PDA

View Full Version : Pvp by RP

WPW
18-08-2011, 17:01
Witam czy zastanawiał się ktoś co sie stało z palladynem??? kiedys był w miare dobry a teraz 2klvl+ nie ubije 1.2k ek co to ogolnie ma byc ???Royal Palladyn to najgorsza i najtańsza postać na tym ots.Myśle Aby zwrócić ku temu uwage zanim "RP" Pozostanie tylko legenda bo nikt tym nie bedzie grał.

top 4 Profesje według mnie: (na dzień dzisiejszy)

1-EK
2-ED
3-MS
4-RP

nie wiem jak u was to widac ale u mnie tak prosze o wypowiedz najlepiej palladynów.

Mr Fsza
18-08-2011, 17:05
Kiedyś Rp był najlepszy i spadł na sam dół ;' p
można trochę zrobić coś z pallem ale znów inne spadną na sam dół i znów będzie narzekanie .

arcelceavoreli
18-08-2011, 17:10
Bezproblemowo 200ed ubijam 200rp powiem że nawet nie trzeba mącić z energy ringiem.
Jakaś pomoc dla palla się przyda ale nie wielka.

Malff
18-08-2011, 17:14
Jestem na tak, ale powinieneś wprowadzić jakaś konkretna propozycje np:

- Osłabić uha ekowi
- Ed zostaje taki jaki jest
- Ms zmniejszyć zmęczenie
- Rp zmniejszyć zmęczenie i polepszyć vitke
(górny bilans wymyślił 1st Plutek)

WPW
18-08-2011, 17:17
Najlepiej dla RP to zwiekszyc dmg według nie albo cos z nowym questem nie wiem niech jakis Admin wymyśli

arcelceavoreli
18-08-2011, 17:17
Manipulowanie exhem robi za dużą przewagę nad innymi postaciami .

Azielu$
18-08-2011, 17:21
Najlepiej to było kupić inną profę. Balans ogólnie jest zjebany, nie tylko jeśli chodzi o rp.

John Cena
18-08-2011, 18:19
Jestem na tak,rp ma jednym słowem przejebane bo uha się prawie jak ek,itp

Dastro
18-08-2011, 18:24
Moim zdaniem powinni naprawić profesje, a najlepiej zrobić kolejny balans, żeby było sprawiedliwie.

Zarexoholik?
18-08-2011, 18:26
A ja uważam, że paladyn to najlepsza profesja. Jeśli uważasz inaczej to zabij mi mojego pala.

Sfera
18-08-2011, 18:45
Ja Grałem 1.3k rp Royal Veto i uważam że powinni wzmocnić dmg i troszke ulepszyć vite

Asill
18-08-2011, 19:26
Balans był dobry przed wprowadzeniem uw ten owy item ostateczny zniszczył balans nad który tak długo pracowała administracja i gracze:(
Można troszkę zwiększyć dmg, ale na pewno polepszyć vite :)

Misho
18-08-2011, 19:27
Moim zdaniem powinni naprawić profesje, a najlepiej zrobić kolejny balans, żeby było sprawiedliwie.

<Magiczny>
18-08-2011, 19:38
Nie placz, tylko naucz sie grac <3

Gram pallem i nie narzekam... pvp w miare dobre i expii sie lepiej niz ekiem.

Carmell
18-08-2011, 20:00
Pallem sie gra dobrze , ja spokojnie potrafie rozjebac 500 ms swoim 450 rp : O

Jedynie co powinni zrobic to lekko oslabic sile UH !

Elite Vegox
18-08-2011, 21:24
beka dzis na test serwie pallem z s setem i uw nikt nie mogl mnie zabic a ci co kupili od razu 2k lvle i nie ogarniaja to teraz placza

Bysio
18-08-2011, 22:37
Ja jestem na nie. Uważam że balans jest dobry. Wiadomo nie da się ustawić wszystkiego idealnie zawsze jakaś profesja będzie najlepsza a inna najgorsza. Nie są to aż takie duże różnice. Jak umiesz grać RP to sobie poradzisz.

