View Full Version : Mortiis, wyczyscisz questa?
TyruS aka Tyr'ek XD
21-08-2011, 03:12
Siemanko, tego posta kieruje w stronę Mortiis'a, mianowicie - mam juz "prawie" skończone misje u dao, wyczyscisz mi drogę? Próbowałem zrobić, ale była masa crashy... <nie czepiam sie>
@down
Nie mogę się pogodzić z tym, że wybił wam całą drogę, a nie tam gdzie wam się udało dojść... Pewnie mi odpowiesz, że próbowaliscie masę razy, i byly crashe przez co nalezalo sie wam wybicie wszystkich monsterow lecz moje pytanie brzmi, Po co ruszaliscie ponownie na quest skoro po pierwszym crashu bylo kolejnych dziesiec ? Chodzi mi o to - powiedzmy poszliscie raz = crash, drugi = crash więc po co dalej bylo iść?
1st R. Boonek
21-08-2011, 03:14
Mortiis nam pomógl w quescie bo server padl z jego winy ... przez podmiane plikow a nie dlatego ze server padl sam z siebie
dziekuje a temat zamykam <beka> Xd
Zarexoholik?
21-08-2011, 05:59
Próbowałem zrobić soft boots questa. Za pierwszym razem pałem, za drugim razem gdy już byłem blisko nagrody serwer padł! Mortiis wpuścisz mnie 3x bym mógł zrobić soft boots quest? Wiem, że można wejść tylko 2x, ale wtedy nie z mojej winy serwer padł.
Jest regulamin - skoro nie przestrzega go nawet administrator to po co ten regulamin istnieje?
Widzisz Tyrek że boonek zaczął płakanie i błóaganie więc Mortiis dla świętego spokoju wyczyścił im. Przecierz ich ta cała ekipa założyła kilka tematów i all płakali:(
Tak.
Oni mieli dowody na to (dwukrotnie) , że padli na QUEŚCIE itp. , a RESTART oraz Crash był nie z automatycznej 'potrzeby' , ale błędu serwera.
Błąd serwera wyniknął , a oni mieli dowody na przebywanie na QUEŚCIE (Praktycznie końcówce).
Tyrus nie masz na dodatek dowodów na to, że na tym QUEŚCIE przebywałeś.
DAO nie zostanie wyczyszczone.
Chodzi o to, że i tak Lethorn nie zbloczył by minosa po prostu ma za mało hp
67778 ilość jego hp. Minos wali combo po 80k. Nie ma szans. Mortiis mógł ich zaprowadzić pod minosa więc czemu go też zabił:confused::confused: odpowiedz
//Devixx
Edytuj posty następnym razem.
Mortiis nam pomógl w quescie bo server padl z jego winy ... przez podmiane plikow a nie dlatego ze server padl sam z siebie
Tak.
Oni mieli dowody na to (dwukrotnie) , że padli na QUEŚCIE itp. , a RESTART oraz Crash był nie z automatycznej 'potrzeby' , ale błędu serwera.
Widzisz Tyrek że boonek zaczął płakanie i błóaganie więc Mortiis dla świętego spokoju wyczyścił im. Przecierz ich ta cała ekipa założyła kilka tematów i all płakali
Błąd serwera wyniknął , a oni mieli dowody na przebywanie na QUEŚCIE (Praktycznie końcówce).
Zaraz będzie że jestem zazdrosny, nie, nie jestem tylko nie mogę zrozumieć dlaczego wybił Wam Minosa skoro go nawet nie zabiliście i zapewne nie zabilibyście :|
+ ciekawe która osoba poszła na Questa a nie było jej za pierwszym i drugim razem, jednym słowem - wyrolowała
#down
kk. +1 punkt do warnów.
John Cena
21-08-2011, 10:36
To według mnie to trochę nie sprawiedliwe według innych graczy Mortiis powinnien im wyczyścić drogę tam gdzie skończyli ,a nie wyczyścić całego questa.
