PDA

View Full Version : Szybszy atk speed

Ninjon
18-08-2011, 22:38
Witam.
Piszę z pomysłem żeby był trochę szybszy atk speed.
Ponieważ jak expimy nawet się nie opłaca zacznaczyć monstera bo jest żałosny atk speed. Jak wy o tym sądzicie?

Dalomor
18-08-2011, 22:39
Witam.
Piszę z pomysłem żeby był trochę szybszy atk speed.
Ponieważ jak expimy nawet się nie opłaca zacznaczyć monstera bo jest żałosny atk speed. Jak wy o tym sądzicie?

Jestem na nie, wyobraź sobie knighta w pvp, który wali z uw.

TuRoczeK
19-08-2011, 10:43
Moje zdanie na ten temat: Nie! . Jest dobrze, jak jest.
Nie chcesz zaznaczać, nie musisz... Zawsze o te kilka % hp zbijesz potworowi.

Mr Fsza
19-08-2011, 10:55
Na roku się bije z wszystkich broni bo nie ma czarów .
jestem na nie na main się przeważnie bije z tego w pvpe i trainy.

Asill
19-08-2011, 12:45
Ogarnijcie się to nie jest jakiś syfiasty ots 8.6+ to jest APO :D Nie podoba się :confused: Nie klikaj na moba

Lethornek
19-08-2011, 12:58
Można o jakieś 20% zwiększyć ale tylko dla czarodzieja i druida wtedy też byłby troszkę lepszy w pvp.

TuK!
19-08-2011, 13:27
@up
Grasz druidem albo sorcererem, masz 0 pvp to chcesz szybko bić? aha xd
Druid ma mocnego spama, sorc to samo tylko nie umiesz tego wykorzystać!
##
Co Cafe-Ots już się znudził to postanowiłeś się tu dziś zarejestrować i złożyć propozycję żeby był atk szybszy?
Może od razu jak na cafe otsie naznaczasz i odznaczasz i hitujesz i 1k lvl zabije 2k xd
#top
na nie

KaZeK
19-08-2011, 13:36
Jak to się nie opłaca ? Może rycerzowi nie ale ED/MS/RP tak, w dodatku jak ma golden bolta bądź silver wanda to daje im to sporo gdyż biją więcej mobów jednocześnie. A zwiększenie 'atk speed' będzie równoznaczne z szybszym zabijaniem mobów/graczy.

#Jestem na nie.

Adasik
19-08-2011, 13:40
1. Na pewno się nie opłaca zaznaczać moba jeśli zabijasz go w moment.
2. Dając 'szybszy atk speed' całkiem inaczej będą wyglądały walki pvp.
3. Jeszcze szybciej by się expiło.
Jestem na nie. Zrób sobie swojego otsa i ustaw fast attack.

Eritix
19-08-2011, 13:41
to jest bez sensu to nie jest żaden noobski ots gdzie masz fast ATK tylko to jest powolne Apo ;p

Sciex
19-08-2011, 13:41
To Ty chyba czlowieku grasz na rooku! Jasne ze oplaca sie zaznaczac monstery profami takimi jak RP/ED/MS jezeli maja Silver Wanda czy Golden Bolta , EK ma troche gorzej bo nie ma takowej broni zeby bic pare potworkow na raz :p ale tez sobie radzi :)

Jestem na NIE.

Tygrys
19-08-2011, 13:44
Tzw. "speed attack" zepsułby tylko balans jeszcze bardziej. Nie wiem po co ułatwiać grę bardziej, skoro i tak jest już dość łatwa.

Jak większość - NIE.
Zamykam.