1st R. Boonek
18-08-2011, 23:04
A ja uważam, że paladn to najlepsza profesja. Jeśli uważasz inaczej to zabij mi mojego pala.

nic do dodania xd

rp jest dobry, swoim 600 palkiem spokojnie wyzsze lvle bilem...

Hide
18-08-2011, 23:36
no pewnie, paladyn jest najsłabszy . . chyba was pojebało kompletnie ; / to zależy tylko i wyłącznie od eq, i powiem tak, mam 2,7k ed i

słuchajcie się Zarexa ! ! XD
może i walce z ek jest na gorszej pozycji. . ale nie ma lepszej profy do rozpierdalania ed/ms. Od UW ek'a jeszcze da się uciec, ale nie rp ; / nieważne gdzie jesteś, zawsze trafi Cię z UW, którym zabiera "tylko" ok 20% hp ; ( to tego erex i jest pozamiatane.

mhmm, zarex, spróbował byś swoich sił bez eq ( only sl )??

#tyrek
spoko, skołuj znowu jakiegoś ek i można normalnie zabawić się w pvp :< tyle tylko, że nie bd już stał w miejscu, abyś trafiał mnie ciągle z UW, nie bd zmieniał czaru na słabszy ( zwykłego mort'a ) bo się nie wyuhasz. . i też bd bawił się energy. taki byłeś dobry? only uh, bijąc z tego żenującego UW, dobiłeś tak do 1/3hp i energy, spam i wielki samozachwyt? naprawdę się mocno zdziwisz.

TyruS aka Tyr'ek XD
18-08-2011, 23:41
@up
Z tobą? przecież Cie kladzie 2k ek :[

@top
Nic nie zmieniac, He.

1st Plutek?
19-08-2011, 09:35
Jestem na tak, ale powinieneś wprowadzić jakaś konkretna propozycje np:

- Osłabić uha ekowi
- Ed zostaje taki jaki jest
- Ms zmniejszyć zmęczenie
- Rp zmniejszyć zmęczenie i polepszyć vitke
(górny bilans wymyślił 1st Plutek)

Y to samo mialem napisac tylko ekowi albu zmniejszyc uh lub uw XD

adisek
19-08-2011, 09:50
uważam jak zarex,mam jednego z największych lvl RP.
RP to najlepsza profesja,fakt ze został osłabiony lecz to i tak najlepsza profesja i oczywiście nic sie nie stanie jak jeszcze zostanie polepszony.

Vronixik
19-08-2011, 10:06
Chyba was jednym sŁowem poje.... Dostyc ze ek maŁo sie uha to jeszcze zmniejszyc mu uha??!! co to ma byc??
Przed wprowadzeniem uhów pod hota taki knight 1,7k uhaŁsie po 18 k a teraz??!! 11max!!!
Druid jest dobry
ms tak samo
rp moim zdaniem troszke wiecej powinien sie leczyc i to styknie bo taki Darkrose vita sie po 17k max zmienic to do 20k

TuRoczeK
19-08-2011, 10:39
Jestem za, aby polepszyć RP. Balans profesji jest obecnie do kitu.

Kto$
19-08-2011, 11:25
Smieszne jest też to że rp ma większy exhaused na czary.. niz ek

Hiragana!
19-08-2011, 13:23
Ja bym polepszył minimalnie vitke pallkowi ;)

Adasik
19-08-2011, 13:37
Niewyrównany balans tyczy się tylko knighta, który ma przesadzone hity z UW. Pall jest dobrze zbalansowany wobec innych profesji (czyt. wobec ms/ed) wystarczy trochę ogarniać. Nie sądzę żeby było coś do poprawienia u palka.
@Sonda: Nie

Lethornek
19-08-2011, 13:40
RP powinien mieć z 10% więcej dmg to samo MS który przed 2500 lvlem nie nadaje się do niczego.