Nie ma równych i równiejszych.
Na Quest zabraliśmy tylko te osoby, które były na nim podczas RESA / Crashu.
Nikt inny na nim nie był.
Co do Minosa ... Tutaj był jedyny błąd z naszej strony i w chwili obecnej zastanawiam się nad pewnym rozwiązaniem, a właściwie testem dla panów, którzy byli na queście wtedy. :)
@up Nie przejmuje się tym za bardzo
Za to, że im wyczyścił gratisowo Minosa. Będzie miał promocyjne <ciach> od Boonka.
tez tak myśle :D .
Odpierdoliliście smiech na sali , zeby komus wyczyścić minosa porazka .
Był tam chociaż jakiś ed , zeby siohać ? czy kazdy by uhał na bocie ? :D
Nie wiem czy wy wiecie , ale minos nie bije po 10k .. XD
/up
na najeździe zbloczyłem Minosa, no ale ekipa postanowiła wyczyścić questa osobom, którzy nie miały największego wkładu w dojście do tamtego miejsca. [czyt. bloczenie potworków]
/top
liczę na sprawiedliwe rozstrzygnięcie całej tej sprawy.
Napisałem wcześniej w temacie o zrobionym quescie, że sadzę, iż nie dacie rady ubić Minosa dodając, że jeżeli się mylę to zacznijcie robić service. Podtrzymuję to co napisałem i dodam, że jeżeli zaczniecie robić service to za każdego zadowolonego klienta dopłacam Wam 5kcc.
Zasady są proste.
Nagrywacie filmik, gdzie bijecie Minosa w ekipie (EK - Lethorn + 2x UH/SIO + klient) To i tak duża ekipa, ale standardowa w niektórych przypadkach. Jesteście zainteresowani?
@topic
Myślę, że to troszkę niesprawiedliwe bo teraz Ekipa za każdym razem będzie musiała postąpić tak samo jeżeli wystąpią kolejne błędy w przyszłości. Chyba, że gracze dostaną jakieś porządne bany, straty materialne, lvlowe :)
Nie jestem zazdrosny, ponieważ wiem, że nigdy tego questa nie wykonam, a Shamanki mam.
1st R. Boonek
21-08-2011, 11:52
Ale wy płaczenie o ***** XD Tyrku juz pisalem wczesniej, skoro administracja ma sie trzymac regulaminu to okej, oddam skirta Mortiisowi, ale banik na konto forumowe zarexa i na postacie tez bo ile razy mu sciagali?: ] No co, jak łamanie regulaminu jest na korzysc twojego Guru to nie robisz tematow? o co chodzi?!
I nie zebym sie czepial tylko zarexa, zbanowac wszystkich odbanowanych :o np. Vojske?
Prawda jest taka, ze jest juz za pozno, placz ci nic nie da, moze po za tym ze robisz z siebie idiote...
KePuczasta
21-08-2011, 11:58
Zaskakujecie mnie czasem swoja glupota... Boonek jak najprosciej wyjasniel dlaczego Mortiss wyczyścił im CAŁEGO Questa, ponieważ to z JEGO winy padał serwer, gdyby crash'e powtarzaly sie z winy samego serwa wyczyscil by im pewnie ten fragment labiryntu który udało im sie przejść... Omg coś jeszcze trzeba wam wyjasniac?
Orson_Pall
21-08-2011, 12:01
Zawołajcie taka sama ekipe na GM island, jak nie zabija minosa w trzech probach (za kazdym razem minos od full hp), to zajebac im sukienki i dac mozliwosc ponownego wykonania questu. W dalszym ciagu, nie rozumiem czym kierowal sie Mortiis, zabijajac minosa?
1st R. Boonek
21-08-2011, 12:25
Zawołajcie taka sama ekipe na GM island, jak nie zabija minosa w trzech probach (za kazdym razem minos od full hp), to zajebac im sukienki i dac mozliwosc ponownego wykonania questu. W dalszym ciagu, nie rozumiem czym kierowal sie Mortiis, zabijajac minosa?
