View Full Version : KIedy Evenet?
Na roku event był dosyć dawno do wygrania w roli głównej sca ale na main miał być tak samo event co do wygrania
Ultimate Weapon oraz 150kcc, które, jak i inne przedmioty będą rozdane w evencie na mainie, który już niedługo.
Sun, 29 May 2011 13:46:45 GMT
echh od czerwca niedługo czyli to jest tak update miał być za 3tyg max a był
Sat, 23 Apr 2011 09:28:07 GMT
więc to niedługo = 1 Rok ; D
kiedy event na mainie ; ]] ?
Dobre pytanie... dołączam się do tego oczywiście, bo przydało by się coś zarobić (jak się poszczęści).
Myślę, że w tym roku powinien jeszcze być, wszystko obiecują, a tak na prawdę trzeba czekać parę miesięcy dłużej, żeby cokolwiek zrobić, jak na moje oko mało Czasu mają i się nie interesują update..
Zarexoholik?
19-08-2011, 16:18
Po co te eventy? Jak dla mnie to jest zwykła żebranina o przedmioty.
G_R_U_L_I_X
19-08-2011, 17:40
Event będzie, ale 1 i 1/2. Nie powinno byc przez długi czas eventów. Nowe itemki sprawiają, że starsze baaardzo tanieją. Powinno być np tak, że zużywamy stare przedmioty + kcc, żeby mieć dany item.
1st R. Boonek
19-08-2011, 17:47
to nie bierz udzialu
#t no wlasnie mialbyc event z itemami z vojski ;[ rook mial a main nie to nie fair troche XD
Nie róbcie tyle tych eventow to nie ma sensu
No gdyby był to sam brałbyś udział, tak jak każdy, nawet mówią, że nie chcą, a co do czego brał udział.. :eek:
Arcano Druid
19-08-2011, 18:02
NIE niech nie dawaja znow jakis smiesznych eventow co znow sie zrobi wiecej rare items za gowniana sume.
Lethornek
19-08-2011, 18:13
Kupisz los w lotto i wygrasz, będziesz się czuł jak żebrak czy z dumą pójdziesz odebrać nagrodę ?
Myślę że po Update bedzie robiony event i na pewno będzie to coś co było na rooku a uwierzcie że jest trochę pracy by napisać takie skrypty.
Bambucha Rook
19-08-2011, 19:15
Zrobili event na rooku to czemu nie zrobia na mainie jak powiedzieli ze bedzie. Moim zdaniem to nie jest zebranie o itemy tylko poprostu upomnienie o event
Domcio Old
19-08-2011, 19:50
pewnie niedlugo bedzie evencik ;d teraz robia uptade2/2 i pewnie akurat jak bedzie ten up to zrobia ten wasz event
Wyobraźcie sobie, że są wakacje i niektóre osoby chcą z nich skorzystać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.