Eritix
19-08-2011, 13:45
Kto umie grać palkiem to będzie grał palkiem a kto nie to inna postać niech wybierze proste. Dla mnie nie idzie gra rp to gram ekiem

Helixes
19-08-2011, 15:16
Jeżeli już macie coś robić to tylko i wyłącznie lekko poprawić RP, nic więcej nie ruszać, żeby nie było płaczu bo to jest zbyt bardzo osłabione, a to za mocne.. :p

Arcano Druid
19-08-2011, 17:23
TO GZ Twojego pvp ja na 700rp rozwalilem jakos 760ed'ka -.-

wg mnie tylko troche zwiekszyc sile dmg i o pare% leczenie sie nic wiecej

Caverin
19-08-2011, 19:50
Zarexoholik-Swoim 2730 rp bijesz w kogos w full eq 10-11k.
Sarumar bo tylko on ma takiego MS'a bije w ciebie 13.3-14.3
Wiec jakos ujdzie. Prawda, ze jak RP uzywa bota to magiczna nie ma szans. Tak samo jesli MS/ED ma auto xxx to palladyn bez bota pada w sekunde.

Balans jest dobty jesli chodzi o MS/ED/RP.
Wystarczy poprawic EK.
Nie mozna oslabic uha knighta?
Przeciez Xixe nie da sie zabic jak jest w trapie z 8 wardami lub gdy bijemy go w 5 pod depo. Wystaczy, ze tylko uha i ucieknie.
Nawet ma czas bic gdy dostaje hity od 2 osob po 13k.
Po 2 Knight bije tyle co RP wiec co zrobic? Oslabic e maxa. UW zostawic jak jest ( chyba ze zrobic bez criticala).

RP ma wieksze szanse z knightem niz magiczna z e ringiem.

@edit
Bilem sie 2500 msem teraz z 2500 rp
testowalismy hity.
On moze erex + uw w tym samym czasie czyli jakies 14k + za sekunde 1 hit erex + uw.
I msem nie mam hp ;x
Ja w niego 12.5 + 3 wand/12.5 + 3/12.5 + 3 dobije ue i dopiero padnie.
Wiec RP tez ma duze hity

Xelix
19-08-2011, 20:17
Uważam iż najlepszym rozwiązaniem było by zmniejszenie pobieranej many czaru "exori max erex" oraz zmniejszył exhausted tak jak mają w planie do poprawy balansu nasz support :)

Delorian17
19-08-2011, 20:34
Uważam iż najlepszym rozwiązaniem było by zmniejszenie pobieranej many czaru "exori max erex" oraz zmniejszył exhausted tak jak mają w planie do poprawy balansu nasz support :)
Dokładnie;p
Ekowi zmniejszyc uw albo uh ;p
Pallkowi to co xelix napisał myślę że 800 za czar exori max erex bedzie git :D

TuK!
19-08-2011, 23:05
RP wcale nie jest najgorszy, co ty gadasz jak 2k rp nie może ubić 1.2k ek..
RP uderzy go 7.5-8k a EK się będzie uhać tyle, ale dobija go boltem/uw przynajmniej 4k i tak mu schodzi chyba, że ten ek ucieka na mclicku to rozumiem.
Według mnie najciężej ma knight z tego wszystkiego a wy mu uha chcecie osłabić jak ja 900 druidem mam na spama 1k ek to jest kwestia umiejętności a nie waszego słabego pvp..
@Caverin
gówno się znasz, ward może wywalić do 16k+ a on ma 93, jak bije go 8 no to przynajmniej hit na sekunde po 8k więc 48k na sekunde dostaje a jak dojdzie combo? No to on pada.
#top
Zostawić jak jest! <poćwiczcie pvp>

l o g e s t
19-08-2011, 23:20
Myślę, że jest ok.
Ulepszyć powinno się ed/ms

#down
nie widzisz, że nabijam posty na czatboksa?? Wycurwiaj spać.

Saru
20-08-2011, 12:05
no was pojebało :D

Rp jest dobry w dodatku duzy zasięg z uw ..