Podbijam Niech ida uwalić minosa a jak nie to niech itemy z questu oddają Sherlock
Nom inteligencie mamy oddac skirta, a co z questem wzielismy go ze skrzynki i drugi raz sie po prostu nie da :o
zal wam dupy sciska i tyle XD
Ale wy płaczenie o ***** XD Tyrku juz pisalem wczesniej, skoro administracja ma sie trzymac regulaminu to okej, oddam skirta Mortiisowi, ale banik na konto forumowe zarexa i na postacie tez bo ile razy mu sciagali?: ] No co, jak łamanie regulaminu jest na korzysc twojego Guru to nie robisz tematow? o co chodzi?!
I nie zebym sie czepial tylko zarexa, zbanowac wszystkich odbanowanych :o np. Vojske?
Prawda jest taka, ze jest juz za pozno, placz ci nic nie da, moze po za tym ze robisz z siebie idiote...
Jakby Mortiis wam nie wyczyścil i Minos by was poskładał to wy byście płakali ;) Po prostu to jest nie sprawiedliwe -.-
Nom inteligencie mamy oddac skirta, a co z questem wzielismy go ze skrzynki i drugi raz sie po prostu nie da :o
zal wam dupy sciska i tyle XD
i dac mozliwosc ponownego wykonania questu.
Z tego co pamiętam wszystkie 'skrzynki' zapisywane są w pliku postaci, ale nie jestem pewien.
#topic
Krótko mówiąc Mortiis popełnił błąd, bo nawet nie sprawdził czy ekipa jest w stanie zabić wszystkie potwory w labiryncie. Powinien zrobić tak jak napisał Orson. 3 próby na GM Island, a jeśli im się nie uda to oddają skirta lub jego równowartość w kcc i mogą znów robić questa.
Do tego niech ekipa, która pójdzie na questa nagra filmik, aby nie było komentarzy "teraz też Mortiis pomagał".
I co Elitarny Ludek ma wybloczyć Minosa? Bo ja lub Lethorn nie braliśmy udziału w tym czyszczeniu przez Mortiisa. Mam nadzieję, że uda się im to jakoś 'sprawiedliwie' rozwiązać, bo może i Mortiis popełnił błąd, jednakże i ja i Tomek Soyer i Maseku czy też Lethorn możemy czuć się poszkodowani.
Napisałem wcześniej w temacie o zrobionym quescie, że sadzę, iż nie dacie rady ubić Minosa dodając, że jeżeli się mylę to zacznijcie robić service. Podtrzymuję to co napisałem i dodam, że jeżeli zaczniecie robić service to za każdego zadowolonego klienta dopłacam Wam 5kcc.
Zasady są proste.
Nagrywacie filmik, gdzie bijecie Minosa w ekipie (EK - Lethorn + 2x UH/SIO + klient) To i tak duża ekipa, ale standardowa w niektórych przypadkach. Jesteście zainteresowani?
@topic
Myślę, że to troszkę niesprawiedliwe bo teraz Ekipa za każdym razem będzie musiała postąpić tak samo jeżeli wystąpią kolejne błędy w przyszłości. Chyba, że gracze dostaną jakieś porządne bany, straty materialne, lvlowe :)
Nie jestem zazdrosny, ponieważ wiem, że nigdy tego questa nie wykonam, a Shamanki mam.
@Splax
W takim razie macie 10kcc (5kcc Splaxa + moje 5kcc) za kazdego zadowolonego klienta.
@Topic
Ta cala sytuacja ktora miala miejsce pare dni temu jest po prostu smieszna. Przeciez wszyscy dobrze wiedza ze jakis 1.5k EK nie zbloczy Minosa! To samo sie tyczy Lethorna ktory na 10000 % padnie od Minosa NAWET Z 10 UHERAMI !! Oni po prostu sa maja za malo hp zeby z nim wystac kiedy bije combo.
