Zaloguj się

View Full Version : 2 raz - dao - kick serva - temple

1st R. Boonek
18-08-2011, 13:32
http://i56.tinypic.com/11smiv4.jpg

APO 7.6
off

powiem tyle - jestescie smieszni XD

I zeby byla jasnosc, NIE CHCEMY EXPA 10X TYLKO EWENTUALNIE MALEJ POMOCY W QUESCIE

Viseq
18-08-2011, 13:35
rozumiem wczoraj raz podmieniliście jakieś tam pliki trudno, wyrzucilo nas z dao przed samym minosem. Dziś znów czekaliśmy by wejść po resie, ubiliśmy połowe i crash.. Uważam, że robicie sobie z nas jaja i tyle.:) i nie, exp x 10 przez godzine nic tu nie da, bo zmarnowaliśmy ze 3-4h na wykonanie questa podczas kiedy wy nam to UNIEMOŻLIWIACIE.

To peszek, musice iść jeszcze raz :p

ps.
Widzę że z mojego Lethorna sobie blokera zrobiliście ;D

spoko, raz sie wczoraj zdarzyło, wczoraj wieczorem 'ktoś' 2 x przesuwał nas przez co padliśmy też w połowe, dziś znów. ILE X MOŻNA CHODZIĆ? Wyobrażasz sobie, zabijamy minosa a tu crash? no to jest chore.

Devixx
Rozumiem, że zdarzyło się to 1 raz - wtedy był restart. No ale 2 razy, bez ostrzeżenia, coś trzeba z tym zrobić. Tym razem należy nam się rekompensata, nie w postaci x10 expa, ponieważ nic nam to nie da. Dzisiaj ponownie jak wczoraj, czekaliśmy na 'długi' restart aby spokojnie wykonać quest a tu takie zdziwienie :/ Rosire był przy nas gdy wykonywaliśmy questa i może potwierdzić naszą prawdomówność.

@KaZeK
Nie spamowałem bo był taki lag, że tylko w miejscu staliśmy XD ale i tak beka z wieprzy 4life!
Może tam zwierząt nie wpuszczają :0

Lethornek
To peszek, musice iść jeszcze raz :p

ps.
Widzę że z mojego Lethorna sobie blokera zrobiliście ;D

$keptikz
18-08-2011, 13:37
Zaraz 'mądry' Magik Ci napisze, że to nie jest ich wina :] + zamknie temat ;>
Jeden z administracji specjalnie wczoraj Tobą ruszał, ale nikt się nie przyzna ...
[Magik] Nikt z nas nie ma takiej możliwości, a nie sądzę aby Tygrys (tylko on wczoraj był z GOD'ów) się w takie coś bawił...

Rosire był przy nas to widział co biliśmy ;> Mogliby nam wyczyścić labirynt, a nie dawać x10 na 1h ;oooooooo
Tutaj także nikt nie ma takich możliwości... Przykro.

#Edit
Boonek - mała pomoc czyli zabicie Minoska, c'nie ?? x D

#Moon Red

Ciekawe jakbyś Ty szedł 10x na questa i za każdym razem administracja Ci wyłączy server/zrobi Crasha :>

Rób co dla Ciebie należy, a nie wypowiadasz się w tym temacie, pionku ^^
Sprawdź dział ' Inne ' są 2 keyloggery których nie usuwacie od miesiąca ;ooo

Alfons
18-08-2011, 13:38
To może za 3 razem wam sie uda:)

Moon Red
18-08-2011, 13:38
GM/Tutor nie zajmuje się teleportami, pomocą w 'questach', czy tworzeniem przedmiotów.

GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Tyle mam do powiedzenia.

Romus
18-08-2011, 13:39
Najlepszym rozwiazaniem byloby tp do miejsca gdzie padliscie ale na pewno tak sie nie stanie poniewaz: "GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera".

Viseq
18-08-2011, 13:41
Tyle mam do powiedzenia.

wiesz, podmienianie plików to nie błąd servera, tylko błąd ludzi pracujących przy tym, dlaczego my mamy być poszkodowani przez ich błędy ? jeżeli nie zajmuje się tp'kami do questów, to niech nie zajmuje się crashami ani podmienianiem plików w czasie gdy ktoś wykonuje takiego questa.:))))))
z resztą, wczoraj w innym temacie napisał to Magik, nie wiem po co powtarzasz właściwie jego słowa.

KaZeK Banned v1.
Rozumiem, że zdarzyło się to 1 raz - wtedy był restart. No ale 2 razy, bez ostrzeżenia, coś trzeba z tym zrobić. Tym razem należy nam się rekompensata, nie w postaci x10 expa, ponieważ nic nam to nie da. Dzisiaj ponownie jak wczoraj, czekaliśmy na 'długi' restart aby spokojnie wykonać quest a tu takie zdziwienie :/ Rosire był przy nas gdy wykonywaliśmy questa i może potwierdzić naszą prawdomówność.

Pewnie znów spamowałeś 'pojebało wieprzy' ;p.