Xzaz!t
20-08-2011, 12:18
Kiedyś Rp był najlepszy i spadł na sam dół ;' p
można trochę zrobić coś z pallem ale znów inne spadną na sam dół i znów będzie narzekanie .

Dlatego najlepiej grać na rooku ;).

Teraz zanim zrobią dobry balans to niedoczekanie... To całe pier*** UW spieprzyło wszystko, to tyle w tym temacie.

Rosire
20-08-2011, 13:33
Ja się z tym nie zgodzę ... !
Zobacz jakie hity zadaje RP z UW.

W najbliższym czasie zostanie być może balans nieco uzupełniony.
Cierpliwie poczekajmy ! :)

Franco de la Pucio
27-08-2011, 08:59
Ek to potęga. Dzisiaj (ugh, a raczej wczoraj, nie spałem całą noc i już mi się miesza D:) 750 ekiem z s setem, kapciami, sca i e shieldem zabiłem solo 900ed. Ostatnio robiłem solo z 913rp, z którym wygrałem 2:0. Balans jest tragiczny. Gdybym miał jeszcze full eq, to nawet nie chcę myśleć, co by było.

Bershka
29-08-2011, 00:30
Saru pieprzysz głupoty... RP teraz spokojnie mozna zlozyc na spam ue ed:X Ma tak słabą vitke i dmg też tak słabe, ze raz przegapi leczenie i mozna go zlozyc na spokojnie -.- ja 750~ed vs 1k rp zlozylem go na combo, choc raz sie vitnal ale za malo mu dalo

Ofc. TAK! :O

palobo
29-08-2011, 11:17
Szkoda, ze wreszcie ktos o tym pomyslał...
Ofc. Tak

Szkoda,że ktos o tym pomyślał? Pl plx?

Co wy gadacie .
Rp jest dość dobry , a z UW jeszcze lepszy ..

Nie? : O

@topic

2k rp w full eq musi uciekac przed ms/ed kiedy ten spamuje, natomiast bijac sie z 2k ek, tamten musiałby się przestać leczyć żeby rp miał szanse. W chwili obecnej w pvp kolejność jest taka jaką przedstawił autor. W pvm rp jest wyżej, bo na drugim miejscu, zaraz za ek.
Może rozwiązaniem byłoby obniżenie o 1-2hp/lvl dla knighta?

Sciex
02-09-2011, 20:54
Jezeli sie umie grac RP to sie kladzie kazdego takie jest moje zdanie.

#
Nic nie zmieniac!

Bobas
02-09-2011, 21:16
Rp bije prawie tyle co ek. Tak na prawdę,to po dodaniu uw'a to knight jest "czołgiem" mającym dużo hp,bijącym z czara tyle co rp oraz jeszcze uw + hoty....(uh)...ehh

#Tak!

sPoxter
03-09-2011, 01:00
Zwiększyć troszkę DMG Palkowi i polepszyć trochę vitke i będzie dobrze.. Ale jak Się umie grać to teraz nawet ogarniało by się -.-

Marek
04-09-2011, 10:25
Niestety na serwerze apo jak już ktoś tam wspomniał każda profesja ma swój czas :) raz ek jest nie do zabicia raz rp a później ed wymiata i tak w kółko. Ale co by nie było zawsze polakowi będzie źle i ulepszą jedną - będzie płacz o drugą dlatego nie da rady dogodzić. Każdy broni swojej profesji którą gra.

Goatee
04-09-2011, 14:10
Niestety na serwerze apo jak już ktoś tam wspomniał każda profesja ma swój czas :) raz ek jest nie do zabicia raz rp a później ed wymiata i tak w kółko. Ale co by nie było zawsze polakowi będzie źle i ulepszą jedną - będzie płacz o drugą dlatego nie da rady dogodzić. Każdy broni swojej profesji którą gra.

No tak, Tylko powiedz mi po chuj ulepszać co jakiś czas poszczególną profesję jeśli można zrobić tak, aby wszystkie były dobre?!