Do takiego czegos w ogole nie powinno dojsc zeby Pan Mortiis czyscil questa nawet jezeli byly crashe serwera ktore powstaly przez Administracje.
Panek Kitara
21-08-2011, 13:44
Napiszę tylko jedno słowo opisujące co dzieje się ostatnio na tym serverze- Beka.
Za przeproszeniem po chuj jest regulamin? skoro nawet ekipa się go nie trzyma?
Po krótkiej konsultacji z Magikiem temat został przywrócony i chciałbym napisać jakie rozwiązania użytkownicy zaproponowali w tym najgorętszym wątku dzisiejszego popołudnia.
Tak, aby Mortiis nie musiał czytać całości, użytkownicy zaproponowali trzy opcje:
Zebrać jeszcze raz tę samą ekipę i postawić im Minosa na GM Island Teleportować ich do miejsca respienia się Minosa w labiryncie czyszcząc wszystko co było wcześniej Odebrać im Shaman Skirty bądź równowartość items w kasie bądź EQ i usunąć z pliku postaci informacje, że quest został wykonany
Jeżeli nie uda im się ubić Minosa na GM Island to usunąć im informacje o questcie w pliku postaci. Całe zdarzenie powinno być nagrywane z perspektywy blokera z widocznym paskiem LVL na filmie.
Mam przy okazji pytanie do użytkownika Venarek. Jeżeli napisałeś, że Lethorn był podczas wykonywania questu w czasie kicków i crashy, to dlaczego podczas czyszczenia questa przez Mortiisa był Elitarny Ludek?
Jeżeli macie jeszcze jakieś inne rozwiązania to proponujcie.
Proszę, aby nie było tutaj spiny bo temat zostanie usunięty i nie osiągniemy sprawiedliwego sądu :)
A ja się zapytam drogi Boonku <ciach> dlaczego poszliście jak psy za Mortiisem bez Soyera, Maseka, Lethorna i Adasika? Oni Byli prawie we WSZYSTKICH próbach zrobienia questu. Jak nie blokał Adasik, blokał Lethorn, Maseku kilka razy przyszedł. Za każdym razem zaszliście daleko poza minosem. Dlaczego nie zaczekaliście na nich aż logną i pójdą całą ekipą Ci co byli? Jesteś pazernym gnojkiem, nawet nie raczyłeś napisać Mortisowi żeby zaczekał na nich, 'zróbmy w inny dzień aż bedą wszyscy' . Już ciul z tym regulaminem że GM wyczyścił quest, ale jak już czyści to może wszystkim hę? chodzi o sprawiedliwość.
Tak Splaxor, już na GG napisałem to wcześniej Mortiisowi, również mam pomysł na pewno rozwiązanie.
Lethorn na QUEŚCIE był podczas Crashu.
Elitarny Ludek na QUEŚCIE był podczas Restartu.
(W każdym razie coś takiego).
Czekam na odpowiedź Mortiisa, 'przetestujemy' danych graczy pod względem Minosa. Jeżeli nie uda tej ekipie się go ubić to już mam pewne rozwiązanie.
Zaskakujecie mnie czasem swoja glupota... Boonek jak najprosciej wyjasniel dlaczego Mortiss wyczyścił im CAŁEGO Questa, ponieważ to z JEGO winy padał serwer, gdyby crash'e powtarzaly sie z winy samego serwa wyczyscil by im pewnie ten fragment labiryntu który udało im sie przejść... Omg coś jeszcze trzeba wam wyjasniac?
Ty mnie rozpierdalasz. Wszyscy sa zazdrośni o netboya, to jest naprawde cos isc kawałek drogi po 400kcc. Takiej pizdy na mazurku nie ma. Niech ekipa ogarnie w koncu ten serwer bo to przestaje byc smieszne
$keptikz
21-08-2011, 14:09
Lethorn nie ogarnie a kto blokowal na najazdach? Adasik/Wulf z mniejszymi lvlami...
