View Full Version : Nowe manasy dla MS/ED
Boski Mariusz
21-08-2011, 09:24
Witam.
Pomyślałem że dobrą sprawą byłoby wprowadzenie nowych mansaów dla ED'a oraz MS'a. Na wyższych lvl'ach trzeba się trochę namęczyć żeby załadować całą manę.
..., a więc
Zrobić manasy 3x lub nawet 4x droższe od MegaManasów i które by dawały 2x więcej many czyli przykładowo nie 500 tylko 1000. Manasy byłyby dostępne tylko w największych GBP.
John Cena
21-08-2011, 10:40
Jestem na tak,przydały by się takie manasy bo takie edzio ma 80k + many i trichę czasu zajmuje naładowanie całej many
TuRoczeK
21-08-2011, 10:48
Jestem na nie. Nie potrzeba dodawać żadnych manasów, ew. zrobić drobny balans profesji.
#down
Ja osobiście do balansu nic nie mam. Ale już lepszy balans od tych manasów.
KePuczasta
21-08-2011, 12:04
ew. zrobić drobny balans profesji.
ile trzeba by bylo zrobic tych balansow zeby all byli zadowoleni?!
O wiele latwiej bedzie po prostu wprowadzic nowy item...
Ofc. Tak!
No pewnie! Zróbmy tak że Edzio będzie się mansował po 2k >.>
#t
Jestem na nie.
Według mnie Ed/Ms nie potrzebują, żadnych zmian niech zostanie tak jak jest.
ofc.
Nie
<Magiczny>
21-08-2011, 12:42
Swoim zalosnym 700 ed masz zaledwie 20k many i juz placzesz?;o
@t
Jeszcze nikt nie sie nie skarzyl o ilosc many dla postaci magicznych. Tak ma byc, bo byloby to za latwo. I nie zapominajmy, ze sa jeszcze niebieskie manaski dodajace 1000many.
Po co ta durna propozycja jezeli np. Edzio manasuje sie po 1k z megamanasow. Najlepiej to niech wprowadza manarune ktora daje 10k many!
#t
Jestem na NIE.
a ek i rp bez tych potow jak dla mnie to dla all profesji takie coś zrobić
mimo ze gram ek nie nazekam na ladowanie many za togralemtroszke skry i powiem z ciezko sie laduje mane ;/ powinni dodac tego manasa tylko i wylacznie ED i MS wyobraz sobie eka ktoremu manasa daje 100 many a czar zabiera 700 omG
propozycja oczywiscie na tak ;]
Panek Kitara
21-08-2011, 13:49
które by dawały 2x więcej many czyli przykładowo nie 500 tylko 1000
Pamiętaj, że wraz z lvlem manas daje więcej
Edzio na tą chwilę manasuje się 900-1000
Czyli ma się manasować po 2k oki.
Nie.
Jestem na Tak ale taka możliwość by była tylko dla sorka i druida; ]
można by coś tak zrobić jakaś trudna misja czy coś w tym stylu ; p
I jakby to wyglądało? manas>ue>manas>ue>manas>ue... i cały czas mam full manę. Ogarnij chłopcze ;/
Są zwykłe zielone manasy, które takiemu 2k dają 700 many, masz niebieskie które dają 1k+ Może jeszcze niech dodadzą niekończącą się manarunę która dodaje 5k many?
Jestem na NIE!
Jestem na nie bo by taki ed naku***** na respie i by walił cały czas z gran mas vis i mana by mu sie nie kończyła -.^ nie rób z APO jeszcz większego ORSZABALL OTS'A bo będzie lipa ... -.-
http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpghttp://img87.imageshack.us/img87/11/megafacepalmc.png
Masz już manasy co dają 1k many, manasuj się ręcznie :)
Nic ci nie da te 1k many skoro ci z many zjadę jak będziesz mieć energy ringa.
Wam już normalne megamanasy dają 600 many + więc wystarczy.
#top
Na nie!
Master Maniek
21-08-2011, 15:42
Taki 1500 ms manasuje się po 700mp co w zupełności wystarczy. Ja mam 780 sora i nie narzekam na mane. Oczywiście że NIE
Zarexoholik?
21-08-2011, 15:45
Jestem na tak,przydały by się takie manasy bo takie edzio ma 80k + many i trichę czasu zajmuje naładowanie całej many
Gówno wiesz, a piszesz.
#topic
Edziem manasuję się 1k~. Jest dobrze.
Expiąc ed/ms nie bijesz ciągle ue/manas/ue/manas/ue tylko ue/manas/ue/sio bądż vita/manas/manas;)
Na nie
Lethornek
22-08-2011, 00:54
Wbij 150 mlvl będziesz dostawał więcej many za manasa
#t
Nie.