#
Teraz rp to pizda. Gdy mam się bić z 1500 MSem z UW to nie ma opcji abym się wyleczył.... Vita za 10k na 1400 lvlu. Parodia ;d

Pandoria
06-09-2011, 01:37
Myślę, że trzeba zrobić porządek z tą profesją, jak widać głosy są przekonujące, choćby trochę, a więc Mortiis zobacz u siebie, czy jest wszystko dobrze, jeżeli nie to popraw coś tam..

Xienus o.O
06-09-2011, 08:56
omg poczekajcie jeszcze pól roku... bo wtedy skończy się okres knighta... na apo knight z paladinem zmieniają się dominacją co 1,5 roku...

jak ktoś ogarnia to każdą profesja może wymiatać ;/

Adasik
06-09-2011, 15:58
jak ktoś ogarnia to każdą profesja może wymiatać ;/

Ty akurat ogarniasz bieganie po całym City, Senji i Evul żeby tylko nie paść swoim czeczeńskim Wulfem, gdy go jeszcze miałeś.

@Top
Pall jest bardzo mocny i ma dużo większe szanse w solówce z ms/ed.

Sorc Kingow
06-09-2011, 16:09
Moim zdanie powiekszyc vitke bo czasami sie nie nadarzy z uleczeniem to sie pada tak jak na PvP , a co do profesji magicznych dodac z 5-10% hp bo to do bani ze leczenie jest dobre ale na pvp ms/ed sie szybko pada np taki ek rozwala ed/ms na full mane a taki mag nie rozwali na full manie mniej wiecej 550 ms -570 ek bo te 10 hitow to dla ek nic prawie jak on ma okolo 10k hp wiecej

zio0m
07-09-2011, 20:56
Jeśli 2k ek , ma taką samą moc exori max ja 2k rp exori max erexa , a wymaga mniej many to coś tu jest nie tak . Nie dość że to czołg pod względem hp , to jeszcze czary ma mocne jak rp . Jak mam z nim walczyć jak równy z równym skoro jedyna różnica w której mam przewage jest ilość mp ? Ma tyle hp , że mi się char zmęczy 2 razy zanim dojdzie mu do red hp .

Powinniście coś zrobić , np : zwiększyć dmg Erexa , zwiększyść troszkę vite , zmniejszyć ilość many na erexa , zmniejszyć zmęczenie .

Obecnie RP gdyby nie uw by nie istniał ,bo tylko przy ataku uw + erex mam szanse kogoś ubić

zio0m
08-09-2011, 13:56
Marniety umiesz czytać ? Rozumiesz że RP który jest profesją magiczną ma takie same hity jak EK ? Jeśli ja 2k RP wale po 15k , i 2k EK wali po 15k , a jego czar bierze 700 many, gdzie mój 1000 to uważasz że jest w porządku ?

Ja wale po 15k a on ma 65k hp to muszę go trafić co najmniej 4 razy
On wali po 15k , ja mam 43k hp więc składa mnie na 3 trafienia

EK ma być czołgiem , owszem , ale jeśli ma tak silne czary jak palladyn , to pojawia się pytanie , po co komu taka profesja jak RP , skoro ek ma te same hity i więcej hp ... Ogarniasz ?

PS Kwestia leczenia

Ja 2k RP leczę się exura vita po 11-14k hp , 2k EK leczy się uhem po 11-13k .

Ponownie zapytam jak mam z nim walczyć jak równy z równym , skoro atakuje i leczy się praktycznie tak samo jak ja a hp ma więcej o ponad 20k ?

kyzio666
08-09-2011, 18:43
Nic nie potrzeba zmieniać, jest tak jak sami wybraliscie ...

sPoxter
08-09-2011, 20:59
Wy nie rozumiecie że co by "MORTIIS" nie zrobił zawsze CUVRA będzie źle.. Ogarnijcie.. Każda z prof miała swój czas i teraz jest era EK. Japierdziele a za 4 miechy może wymiatać rp a ek będzie to bani.