Poza tym Lethorn nie chcial robic DAO zeby czyscic jak dobije 2.3-4.
Moze powodem czyszczenia questu bylo to, ze jakis madry ST/GM ruszał boonka gdy bilismy Minosa i padlismy tak 2 razy?
[Magik] Tylko GOD ma taką możliwość, więc ktoś tu ściemnia...
Prosil sie Adasik ktory byl kilka razy ale nie na restartach/crashu/lagach.
Wasz najlepszy Tyrek ktory napisal ten temat. Nawet na rrv plakal czy moze mu Rosire wyczyscic bo byl z nami.
Ale napisalem, ze nie bylo Arniego nigdy moze dlatego zrobil temat...
#Zarexoholik
Wiesz, ze piszesz z konta ktore bylo zbanowane kilka razy ?
#
Moge oddac Shamany jesli wszystkie odbanowane konta w grze/forum zostana zbanowane.
Wszystko domki ktore zapisane sa na GM'ow zostana usuniete/
Postacie na ktore nikt nie logowal miesiac zostana usuniete z domkami tyczy sie to GM'ow ktorzy maja po 5 domkow a nie chce im sie logowac.
DLA MODERATOROW:
SZYBCIEJ USUWACIE POSTY NIZ MY PISZEMY
LOL ;DDDDDDDDDDD
O dziwo skasowanych postów jest mało.
Ale napisał fajnie :) / Splax
@splax
Jakby nie 6kcc od wymiany to bys prosil Mortiis'a o czyszczenie DAO ;x
Nie chcesz kasy oddaj wszytko z wymian na server + domek/eq bo przeciez na tym zarobiles.
@magik
Calych postow skasowanych malo ale w kazdym cos usuwasz.
co lepsze usuwasz tylko to co jest o GM'ach.
po 2 za duzo moderatorow na forum.
[M] Nie mogę skasować "coś" w poście i nie zostawić po sobie śladu w formie Last edited by Magik. A teraz poszukaj mi i policz na paluszkach ile jest takich postów w tym temacie, a potem przestań pierdolić głupoty.
A ja się zapytam drogi Boonku <ciach> dlaczego poszliście jak psy za Mortiisem bez Soyera, Maseka, Lethorna i Adasika? Oni Byli prawie we WSZYSTKICH próbach zrobienia questu. Jak nie blokał Adasik, blokał Lethorn, Maseku kilka razy przyszedł. Za każdym razem zaszliście daleko poza minosem. Dlaczego nie zaczekaliście na nich aż logną i pójdą całą ekipą Ci co byli? Jesteś pazernym gnojkiem, nawet nie raczyłeś napisać Mortisowi żeby zaczekał na nich, 'zróbmy w inny dzień aż bedą wszyscy' . Już ciul z tym regulaminem że GM wyczyścił quest, ale jak już czyści to może wszystkim hę? chodzi o sprawiedliwość.
Powiem tyle, dostałem sms'a od Dervila że mam wbijać, nie wiedziałem po co, wbiłem dostałem tp do dao, były 4 osoby reszcie mieli wyczyścić później. Ja, Boonek, Saru, Black Dervil i Tomek byliśmy za każdym razem, Lethorn był raz, Adasik ze 2-3 nie poszedł, Maseku też. My byliśmy za każdym razem przy resie czy też crashu, więc to logiczne, że czyścili nam ? :o tymbardziej założe się, że NIKT nie martwił by się o moją czy kogoś tam dupe, tylko poszedł. To jest gra więc nie mam co się martwić o kogoś, gram dla siebie. Fakt, kumple to kumple tak jak zrobił Dervil, napisał mi esa żeby wbił ale reszta niech sami piszą do administracji - taka prawda.
