Sensimila <3
20-08-2011, 14:40
Postanowiłem ostatecznie skończyć z grą na tym serwerze. Przyczyną tej decyzji jest zdecydowanie zbliżający się brak czasu na grę, choć też nie mam już na to chęci. Myślę, że te nie całe 5 lat które poświęciłem temu serwerowi praktycznie bez większych przerw, nie były zmarnowanym czasem. Miałem tutaj dużo postaci, niektórymi nawet nie wbiłem pełnego lvla, możliwe że wszystkich nie pamiętam : Ozix Knight, Tasman, Rikus Wieczny Lowca, Brolly knight, Dozek, Kasan Pall, Drenthe, Leonidaas, Endrolid, Wulfgar von Cookie, Evil Blake, Dominik of Fury, Enesime, Arounder, Sida, Aira Blan, Rastaman Immortal, Reishy, Findero, Ralf, Xayn, Neffex, Omind, Bodzio druidek, Squibyy, Philly, Destination, Konrus, Arcade Shooter, Pupaj, Imagic, Caz Pall, Lord Morgan, Sendo, Władca rooka, Blump, Gryfald Było ich jeszcze prawie raz tyle bo kiedyś z kolegami z rl naliczyłem 38, ale sam nie jestem w stanie sobie przypomnieć :D. W grze został mi tylko Philly na którego ew. czasem logne zobaczyć zmiany postępujące na serwerze 7.6
Chcę pozdrowić graczy z którymi do teraz mam dobry kontakt, z którymi popsuł się kontakt, ale też tych z którymi nigdy nie mogłem się dogadać, kolejność nie ma znaczenia:
- Antygona :*
- Vimpexx
- Thc Master
- KaZeK
- Zarex
- Tyrek
- First Mysticus
- Artas
- Omind
- Wymek
- Przemas
- Kubiq
- Franeq
- Boonek
- Pedi
- Riczi
- First Arni
- First Death
- Aziel
- Daniel3k
- First Darkrose
- Ernii
- Pitekk
- Conpot
- Stoner
- Adasik
- Vivusek
- Pampa
- Joogi
- Arcus
- First Bart
- Sredni Kubiq
- Finarfina
- Fifiunia
- Lagga
- Panpa
- Precision
- Devixx
- Crayon
- Splaxor
- Azbesta
Oraz całą ekipę Armia Podkarpacki OTS.
Jeżeli o kimś zapomniałem niech nie czuje się urażony, tylko napisze pw to dopisze :P
Chcę pozdrowić graczy z którymi do teraz mam dobry kontakt, z którymi popsuł się kontakt, ale też tych z którymi nigdy nie mogłem się dogadać, kolejność nie ma znaczenia:
- Antygona :*
- Vimpexx
- Thc Master
- KaZeK
- Zarex
- Tyrek
- First Mysticus
- Artas
- Omind
- Wymek
- Przemas
- Kubiq
- Franeq
- Boonek
- Pedi
- Riczi
- First Arni
- First Death
- Aziel
- Daniel3k
- First Darkrose
- Ernii
- Pitekk
- Conpot
- Stoner
- Adasik
- Vivusek
- Pampa
- Joogi
- Arcus
- First Bart
- Sredni Kubiq
- Finarfina
- Fifiunia
- Lagga
- Panpa
- Precision
- Devixx
- Crayon
- Splaxor
- Azbesta
Oraz całą ekipę Armia Podkarpacki OTS.
Jeżeli o kimś zapomniałem niech nie czuje się urażony, tylko napisze pw to dopisze :P