#t
Jak już pisałem - Nie jest Wam dane, abyście wykonali tego Questa. Wszystko przez Kraba, on ma jakieś magiczne bariery ;]

1st R. Boonek
GM/Tutor nie zajmuje się teleportami, pomocą w 'questach', czy tworzeniem przedmiotów.

GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Tyle mam do powiedzenia.

tego zenujacego regulaminu i tak nikt sie nie trzyma, a Mortiis czy tez inni administratorzy powinni pomagac gracza a nie dzialac na ich szkode wiec z łaski swojej sie nie udzielaj, dziekuje

Azielu$
18-08-2011, 13:43
Omg, my jak robiliśmy DAO to też był restart i jakoś nie płakaliśmy tylko poszliśmy znowu... Jak nie chcecie się wkurwiać to poczekajcie aż crashe ustaną, elo.

#up
Działać na szkodę graczy? Aaa no tak, przecież oni specjalnie crashują serwer żebyście nie zrobili questa. :|

Dastro
18-08-2011, 13:43
No cóż ekipa nie ponosi odpowiedzialności za błędy serwera i nie teleportuje graczy na questy, bo to ułatwienie, najlepiej poczekajcie aż Wszystko wróci do normy i dopiero zamierzajcie wykonać quest.

Viseq
18-08-2011, 13:46
Omg, my jak robiliśmy DAO to też był restart i jakoś nie płakaliśmy tylko poszliśmy znowu... Jak nie chcecie się wkurwiać to poczekajcie aż crashe ustaną, elo.

#up
Działać na szkodę graczy? Aaa no tak, przecież oni specjalnie crashują serwer żebyście nie zrobili questa. :|

restart to restart, nikt tu nie 'placze' o restart ogarnij co kto pisze tutaj. Tylko jak wczoraj przy Minosie złe podmienili pliki i zrobili resa, dziś crash, wczoraj 2 x ktoś nas przesuwał, no to pozdrowienia

HAHAHAHAHAHAHAHA von noobie HAHAHAHA

#Widziałem wszystko i szczerze też sie wkurzyłem jak was wywaliło, moim zdaniem powinni dać tp i wybić te potwory które ubiliście.

mądrze gada, polać mu!

No cóż ekipa nie ponosi odpowiedzialności za błędy serwera i nie teleportuje graczy na questy, bo to ułatwienie, najlepiej poczekajcie aż Wszystko wróci do normy i dopiero zamierzajcie wykonać quest.

No luz, wczoraj o 12 źle podmienili pliki, wieczorem ktoś nas przesuwał, czekaliśmy do dziś aż restart zrobią, po resie poszliśmy połowe wybiliśmy i znów crash, to nie jest kpina czasem?

Jarken
18-08-2011, 13:47
Lepiej exp 10 niż teleport

HAHAHAHAHAHAHAHA von noobie HAHAHAHA

#Widziałem wszystko i szczerze też sie wkurzyłem jak was wywaliło, moim zdaniem powinni dać tp i wybić te potwory które ubiliście.

#Down
Co da pare lvli haha tu chodzi o quest a nie o twoje usrane procenty doświadczenia, wytrzymasz kilka minut bez tibi.. Taa xpińcet może odrazu? 10x jest wystarczający.

Tripus
18-08-2011, 14:01
No, administracja ostatnio nie ogarnia serwera. na mapie zaczely występywac błędy. Pełno "SQM" na mapie stawalo sie czarne i nie dawalo sie przez nie przejsc, nieustanne crashe, coraz czestsze debugi.

@2x UP Chyba Oszalales ze exp x30... jak nie umiesz poexpic na x5 to nie graj wcale, niech expa nie daja bo to jest smieszne. Naprawic ots a nie codziennie bedziemy dostawac po 1h expa.

Viseq
18-08-2011, 14:04
No, administracja ostatnio nie ogarnia serwera. na mapie zaczely występywac błędy. Pełno "SQM" na mapie stawalo sie czarne i nie dawalo sie przez nie przejsc, nieustanne crashe, coraz czestsze debugi.

@2x UP Chyba Oszalales ze exp x30... jak nie umiesz poexpic na x5 to nie graj wcale, niech expa nie daja bo to jest smieszne. Naprawic ots a nie codziennie bedziemy dostawac po 1h expa.

yyy, już tak nie przeżywaj. Jedna kratka była na czarno bo Tygrys się pomylił, nieustannych crashy nie ma, to pierwszy od dawna. Debugów też nie widzę, pewnie poprostu robią tego upa i dlatego są takie problemy.

Ale te dao to przesada.:)

Tripus
18-08-2011, 14:06
Nie byla to 1 kratka. na codzie byly 2 w city 1 i na ank 1...
debugi tez sa w nietorych miejscach.

@ A zanim oni zrobia tego upa to apo zdazy upasc...

Arcano Druid
18-08-2011, 14:14
Mam dla Was 2 rozwiązania :D
-Idzcie na ten quest po 16 gdzies bo widze o 13/14 crashe
-NIE ROBCIE BO WGL !