Nie zgadzam się na takie rozwiązanie z prostych przyczyn:
-masa czasu zmarnowana na próbe wykonania questa
-spora ilość pieniędzy przeznaczonych na to[nawet te ladunki perfa]
-najpierw jeżeli się na coś decydujecie to przemyślcie to dokładnie, żeby potem nie zmieniać rozwiązania : )))
Splaxor
Mam przy okazji pytanie do użytkownika Venarek. Jeżeli napisałeś, że Lethorn był podczas wykonywania questu w czasie kicków i crashy, to dlaczego podczas czyszczenia questa przez Mortiisa był Elitarny Ludek?
Lethorn był raz przy crashu, przy resie go nie było, był Adasik. Adasika nie było przy crashu.
Splaxor & Sciex
@Splax
W takim razie macie 10kcc (5kcc Splaxa + moje 5kcc) za kazdego zadowolonego klienta.
hej, nikt nie napisał, że zrobiliśmy go sami, boonek w temacie napisał, że dziekuje za pomoc tym których nie widać a ja dla beki w tibii pisałem, że wyblokałem.:S
Venarek
na najeździe zbloczyłem Minosa, no ale ekipa postanowiła wyczyścić questa osobom, którzy nie miały największego wkładu w dojście do tamtego miejsca. [czyt. bloczenie potworków]
I co Elitarny Ludek ma wybloczyć Minosa? Bo ja lub Lethorn nie braliśmy udziału w tym czyszczeniu przez Mortiisa. Mam nadzieję, że uda się im to jakoś 'sprawiedliwie' rozwiązać, bo może i Mortiis popełnił błąd, jednakże i ja i Tomek Soyer i Maseku czy też Lethorn możemy czuć się poszkodowani.
Czyli uważasz, że bez uh/sio zrobiłbyś to? Uwierz, że nasz wkład był identyczny w tego questa jak i Twój z jedną różnicą - Ty się obraziłeś, że Lethorn bloka i loot dla niego dlatego nie poszedłeś w czasie gdzie był crash i to nas różni, dlatego nam wyczyścili a Tobie nie, bo nie byłes przy crashu. Chociaż kto wie.. jakbyś był w tym czasie online to pewnie i Ciebie by wzieli.
Szczerze, zdrowo się zdziwiłem, że takie rozwiązanie było bo nie liczyłem na jakąś pomoc ale teraz już po zawodach, quest wyczyszczony i ja nie zgadzam się na zabieranie mi teraz shamanki ponieważ sporo czasu i kcc zmarnowałem na to, dziękuje dobranoc.
N-series
21-08-2011, 14:30
tak czytam iczytam , faktycznie smieszne ,powinni iść 2 raz trudno na rl też sa lagi kicki i nikt nie płacze , nie udalo się to następna próba , jeśli mortiis już angażował sie to mógł im dac tp przed miniosem , nie wybloczył by tego ten 2.1k ek ;x smieszne.
Czyli 300ek jakbym poszedl na pande to dałbyś mi mortiis w tym momencie tp do skrzyni?czy serpenty musiałbym ubić?;c
Nie zamierzam się tu kłocić ale to nie fer jest wobec innych wiadomo ze boonek i inni gracze co to wykonali nie zgodza sie na oddanie shamanki
Karpek II
21-08-2011, 14:48
Lethorn nie ogarnie a kto blokowal na najazdach? Adasik/Wulf z mniejszymi lvlami...
Moze powodem czyszczenia questu bylo to, ze jakis madry ST/GM ruszał boonka gdy bilismy Minosa i padlismy tak 2 razy?
Wasz najlepszy Tyrek ktory napisal ten temat. Nawet na rrv plakal czy moze mu Rosire wyczyscic bo byl z nami.
#Zarexoholik
#
Moge oddac Shamany jesli wszystkie odbanowane konta w grze/forum zostana zbanowane.
Postacie na ktore nikt nie logowal miesiac zostana usuniete z domkami tyczy sie to GM'ow ktorzy maja po 5 domkow a nie chce im sie logowac.
DLA MODERATOROW:
LOL ;DDDDDDDDDDD
@splax
Nie chcesz kasy oddaj wszytko z wymian na server + domek/eq bo przeciez na tym zarobiles.