A czego mozna było sie spodziewac po tobie? Propozycja durna jak zalozyciel tematu
Pomysl, manas za 1,5-2k i ring, a potem sie chwalic jakim to jest super
Na nie.
$keptikz
22-08-2011, 10:17
Nie ma sensu dodawac. Teraz manas daje mi 850+ many wiec nie jest zle.
TuK!
Zeby kto w tych czasach manasuje recznie niebieskimi? Od tego jest bot;/
Bez sensu, taki jest juz urok profesji magicznych, ze co jakis czas brakuje im many. Nudzi Ci sie ladowanie? Graj knightem.
#T
NIE
Pietrem manasuje się po 800~ i mimo tego, że tej many mi czasem brakuje to nie sądzę, aby wymagało to poprawki. Jestem na nie.
Kaziu Extreme
22-08-2011, 22:36
Powiekszyli juz z rok ilosc many po zmansowaniu sie u ed/ms do 700-800 mi 800 edem nigddy nie brakowalo many podczas expa.
Osobiście jestem na NIE!
Manasy dla ms,ed są od poziomu magicznego czym większy tym więcej sie postać manasuje i od poziomu !
Te manasy by zrypały apo gdyż ek-rp by ich mogli używać także a to już porażka by była !
Nie, jestem na nie! I co why odrazu do h lvli?!!!!!!!!!!!
Jestem na Nie.
Wtedy gra będzie za prosta...
Niech zostanie tak jak jest (:
Na większych lvlach mega manas daje więcej many.
Jestem na nie.
Tak jak ludzie wyżej jestem na NIE. Daje dobrze, wy tylko chcecie ulatwić gre..
TAAAAAAK! Nowe manasy dla MS/ED!!
Taak to świetna propozycja! Niech kosztują jeszcze 2x mniej niż normalne i dają 5x many więcej niż normalne!
W dodatku jeszcze zróbmy nowego UH'a dla EK , na tej samej zasadzie!
Tak na prawdę : Tyle lat operowane są "Megamanasy" nie po to , żeby teraz to psuć...
Jestem na nie.
Sorc Kingow
24-08-2011, 09:32
Jestem na NIE jak na razie to mi jeszcze dobrze jest z manasowaniem MS dlugo to nie zajmuje.
Innym tez jak na razie jest dobrze, po co wydziwiać nowe wynalazki
Przecież są takie manasy. Można je zdobyć kupując u Dilera 100 gbp mmax lub od santorra.
Jestem na nie.
Jestem na niee. I tak z hotkeyem !mm szybciej się manasuje niż ręcznie. Tyle wystarczy
Dla mnie to jest kolejny bezmyślny pomysł, to ma być w miare "normalny ots" a nie jakaś 'orszabunda' gdzie manas daje 2-3k.
PS. Jestem na nie.
Wiesz ile daje megamanas na 2500ms/ed ze 150mlvl?? Czasami nawet ~1000 many, więc co ty jeszcze chcesz, a jak Ci to nie wystarcza są niebieskie które ciężej zdobyć ale dają jeszcze więcej.
Oczywiście jestem na nie.
Jestem na nie mimo tego ze jestem ed.
Gdyby to wprowadzili ed i ms by mieli za latwo ;s
Jestem na nie ! Czemu? Ponieważ [wkurwia] mnie to że dodają blessy,jakieś jeszcze gówna a nie chcą zrobić Update.
A więc Edzio sobie radzi manasując się i ma te 80k many. Daje radę..
A po 2 jak to pisał [SCIEX] może zróbcie z apo MAZURKA ! I DAJCIE JAKĄŚ RUNKE CO DAJE 10 k many.
Za bardzo chcecie zrobić z tego ots'a jakieś gówno a nie Prawdziwe APO.
Nie powinny wchodzić te Całe BLESSY ! to jest 7.6 a nie jakiś kuźwa 8.+
Stanowcze nie... byloby to za duze ulatwienie, manas/hit/manas/hit.. bez przesady jest dobrze jak jest
Elitarny
11-09-2011, 14:53
hmm jestem na tak , podoba mi sie ta propozycja :p
Jak grałem Sarumarem mający 70k many podczas expienia nigdy mi nie schodziło poniżej połowy ..
Jestem na NIE
Ero Senin
11-09-2011, 22:15
Sorry mistrzu ale z tego co mi wiadomo to taki edzio z 800 many za jednym razem dostaje : (
NIE!
TyruS aka Tyr'ek XD
11-09-2011, 22:49
@up
Nie 800, a 1k many ;ppp
#t
Nie? XD
btw. masz blue manasy, nie podoba sie-nie graj
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.