plagi. Teraz przypadkiem pojawił się błąd podczas jakiejś wymiany plików, to wam się spodobało że zamiast Kingów na Cod biegały Trainery ?
Jestem na nie, jak sobie to wyobrażacie na rookgardzie ? Podmieni mu się za mocny potworek i się wyłoży ?
Błąd to błąd, został naprawiony i niech tak zostanie.
Pamiętam to zdarzenie, ale to coś grzebali w silniku i się stało, a co do takich najazdów to powinny być wykonywane przez ekipę, dla obu wysp.
1st R. Boonek
17-08-2011, 12:36
Nie bo np. dao, pandemonium armor, bhq, kaptur, klapki i inne questy by mozna robic bez problemu ;o
John Cena
17-08-2011, 13:06
Jestem na nie ponieważ ,idzesz na respa np dracul i tu wyskakuje fire women to wiadome że zaliczysz deda ,szkoda lvl na takie coś.
Nema LypY
17-08-2011, 16:18
Jestem za zawsze jest szansa ze solo sie rozjebie najazd :)
O co chodzi z tym błędem?
#
Jestem na nie. Kolejna debilna propozycja ;/
Sasha Rookslayer
17-08-2011, 23:58
Jestem na nie, bo jak bd expił se np. na darkach a wyskoczy fire women na rooku to sl w dupe ... NIE, NIE, NIE!
W sumie to nie po wtedy by wardy były na roku; D
ale najazdów długo już nie było ; D a plag to już wcale ;]
Po co robić specjalnie ten błąd? Bez sensu...
Głównie jeśli chodzi o Rookgard. Bijesz rata, a tu pojawia się ots queen? Albo też inne bardzo mocne potwory.
A może pojawią się potwory takie, które nie powinny być na Rooku, jak np. ta ots queen? I jakimś cudem tym wysokim lvlom uda się ją ubić, no i wypadnie nie wiadomo co? Mpa, mls itp?
Nigdy nie mamy pewności co i gdzie się pojawi. Lepiej już zrobić tego typu "najazd" lecz kontrolowany. Że np takie i takie potwory zamieniają się w to, a tamte w co innego, ale tak, żeby np. na rooku nie pojawiały się żadne niepożądane potwory.
Dlatego NIE...
P.S
Jeśli napisałem to wszystko zbyt chaotycznie i odrobinę bez sensu (jeśli chodzi o składnię), to przepraszam, ale jakoś dzisiaj nie mam głowy do pisania :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.