@magik
[M] Nie mogę skasować "coś" w poście i nie zostawić po sobie śladu w formie Last edited by Magik. A teraz poszukaj mi i policz na paluszkach ile jest takich postów w tym temacie, a potem przestań pierdolić głupoty.
Naucz się w końcu cytować normalnie posty, bo aż żal tego czytać.
#t
Najlepiej zabrać im shamany i niech robią wszystko od nowa, wtedy będzie sprawiedliwie, bo Minosa i tak ani Adasik, ani Elitarny Ludek nie bloknie.
#Zarexoholik
#
DLA MODERATOROW:
LOL ;DDDDDDDDDDD
@splax
@magik
Adasik nie był z wami w czasie, gdy serwer był wyłączany czy tam crashował, Lethorn też nie to ja się corva pytam kto miał wam bloczyć tego minosa. Elitarny ludek? A może ty? Skoro spokojnie dacie rade zbloczyć minosa z Lethornem czy tam Adasikiem to o co się srasz? Dobrze wiesz, że mieliście farta, bo Mortiis wam go zabił. ;< Nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że powiedzieliście mu, że zabiliście minosa przed crashem. ;c
Jeżeli ktoś jeszcze chcę coś tu napisać - niech wniesie coś do tematu inaczej niech się nie wypowiada.
Co do shamanek, taki Lethorn mógłby wybloczyć Minosa. Byłem ostatnio z KaZkI'em na respie Minosa i z tego co widziałem dostał max 57k hp - a Lethorn 67k. Jak postąpi Administracja tego się niedługo dowiemy.
Może zacznijmy od pierwszej, podstawowej rzeczy. Mianowicie;
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Patrz III.3 punkt regulaminu.
Tak.
Powiedz mi, jakim cudem ty masz ST jeśli nawet regulaminu nie znasz? Serwer padł, oni padli na quescie więc powinni jeszcze raz przejść przez cały labirynt. SAMI
#
Beka co na tym serwerze się dzieje. Najpierw śmieszne unbany za cave, Teraz czyszczenie questów przez GODa. Porażka XD Te osoby, którym Mortiis wyczyścił labirynt powinni oddać skirty, admini wyczyścić wpis o zrobionym quescie i cała ekipa poszła by jeszcze raz..
btw, padłem wczoraj na UW. Gdy 4 wise miały już red hp wyłączył mi się internet. Oczywiście nie z mojej winy, ponieważ nie mam wpływu na kicki. Przeteleportujecie mnie do nagrody albo wyczyścicie wise i omena?
//Devixx
'Padł mi internet' - dobre prowo. To pewnie serwer wyłączył Ci internet :confused::rolleyes:
Co do Regulaminu - restart nie był spowodowany błędem serwera lecz osoby, która przy serwerze się bawiła, źle podmieniając pliki.
1st R. Boonek
21-08-2011, 15:58
Ja pajacu nie mialem zadnego wplywu na decyzje Mortiisa, po zalogowaniu sie na tibie dostalem wiadomosc na czerwono abym udal sie na Dao wiec poszedlem, dopiero na miejscu dowiedzialem sie o co biega, gdy napisalem ze nie mamy blokera nawet mi nikt nie odpowiedzial, po prostu wyczyscili nam quest tyle :o
Adasik nie był z wami w czasie, gdy serwer był wyłączany czy tam crashował, Lethorn też nie to ja się corva pytam kto miał wam bloczyć tego minosa. Elitarny ludek? A może ty? Skoro spokojnie dacie rade zbloczyć minosa z Lethornem czy tam Adasikiem to o co się srasz? Dobrze wiesz, że mieliście farta, bo Mortiis wam go zabił. ;< Nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że powiedzieliście mu, że zabiliście minosa przed crashem. ;c
Pierdolisz glupoty, zobacz 2 zalozone w opinie/krytyka w jednym napisane, ze przed minosem a na 2 bylo to samo prawie, z tym ze faktem szedl z nami rosire ktory obserwowal cala sytuacje :o wiec wcisniecie kitu Mortiisowi bylo hmm nie mozliwe? Nie wiem o co ty sie srasz... ja nawet nie wiem kto rozmawial z Mortiisem, ze wyzebrali clean dla nas.. ;o
Mortiis wyczyścił wam questa, luz. Tylko z jakiej racji skoro nikt z waszej ekipy nie jest w stanie wyblokać Minosa? Marny Adasik z 2170lvlem ma blokać Minosa, na którym nawet Bart czasami pada na hita? Cokolwiek napiszecie to i tak wam nie uwierzę, że daliście radę Minosowi, bo nie mieliście odpowiedniego blokera.
