View Full Version : Taski
Mam propozycje żeby wprowadzić taski na mad dogi. Jak wiemy na 401-701 lvl wszyscy wybierają ots kingi. Dlatego wszytkie respy są zajęte, a na mad dogach mało osób expi. Dlatego wprowadziłbym na nie taski.
Z jednej strony propozycja warta uwagi, lecz z drugiej nie przesadzajmy ja miesiąc temu expiłem 300 lvli na kingach i nie było aż tak dużo ludzi żeby nie móc zrobić 2 taski na dzień (jak ja, czasami 3:D). Myślę że jest to niepotrzebne.
Jestem na tak, mimo że nie mam małego lvla i olewam już mad dogi, ale bardzo sie przyda!
Mistrzuniu
18-08-2011, 21:46
Jestem na tak, dużo łatwiej się będzie expić. Załamuje mnie jak na kingi przychodzą 900 lvl czasem.
Jestem na tak. Myślę że była by to fajna alternatywa do expa. Nie siedzieć cały czas tylko kingach.
TuRoczeK
19-08-2011, 10:41
Zdecydowanie tak, kingi na tym lvlach to porażka. Na początek expi się fajnie, a później żygać chce się na nie.
była już taka propozycja aby dać to na mad dogi i jeszcze jakieś tam potwory ; PP raczej już za późno aby cokolwiek zmieniać może po upie coś dodadzą .
John Cena
19-08-2011, 12:03
Jestem na tak,ponieważ jak by kingi były zajęte to by się przeniosło na mad dogi i odrazu robisz taska i expisz
W tym przedziale lv mogą dodać np ms, um i dogi:D
Więcej respów było by używanych i nie było by tłoków na kingach cod:o
Może dodają coś w updacie. Na wyższych lvlach też brakuje tasków na Fire Womany, Double, Devil Atoma itp. Faktycznie oferta NPC od tasków jest do skorygowania.
Oczywiście, bardzo dobrze iż taka propozycja powstała i myślę, że to powinno się bardzo przydać na serwerze, więc jestem na tak !
Również popieram tą propozycję ze względu na to, że na kingach by było mniej tłoku xD
Jestem na tak, lepiej dać te Mad Dogi, bo od 701 są taski z msc itp...
>>Kluczko<<
20-08-2011, 17:48
Osobiście wolałbym flubbery zamiast mad dogów.
Zarexoholik?
20-08-2011, 17:49
Nie może być tasków na każdego moba... Jeśli chcesz robić taski to walcz z noobami o respa. Jest tyle możliwości do expa, że możesz iść na zupełnie inne moby, a i tak lepiej na tym wyjdziesz z poziomem niż przy robieniu taska.
Bambucha Rook
20-08-2011, 18:21
mad dogi to sa dobre potworki do loota wiec jeszcze chcialbys do tego dodac taska
#T
Jestem na nJe!
Critical
20-08-2011, 20:50
Dobry pomysł , lecz jak by była taka możliwość aby wprowadzić : Mad dog , monster skieleton , kingi od 401 - 601 ; 0
Jestem za ; >
Lethornek
22-08-2011, 00:56
Napiszę to co napisałem o taskach z FW, jestem na nie, nie na wszystkie potwory muszą być taski a skoro na kingach wszyscy expią to Ty idź na mad dogi będziesz mieć wolne respy.
Franco de la Pucio
27-08-2011, 09:01
Na tym lvlu taski są zajebiste, nic bym nie zmieniał. Lepiej zająć się zadaniami od 700 poziomu doświadczenia.
Nie tyczy się to tylko tego przedziału lvl i Ots Kingów. Jak napisał Adasik :
Może dodają coś w updacie. Na wyższych lvlach też brakuje tasków na Fire Womany, Double, Devil Atoma itp. Faktycznie oferta NPC od tasków jest do skorygowania.
Jestem za tym, by dodać owe potwory także do tasków.
Kto Ci broni expić na Fire Women, Double czy innych mobach? Nie podobają Ci się taski to ich nie wykonuj...
#
Jestem na nie. I tak na tym lvlu macie zbyt dobrze z tymi taskami. Nic nie zmieniać.
KePuczasta
27-08-2011, 19:22
Respow kingow jest dosc duzo np. te na ev albo magic, wiec... rozumiesz chyba...
Ofc. NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.