1. Oszukaliście Administrację(bo osoby z waszej ekipy przyznały się, że nie zabiliście Minosa) za co każdemu z ekipy należy się ban.
2. Nagroda powinna zostać wam odebrana, chyba, że udowodnicie, że zabijecie Minosa z takim blokerem jaki był na queście.
Xixe z azielem wykonali dao sami. A aziel uhal ile?16k. Samo to ze 2
Ek daje do myslenia. Albo ban za bota albo pomoc GMa?
W takim razie wychodz na to ze ek za duzo uha
Pamietacie sytuacje z uw¿ quest byl prosty wykonalo go wiele osob. Potem poprawiono uw a im nagrody nie zabrano bo znali gma
A tez byl placz ze powinni zabrac
Ogolnie olewam bo kase za eq mam juz na koncie wie5c dac muszd
Lethorn na minosie mial 6/7 uherow, sio wiec
co sekunde mial full hp.
Poza tym pokazcie mi hita za 65k od minosa gdy bloker ma full eq
Co do barta. Pada na minosie bo bije go z 1 uherem +ten ktory dobija
1st R. Boonek
21-08-2011, 16:13
1. Oszukaliście Administrację(bo osoby z waszej ekipy przyznały się, że nie zabiliście Minosa) za co każdemu z ekipy należy się ban.
2. Nagroda powinna zostać wam odebrana, chyba, że udowodnicie, że zabijecie Minosa z takim blokerem jaki był na queście.
Jaki ty <ciach> jestes glupi, przeciez ci tlumaczylismy, ze Mortiis dobrze wiedzial, ze nie zabilismy minosa bo do niego nie zdazylismy w ogole dojsc, mam ci to drukowanymi napisac? czy moze w twoim stylu pogrubiona czcionka?
Nie wierzysz? prosze cie bardzo
was pojebalo do reszty, nie po to robilismy ten quest ponad godzine zebyscie nam przed ostatnim sumonem wylaczyli serva :| domagamy sie przywrocenia nas w tamto miejsce i zabicia Omena,dao, atomow, minionow oraz calej reszty bez minosa :|
Oryginalny post (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=927643&postcount=1)
I co ? zamiast pisac glupoty idz sobie kanapke zjedz cisnienie ci zejdzie
Prawda. Nawet nie pisalismy z Mortisem.
Pewnie nie byloby placzu gdyby na dao nie bylo SKEPTISA lub jakbysmy oszukali rosire i zabrali na dao tyrka ktory prosil lub jakiegos psa.
Teraz skep was sklada to was boli xdbo jestescie ułomami bez szkoly
Hehehehe
O TAK! Skep master pvp składa kogoś kto ma 300 lvl'i mniej albo co lepsze lata za takim z siocherem. XDD Szkoda tylko, że na widok Xixe nadal nie wie, w którą stronę ma spierdalać. :<<
#topic
Skoro chcieliście wybicia labiryntu bez minosa to nagroda powinna zostać cofnięta, a wy pójdziecie znowu do labiryntu, ale tym razem będziecie musieli się z nim zmierzyć. Pisałem to w Twoim temacie, napiszę to jeszcze raz tutaj - nie macie szans zabić minosa dlatego nie chcecie cofnięcia wam questa i zabrania skirta. ;c
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.